Bildirim
Mouse önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up oynayan kalmadı galiba..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam bende zowie almayı düşünüyorum..Çoğu kullanan insanların bana söylediği çok memnun olmaları..
Ama nereden alacaüım konusunda tereddütteyim...
Fiyatı pahalıydı zowienin hatırladığım kadarıyla min 500 dü en son. -
FK 1 modeli 350-400 arası sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: Lancelot06
Selam bende zowie almayı düşünüyorum..Çoğu kullanan insanların bana söylediği çok memnun olmaları..
Ama nereden alacaüım konusunda tereddütteyim...
Fiyatı pahalıydı zowienin hatırladığım kadarıyla min 500 dü en son.
Çoğu profesyonel oyuncu zowie kullanıyor vardır heralde bir bildikleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 10 Ocak 2019; 1:1:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende asus rog gladius var gayet memnunum fakat gladius 2 çıktı gibi bir şey okumuştum ama onun için bir şey söyleyemeceğim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben Razer Chroma kullanıyorum fakat epey müşterim Zowie kullanıyor. Model olarak bilmiyorum Zowie EC2-A olabilir belki. -
Fk serisi 2 el için tasarlanmış.Diğerleri sağ el benim bildiğim.
En son ec-B serisi çıktı..EcA dan iyiyse onu almak lazım ama kullanana sormak lazım bir kere aldınmı snei götürür o senelerce..
Bende ec2b veya ec2a düşünüyorum.
Fiyatada katlanacağız artık bir seferlik. -
Hocam karar verdiniz mi mouse konusunda? Ben biraz araştırdım bugün sipariş vermeyi düşünüyorum ama henüz aklıma yatmadı zowie. Rival 300 den sonra hafif gelecek muhtemelen 10 liralık mouse gibi kalacak. Malzeme kalitesi de dandik duruyor hiç canlı olarak inceleme fırsatım olmadı yanılıyor olabilirim. Ayrıca b serisinde bazı problemlerin oldugunu duydum sonraki üretimlerde düzeltildi mi bilmiyorum. Ayrıca sadece beyaz mouse kullanıyorum ve b serisinde beyaz renk seçenegi mevcut degil. A alayım desem eski sensörü var çok fark eder mi bilmiyorum. Anlayacagınız baya kararsızım su an.quote:
Orijinalden alıntı: Lancelot06
Fk serisi 2 el için tasarlanmış.Diğerleri sağ el benim bildiğim.
En son ec-B serisi çıktı..EcA dan iyiyse onu almak lazım ama kullanana sormak lazım bir kere aldınmı snei götürür o senelerce..
Bende ec2b veya ec2a düşünüyorum.
Fiyatada katlanacağız artık bir seferlik.
Edit: Bu konuda uzman veya tecrübeli arkadaslar varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
-
Hocam bir çok profesyonel oyuncu hala EC-xA modelini kullanıyor. Sensörler arasında o kadar fark olsa herkes B modeline geçerdi diye düşünüyorum. Millet şunu önerdi diye de mouse alınmaz bunu da belirtmekte fayda var. Almak istediğiniz mouseları gidip bir yerlerde deneyip öyle almanızı öneriyorum. İstanbul'da gameekstra, adeks vb. yerlerde mouseları deneyebilirsiniz. Rival 300, Ec-1a, Ec-2a ve Za12 kullandım. Ergonomi açısından Zowie mouselar bir tık daha iyi diye düşünüyorum. Tabi bu sizin tutuşunuza, el boyutunuza vb. göre değişir. O yüzden mouse almadan önce denemekte fayda var. -
Ankarada oturuyorum ve deneyebilecegim bir yer bulamadım. Ben ec1-a düşünüyorum. Rival 300 den sonra 2 küçük gelebilir. Siz de rival 300 kullanmışsınız. 1-a da alışmayla ilgili sorun yasadınız mı? Yaşamadıysanız buna güvenerek ec1-a alıp geçecegim sanırımquote:
Orijinalden alıntı: Alopo94
Hocam bir çok profesyonel oyuncu hala EC-xA modelini kullanıyor. Sensörler arasında o kadar fark olsa herkes B modeline geçerdi diye düşünüyorum. Millet şunu önerdi diye de mouse alınmaz bunu da belirtmekte fayda var. Almak istediğiniz mouseları gidip bir yerlerde deneyip öyle almanızı öneriyorum. İstanbul'da gameekstra, adeks vb. yerlerde mouseları deneyebilirsiniz. Rival 300, Ec-1a, Ec-2a ve Za12 kullandım. Ergonomi açısından Zowie mouselar bir tık daha iyi diye düşünüyorum. Tabi bu sizin tutuşunuza, el boyutunuza vb. göre değişir. O yüzden mouse almadan önce denemekte fayda var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Rival 300 de boyut konusunda hiçbir sıkıntı yaşamamıştım (baş parmağın geldiği kauçuk yer eridiği için değiştirmiştim), boyutları yakın olduğundan Ec-1a almıştım fakat hiç rahat edememiştim Ec-1a ile. Rival 300'e göre daha küçük olmasına rağmen nedense bana büyük ve hantal geliyordu, daha sonra Ec-2a aldım ve rahat ettim. Ama dediğim gibi tutuş ve el boyutundan farklılık gösteriyor. Deneyebilme ihtimaliniz olsaymış iyi olurmuş. Youtube'tan karşılaştırma videolarına veya reddit'ten karşılaştırma konularına bakıp fikir sahibi olabilirsiniz. Detaylı anlatımlar mevcut. Kişisel öneri isterseniz de Ec-2a şu ana kadar kullandığım en iyi mouse, alırsanız pişman olmazsınız diye düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: BPG2004
Ankarada oturuyorum ve deneyebilecegim bir yer bulamadım. Ben ec1-a düşünüyorum. Rival 300 den sonra 2 küçük gelebilir. Siz de rival 300 kullanmışsınız. 1-a da alışmayla ilgili sorun yasadınız mı? Yaşamadıysanız buna güvenerek ec1-a alıp geçecegim sanırım
Alıntıları Göster
Avuç içi uzunluğum (orta parmaktan bileğime kadar olan uzunluk) 18-19 cm, mouse tutuşum da palm grip olarak tabir edilen tutuş bu arada.
-
Anladım teşekkür ederim. Bursa veya izmirde bakabilecegim bir mağaza biliyor musunuz?quote:
Orijinalden alıntı: Alopo94
Rival 300 de boyut konusunda hiçbir sıkıntı yaşamamıştım (baş parmağın geldiği kauçuk yer eridiği için değiştirmiştim), boyutları yakın olduğundan Ec-1a almıştım fakat hiç rahat edememiştim Ec-1a ile. Rival 300'e göre daha küçük olmasına rağmen nedense bana büyük ve hantal geliyordu, daha sonra Ec-2a aldım ve rahat ettim. Ama dediğim gibi tutuş ve el boyutundan farklılık gösteriyor. Deneyebilme ihtimaliniz olsaymış iyi olurmuş. Youtube'tan karşılaştırma videolarına veya reddit'ten karşılaştırma konularına bakıp fikir sahibi olabilirsiniz. Detaylı anlatımlar mevcut. Kişisel öneri isterseniz de Ec-2a şu ana kadar kullandığım en iyi mouse, alırsanız pişman olmazsınız diye düşünüyorum.
Avuç içi uzunluğum (orta parmaktan bileğime kadar olan uzunluk) 18-19 cm, mouse tutuşum da palm grip olarak tabir edilen tutuş bu arada.
Alıntıları Göster
-
Rica ederim, bilgim yok maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: BPG2004
Anladım teşekkür ederim. Bursa veya izmirde bakabilecegim bir mağaza biliyor musunuz?
Alıntıları Göster -
Zowie için konuşuyorum,
Eliniz büyük gibi duruyor SS rival 300 büyüktü diye hatırlıyorum.
Zowiedeki karşılığı EC serisinde EC1-A veya EC1-B (yeni model)'dir.
