Bildirim
MOUSE TAVSİYESİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Mx Master 3S
Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir. -
Siz kullanıyormusunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
2 yıldır Mx Master 3'ü kullanıyorum. Ergonomi ve işlevsellik olarak güzel bir mouse. Şarjı da bayağı bi gidiyor. 3S modelinde sanırım dpi 8000 oldu ve tıklama seslerini azalttılar.
Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir. -
Anladım incelemeye alayım bakalım bu ürünü öneri için teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROSTOV -- 9 Nisan 2025; 23:4:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Up
Gunluk kullanim icin MX Ergo'yu kullananlar cok begendiklerini soyluyor. Oyun sirasinda diger fareye gecersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 10 Nisan 2025; 14:17:57 >_____________________________
蘇科|烈火國
我的荣誉, 我的宝座, 我的国家. 将全部失去.
群雄四分:
水善|土強|火烈|气和
-
up
tigoes
ya da A4TECH
veya ben çok daha iyi birşey istiyorum dersen microsoft..
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Kesinlikle sağlamlık olarak herhangi bir logitech..Ergonomi vs diyorsanız hepsine bir süre sonra eliniz alışıyor.. Tabiki aşırı balta olmadığı sürece..
_____________________________ profil ayarlarına girdim ne bu tantana..
Senden öncesi hep vardı senden sonrası olmadı Mustafa Kemal'im..Aynı şeyleri düşündüğüm için en kıymetlimsin..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı