Şimdi Ara

Movie maker film kaydetmiyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • HERŞEYİ DENEDİM AYNEN ŞU YAZI ÇIKIYOR ''movıe maker filmi belirtilen yere kaydedemiyor. filmde kullanılan özgün kaynak dosyalarının hala var olduğundan ,kaydedilme dosyalarının hala var olduğundan , yeterli disk alanının olduğundan emin olun '' sorunu nedir bir türlü bulamadım .

diskimde 25gb boş yer var ram 1024 ve eksik dosya yok eminim?? cok ugraştım çözümü bilen varsa sölerse cok sevinirim TŞK

kaydedilme dosyalarının hala var olduğundan dediğine göre

film dosyanın montajlanmamış yani ham hali hala moviemakerı açtığın zaman olduğu yerde di mi

yani projeye başladıktan sonra ham dosyalarının yerini, adını değiştirmedin ya da silmedin değil mi?

Orjinalden alıntı: frezmb

sanmıyorum ama

kaydedilme dosyalarının hala var olduğundan dediğine göre

film dosyanın montajlanmamış yani ham hali hala moviemakerı açtığın zaman olduğu yerde di mi

yani projeye başladıktan sonra ham dosyalarının yerini, adını değiştirmedin ya da silmedin değil mi?

cok net sölüyorum herşey yerinde hiçbir sorun olmaması lazım ama sorun devam ediyor.Internette araştırdım kesin birşey yoktu.

belki bilen biri yardım eder diye açtım topiği

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Winamp ve Video Dosyaları!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.