Şimdi Ara

Mouse Usb Sorunu (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
11.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lüütfen yardım edin birazdan latopu camdan aşağı atıcam.Sorun iki tane :

1-Evde 4 tane mouse var 2 tanesi kablosuz logitech m185 1 tanesi logitech gaming mouse g300 diğeride msi gaming mouse.bunların hepsini taktığım zaman bilgisayar aygıt sürücüsünü yüklüyor diyor 30 saniye sonra direk aygıt sürücüsü kurulumu başarılı olmadı yazısı çıkıyor deli olucam chipset güncelledim,aygıt yöneticisi sürücü yükle kaldır devre dışı bırak derken hepsini yaptım ama hiç birinde tık yok.Bunların hepsini babamın bilgisayarında deniyorum çalışıyor.Neden benimkinde çalışmıyor ???? Dün logitech m185'ler çalışıyordu fakat şimdi onlarda çalışmıyor.Mouseları aygıt yöneticisinden kaldırıyorum fareyi çıkarıyorum yeniden başlatıyorum,güvenli modu açıyorum fareler çalışıyor yeniden başlattığımda bilgisayar başlangıcında çalışıyor sonra aygıt sürücüsünü yüklüyor deyip başarılı olmadı deyince çalışmayı durduruyor bu ne fantazidir ? Ayrıca Logitech Gamepadimde çalışmıyor

ARKADAŞLAR ÇÖZÜLDÜ NASIL ÇÖZDÜN DERSENİZ ŞU ANA KADAR OLAN TÜM WİNDOWS UPDATELERİ KURDUM OLDU

Nolur acil cevap verin.Şimdiden Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1477 -- 9 Aralık 2013; 16:07:27 >

• 2.Sorun için bios pilini cikartmak bir ise yaramayacaktır çünkü sadece masaüstü pclerde işe yarar 1.sorun gelecek olursak bütün USB port larındamı aynı sorun var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoşo

2.Sorun için bios pilini cikartmak bir ise yaramayacaktır çünkü sadece masaüstü pclerde işe yarar 1.sorun gelecek olursak bütün USB port larındamı aynı sorun var ?

Evet 4 tane usb port var 2'si 2.0 diğerleri 3.0 hepsinde durum aynı.

bios şifresini nasıl sıfırlayabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1477

quote:

2.Sorun için bios pilini cikartmak bir ise yaramayacaktır çünkü sadece masaüstü pclerde işe yarar 1.sorun gelecek olursak bütün USB port larındamı aynı sorun var ?

Bios için aklıma gelen tek şey bios güncellemesi yapmak fakat USB ler için bisey diyemem maalesef.

• quote:

quote:

quote:

Bios için aklıma gelen tek şey bios güncellemesi yapmak fakat USB ler için bisey diyemem maalesef.

bende bios güncellemsi yapıcam fakat flash disk de çalışmıyor :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pcnin sitesinden bios updateyi bulup oradan yapabilirsin veya bilen biri sana yardım edecektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pcnin sitesinden bios updateyi bulup oradan yapabilirsin veya bilen biri sana yardım edecektir.

Msi'nin sitesinde dosyayı veriyor otomatik update yok sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Joystick Driver Sorunu!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biosu Hallettim fakat mouse yine çalışmıyor
  • quote:

up

Hatanın olası sebepleri şunlar olabilir:

1) Usb girişinde güç azalmasından dolayı sorun yaşanıyor ve usb hata veriyor,
    2) Güncelleştirmeler yüklenirken bir güncelleştirme Usb'nin usbstor dosyasını siliyor ve aynı sorun yaşanıyor, (Son güncellemeleri geri alın)
    3) Birden fazla Usb takıldığında usbler arasında çakışmalar oluyor ve usbstore dosyasının bozulmasına neden oluyor,

ÇÖZÜMÜ:

1.AŞAMA

Önce kontrol edelim Usb sistemin onaltılık sistemde çalışıp çalışmadığını,

1. Başlat / Çalıştır / Regedit 'i çalıştırın,

2. Aşağıdaki kayıt defteri anahtarını bulun:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\UsbStor'u tıklayıp sağda ErrorControl diyeni çift tıklayın ve

3. Buradaki değer verisini 3 yazın, Tabanı 16 olarak işaretleyin,

2.AŞAMA

1) Bilgisayarım/C/Windows/System32/Driverstore/Filerepository/usbstor.inf (usbstor.inf_x86_neutral_buradaki kod farketmez) klasörünü tıklayın ve açın.

2) Buradaki usbstor.inf ile usbstor.pnf dosyasını Bilgisayarım/C/Windows/inf klasörüne kopyalayın.

3.AŞAMA

1) Kopyalama yaptıktan sonra, bilgisayarı kapatın 10-15 saniye fişe takılı olmasın, dizüstü bilgisayarsa pilini çıkarın. Mouse ya da sorunlu usb yi de çıkarın. 10-15 sn sonra tekrar takın ve Pc'yi başlatın.

• bende usbtor_amd64_neutral_kod adlı 3 tane klasör var bir tanesindeki inf ve pnf dosyasını windows-inf'e kopyaladım.bataryayı çıkardım,30 saniye bekledm açtım açtığımda yine aygıt sürücüsü yazlımı yüklenmesi başarılı olmadı yazıyor başka bir çözüm varmı ?
  • format atin hic ugrasmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

format atin hic ugrasmayin

işe yararmı ?
  • bence yarar guvenli modda calisiyor yazmissiniz. demekki isletim sisteminde sorun var. Format at rahatla (recovery vardir sanirim recoveryden geri yukle)

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

bence yarar guvenli modda calisiyor yazmissiniz. demekki isletim sisteminde sorun var. Format at rahatla (recovery vardir sanirim recoveryden geri yukle)

recovery disk yoktu freedos almıştım oyüzden direk format atıcam attığımda seni bilgilendiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1477 -- 8 Aralık 2013; 22:38:10 >
  • ARKADAŞLAR ÇÖZÜLDÜ NASIL ÇÖZDÜN DERSENİZ ŞU ANA KADAR OLAN TÜM WİNDOWS UPDATELERİ KURDUM OLDU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.