Şimdi Ara

movie maker hangi formatı destekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
24.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar winap formatında olan video görüntüyü movie makerle düzenleme yapmaya çalıştım olmadı.acaba winap formatını desteklemez mi ?ve ya şöyle söyleyim move maker hangi formatta olanları destekliyor.önceden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alia -- 21 Kasım 2006; 17:43:14 >

• dostum malesef bilinen yani güncel olan formatları desteklemez maker........
  • quote:

Orjinalden alıntı: baranel

dostum malesef bilinen yani güncel olan formatları desteklemez maker........

kardeş teşekkür ederim.başkaları gibi binbaşı olmusun bunları neden bilmiyorsun diye küfr etmeden yardımcı oluyorsun.onlara hatırlatıyorum ben rütbe için mesaj yazmıyorum.

gelelim sorunumuza.
    move makeri açtım.video al dedim.videoyu almadı.bende acaba bu formatı desteklemiyor mu?diye foruma yazdım.sağ olasınız.
  • dostum daha gecen 10 gündür pc ile haşirneşir bi arkadaşım aradı bana adını bile bilmedim bi yazılımla ilgili soru sordu bilmiyorum dedim sende hiç bişey bilmiyon deyip telefonu kapattı haydaaaaaaaaa dostum win 98 babasının yani üreticisinin elinde hemde dünyaya tanıtırken çökmedimi yani billgatesin elinde sen diyene boş ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: baranel

dostum daha gecen 10 gündür pc ile haşirneşir bi arkadaşım aradı bana adını bile bilmedim bi yazılımla ilgili soru sordu bilmiyorum dedim sende hiç bişey bilmiyon deyip telefonu kapattı haydaaaaaaaaa dostum win 98 babasının yani üreticisinin elinde hemde dünyaya tanıtırken çökmedimi yani billgatesin elinde sen diyene boş ver

bunun hepsi cehaletten ileri gelir.bir insan her şeyi bilemez.milyonlarca program var.hepsini nasıl bisinler.düşünün ki bu gün türkiyede en yaygın olan neroyu bile her kes tam olarak bilmiyor.ve neronun işini yapan yüzlerce programdan da habersiziiz..senin verdiğin yanıtlar çok iknaedici.en iyi tarafında şu ki tam bilmediğin bir şeyle ilgili yazmıyorsun.inan ki ben yalnış bilgi vermeleri yüzünden kaç defa format atmak zorunda kaldım.

bana göre forum, forumda sizin gibi doğru bilgi vererek yardımcı olanları ödüllendirirse çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alia -- 21 Kasım 2006; 18:22:24 >

• Codecleri yüklü tüm formatları tanır sanırım... Yani ben şu anda hangi videoyu atarsam atayım kabul ediyor. (flv dahil)
  • Benim bildiğim Movie maker çok az formatı destekliyor.ben bi filmi keseyim dedim m.makerda ama maalesef dat formatını da almadı yani çok az formatları destekliyo.
    sanırım bikaç tanesi wmv wav mp3, avi yi denemedim yada mpgyide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani tüm sorun codec mi?? diğerlerinide açarmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doobly

Codecleri yüklü tüm formatları tanır sanırım... Yani ben şu anda hangi videoyu atarsam atayım kabul ediyor. (flv dahil)

codeclerin pcde yüklü olması yeterlimi yoksa programa entegre mi etmek gerekiyor?
  • destekleyen dosya türleri bu imiş.
    Yüklenmemiş codec bileşenlerini karşıdan otomatik olarak yükleme
    Araçlar menüsünde Seçenekler'i, sonra da Genel sekmesini tıklatın.
    Codec bileşenlerini karşıdan otomatik olarak yükle onay kutusunu işaretleyin.
    Bu onay kutusu seçili olduğunda, Codec bileşenleri, kullanıcının müdahalesi olmaksızın otomatik olarak yüklenir. Bu nedenle, yüklü olmayan codec bileşenlerinin Internet'ten yüklenip bilgisayarınıza kurulması gerektiğinde size haber verilmesini istiyorsanız, bu onay kutusundaki işareti kaldırın

Ses dosyaları: .aif, .aifc, .aiff .asf, .au, .mp2, .mp3, .mpa, .snd, .wav ve .wma
    Resim dosyaları: .bmp, .dib, .emf, .gif, .jfif, .jpe, .jpeg, .jpg, .png, .tif, .tiff ve .wmf
    Video dosyaları: .asf, .avi, .m1v, .mp2, mp2v, .mpe, .mpeg, .mpg, .mpv2, .wm ve .wmv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alia -- 21 Kasım 2006; 18:43:45 >
  • bilgisayarnda kurulu olsa bile açamadığı çözücüler oluo, ama karşıdan yükle dersen oluo lakin gene de dat uzantılı ve bi kaç uzantılı dosya üzernde oynama yapamicaksn, tavsiyem basit bi programla avi yap kullaanacaj,klarını veya wmv yawf
  • @alia teşekkür ederim
  • Windows XP de oluyordu,Windows 8 de olmuyor.
    Sorunum şu.Laptopumdaki mp3 ün sonunda,bazılarınında başında uzun sessizlikler var.Oraları kesip atmak istiyordum ama olmuyor.Movie maker müzik ekle bölümü aktif görünmüyor,soluk.Ancak resim eklersek aktif hale geliyor.Nasıl yapacağız anlamadım.
  • desteklediğin tüm formatları burada görebilirsin

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-live/movie-maker-file-types-faq
  • Mp3 ü destekliyor sorun o değil.

Windows 8 movie makerde mp3 ü nasıl kesebiliriz ? 5 dakikalık bir mp3 ün son 1 dakikasını kesip atacağım.
  • Konu hakkında araştırma yapacak diğer arkadaşlar için boş konuşmak yerine doğru bilgiyi vermek adına yazma gereği duydum. Bende yaklaşık yarım saatimi dikkatsizliğim nedeniyle harcadım çünkü. Movie Maker i açtığınızda projeleri açtığınız kırımın alttında" import from device " seçeneği var. Örneğin telefonunuzdan video çektiniz , cep telefonunu kablo ile bilgisayarınıza bağlayın import seçeneği ile videoyu movie maker ın kendisi import ediyor zaten. sonrada dönüştürüyor. Boş yere convert porgramları ile uğraşmanıza zaman harcamanıza gerek yok. Herkese kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makaf -- 30 Haziran 2016; 2:05:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.