Şimdi Ara

Mouse Tekliyor... ! :(((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam..pc de acaib bir virus var yada trojan..Daha önceden tekleyip druyordu mouse falan pc komple anlık donma yaşıyordu,Sonra windows kurduk sorun düzeldi,Ama ağdan yan taraftaki dükkandan sanırım tekrar bulaştı bu virus yada trojan:..Mouse u tekletiyor anlık donduruyor...
    Böyle bir sorunla karşılaşanınız varmı,nasıl kurtulrum bu baş belasından,spy sweeper adaware kullanmadığım yazılım kalmadı..

• format c:

tabi bu eskidendi, ya belkide sorun yazılımsal birşey değildir direk spy sweeper adaware olarak bakma olaya
  • benim başımada gelmişti ide kablosu bozulmuş değiştirince düzelmişti birde uydu kartı varsa bazen böyle bir soruna yol açabiliyor
  • benim başıma geldi geçen ay aynısı bilgisayarcıya götürdüm anakartta arıza tespit ettiler kartı istanbula gönderdiler
  • ben bilgisayarda en ufak bi hata olunca formatlıyom
    geçenlerde yeni saat uygulasına geçildi diye Windovs açılışında pencere çıktı zor tuttum kendimi
  • arkdaslar oyle bir tablo çizdiniz ki hoca tam bir belaya bulasmış sanki,biri anakart diyor biri ide kablosudur falan hele bir formatcı arkdas var insanın içini urpertiyor,
    benım basıma bir kez gelmişti okuldaki bilgisayarda malum sitelerde ugrasırken mouse istediğimi yapmaz olmustu ,oynatmaya kalksam titriyor ama hareket etmiyordu,
    o anda gorevli arkadas ki benim kankim olurdu o yuzden gecenin bir yarısı okul bilgisayarlarından istediğimiz haltı yiyebiliyorduk,ona soylediğimde salla ya bir ara bakarız yan bilgisayara geç demişti,bende işime yan bilgisayardan devam etmiştim,berekete bak berekete
    vay bee nostalji oldum şimdi ee yıl 2000-2001 falan
  • aynı sorunu yaşyordum anakarttan zannettim ama değil, mouse u geri verip garantiden yenisini aldım aynı şeyi yaptı merak ettim aynı mouse mi, a tech gümüş renkli optik( sırt sıvazlamalı) mouse
    sendeki mouse nin modeli nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve mouse takılmaları
    geçen yıl açıldı
    Laptop Mouse İmleci Yok..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkdaslar oyle bir tablo çizdiniz ki hoca tam bir belaya bulasmış sanki,biri anakart diyor biri ide kablosudur falan hele bir formatcı arkdas var insanın içini urpertiyor,

İyide yazılanların hepsi de olabilir sonuçta. Aynısı bana da oldu, fare bozulmuş meğer,değiştirdim düzeldi
  • Bunun için bence windowsa format atmaya gerek yok.Bu durum büyük olaslıkla fareden kaynaklanan bir arıza.Bende de olmuştu.A4 tech merka mouse idi.Tam 8 ay sonra başladı bu sorun.Tamir olamadığı için garantiden değişitirdiler..Kısa bir süre sonra verdikleri yeni farede de aynı sorun başladı.Kafam attı.Kaldırdım çöpe attım.Aldım yeni bir tane microsoft mouse Ohh..rahat ettim canavar gibi çalışıyor bir yıldır.
    Farenin derdi yukarıda anlatılanlardan herhendi biri olabilir ama kanaatimce mouse çalımasını etkileyecek kadar arızalı windows da başka sorunlar da görülmeliydi diyorum ben.Yani suçu windowsdan önce mose da aramalıyız.Anakart ya da diğer doanım arızası ihtimali nispeten küçük ama ürkütücü ihtimaller.Pek sanmıyorum başka bir sorundan olduğunu.Anlamanın en iyi yolu fareyi başka bilgisayarda denemek ya da sağlam olduğun bilğiniz başka bir fareyi şüpheli bilgisyarınızda denemek.En iyi anlama yolu bu.

• AGA viruz zart zurt diosan Kur nortonu 2006 sını paşa paşa kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskeletor

herkese selam..pc de acaib bir virus var yada trojan..Daha önceden tekleyip druyordu mouse falan pc komple anlık donma yaşıyordu,Sonra windows kurduk sorun düzeldi,Ama ağdan yan taraftaki dükkandan sanırım tekrar bulaştı bu virus yada trojan:..Mouse u tekletiyor anlık donduruyor...
    Böyle bir sorunla karşılaşanınız varmı,nasıl kurtulrum bu baş belasından,spy sweeper adaware kullanmadığım yazılım kalmadı..

bide şunu dene:
    http://www.superantispyware.com/superantispywarefreevspro.html

bana biri tavsiye etti, neredeyse adaware'ı kaldırıcam..çok destekli program..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.