FK serisini bilmiyorum ama EC serisinde inanılmaz ter tutan bir yüzeyi var berbat yani. Siz oynuyosunuz su içmeye kalkıyosunuz, geri geldiğinizde ve mouseyi tuttuğunuzda o kadar leş bir görüntü karşılıyor ki sizi. Terler topak olup ateş tuşunun önünde birikmiş, baş parmağınıza denk gelen yerde ter birikmiş. Başkası sizin mouseyi kullansa o an sizin pis bir insan olduğunu düşünür. Optik açısından geçenlerde yine okudum 3310 kullanıyor gayet iyi ama click süresi biraz gecikmeli sanırım öyleymiş. Bana sorarsanız hiç öyle bir şey hissetmedim. EC2-A kullanıyorum her şeyiyle tutuşu dizaynı vs her şeyiyle mükemmel olan bu mouseyi hangi akla hizmet bu kadar berbat bir yüzeyle kapladılar bilmiyorum.
Kırmızı logo benq zowie ec2-a kullanıcısı olarak her şeyiyle öneririm ama bahsettiğim ter konusundan dolayı bazen başka mouse mi alsam diyorum. dün akşam oynadım yattım şimdi pc başına geçeyim mouseye bakıp (bu ne ya) diyeceğimi %100 biliyorum. bu konu önemli mionix avior 7000i de incelemeni öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ec2-a aldım simdilik memnunum hocam. Rival300 elime bir tık büyük geliyordu ama alışmıştım. Simdi biraz daha rahat kullanıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Can Coşkun
Zowie için konuşuyorum,
Eliniz büyük gibi duruyor SS rival 300 büyüktü diye hatırlıyorum.
Zowiedeki karşılığı EC serisinde EC1-A veya EC1-B (yeni model)'dir.
FK serisini bilmiyorum ama EC serisinde inanılmaz ter tutan bir yüzeyi var berbat yani. Siz oynuyosunuz su içmeye kalkıyosunuz, geri geldiğinizde ve mouseyi tuttuğunuzda o kadar leş bir görüntü karşılıyor ki sizi. Terler topak olup ateş tuşunun önünde birikmiş, baş parmağınıza denk gelen yerde ter birikmiş. Başkası sizin mouseyi kullansa o an sizin pis bir insan olduğunu düşünür. Optik açısından geçenlerde yine okudum 3310 kullanıyor gayet iyi ama click süresi biraz gecikmeli sanırım öyleymiş. Bana sorarsanız hiç öyle bir şey hissetmedim. EC2-A kullanıyorum her şeyiyle tutuşu dizaynı vs her şeyiyle mükemmel olan bu mouseyi hangi akla hizmet bu kadar berbat bir yüzeyle kapladılar bilmiyorum.
Kırmızı logo benq zowie ec2-a kullanıcısı olarak her şeyiyle öneririm ama bahsettiğim ter konusundan dolayı bazen başka mouse mi alsam diyorum. dün akşam oynadım yattım şimdi pc başına geçeyim mouseye bakıp (bu ne ya) diyeceğimi %100 biliyorum. bu konu önemli mionix avior 7000i de incelemeni öneririm.
-
-
Hayırlı olsun, ter konusunda canınız en az benimki kadar sıkılacak. Dert etmiyorsanız güzel mouse aldınız.
Sürekli silmeniz gerekiyor ve nemli elle oynarsanız mouse topuz kısmı ıslak oluyor.
Bunları bilmeniz lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 1.5 seneye yakın zamandır kullanıyorum, el yıkama alışkanlığım değişti, bilgisayardan kalkıp ellerimi yıkıyorum
Razer Deathadder kullanıyorum çok iyidir fps oyunları için. Zowie de kalitelidir. Hangisini alsanız pişman olmazsınız. Uygun bulduğunuzu alın. Deathadderı newegg amazon gibi sitelerde indirimden uyguna alabilirsiniz.
ec1b ve ec2a kullanan biri olarak söyleyebilirim ki (elim 18.5x9 cm) ec1b gerçekten büyük bir mouse. herkes ec2a daha iyi malzemeye sahip dese de elim ec2a ile ec1b den daha çok terledi. ec2a ile çok memnunum, bunu satsam ec2b alırdım. bu arada logitech'in G Pro wireless modelini de çok övüyorlar.
Benzer içerikler
- steam bekleyen bakiye
- cs 1.6 cfg
- cs 1.6 silahı sağ ele alma
- cs 1.6 hile kodları
- dolby atmos nedir
- cs2 bunny kodu
- ping düşürme
- en iyi online oyunlar
- cs go kaç gb
- cs 2 hile
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X