Şimdi Ara

mouse ilgili sorunum var arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mousem eskiden sade zeminde çalışıyordu ped kullanmıyorudum ama 2 gün evvel artık düzgün çalışmamaya başladı. ped kullandım gene çalışmadı ama ne hikmetse gazete kağıdı üzerinde çalışıyor bu arada mousem;
    skypal sm-rf2401 2.4 g wireless

mouse ilgili sorunum var arkadaşlar

• up
  • ustat ılgınc ..calsıma yerı olarak gaze kagıdı secmıs .. saka bır yana once mause nı farklı bır sıstemde dene hatta farklı 2 sıstemde .eger sonuc aynı olur ıse ıse sıstemınle ılgılı degıl demekdır .. cozum ıcın ıse varsa drvıer guncelle eger yıne olmassa sanırım fızıksel bır arıza var mause de .. sonucu yazarsan ona gore yıne bır cozum bulmaya calsırızz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

ustat ılgınc ..calsıma yerı olarak gaze kagıdı secmıs .. saka bır yana once mause nı farklı bır sıstemde dene hatta farklı 2 sıstemde .eger sonuc aynı olur ıse ıse sıstemınle ılgılı degıl demekdır .. cozum ıcın ıse varsa drvıer guncelle eger yıne olmassa sanırım fızıksel bır arıza var mause de .. sonucu yazarsan ona gore yıne bır cozum bulmaya calsırızz

hocam ben led den şüphelendim ara sırada tutukluk yapıyodu pili çıkarp bir daha takınca düzeliyordu. sistemlerde denedim sonuç canavar gibi çalışıyor düzeltmek için ne yapacağım acaba?
  • Bu mouse ergonomi olarak çok güzel.Eli tam olarak kavrıyor.Üzerindeki kısa yol tuşları çok pratik.Fakat benim kullandığım aynı mouse'un pil ömrü Duracell ile yaklaşık 45-50 gün.1600 mah şarjlı pil ile 4-5 gün.Kalitesiz bir pil ile bu süre çok daha kısalacaktır.Tabiki bu benim mouse'um için geçerli.Bu ürünlerin hepsinde mi aynı sorun var bilmiyorun.Ama diğer kaliteli markalar'ın paketlerinin üzerinde pil ömrü 2-3 yıl olarak veriliyor.Bu ürünün böyle pil ömrüyle ilgili bir teknik bilgisi yok.Bunun yanında hareketli orta tuşun üzerindeki metal kaplama bende 10 gün içinde yarısı soyulmuştu.Ayrıca,mousepad olmadan optik sensör algılamıyor.Diğer birçok mause cam v.s. hariç bir çok yüzeyde çalışır.Bu mause normal bir bilgisayar masasının üstünde çalışmıyor(optik sensör algılamıyor).Altına kağıt,mousepad v.s. koymalısınız.Birde wireless bağlantılı yazıcım da,bu mouse takılıyken yazıcı çıktı vermiyor veya yarıda kasiliyor.Bu mouse'un vericisini bilgisayarımdan çıkardığımda yazıcıdan sorunsuz bir şekilde çıktı alabiliyorum.Bu sorun kablosuz fareler için mi aynı yoksa bu ürüne ait bir sorun mu bilmiyorum.Bunları göz önünde buludurmak gerek.Benim tecrübelerim bu şekilde.Eğer bu ürün satın alınmak isteniyorsa kesinlikle pil ömrüyle ilgili teknik bir bilgi satıcıdan istenmeli.

mausenın hakkında nette bu ve benzerı sıkayetler mevcut ..kagıt uzerınde clasıdıgı masada vs calsımadıgı yada takıldıgı .. sanırım marka ve bu modelın genel bır sorunu olsa gerek .. mausun kurulum cd sı varsa yuklemeyı deneyın .. aslında yapacak cok brseyınız yok .. sonucda durum bellı ..

• quote:

Bu mouse ergonomi olarak çok güzel.Eli tam olarak kavrıyor.Üzerindeki kısa yol tuşları çok pratik.Fakat benim kullandığım aynı mouse'un pil ömrü Duracell ile yaklaşık 45-50 gün.1600 mah şarjlı pil ile 4-5 gün.Kalitesiz bir pil ile bu süre çok daha kısalacaktır.Tabiki bu benim mouse'um için geçerli.Bu ürünlerin hepsinde mi aynı sorun var bilmiyorun.Ama diğer kaliteli markalar'ın paketlerinin üzerinde pil ömrü 2-3 yıl olarak veriliyor.Bu ürünün böyle pil ömrüyle ilgili bir teknik bilgisi yok.Bunun yanında hareketli orta tuşun üzerindeki metal kaplama bende 10 gün içinde yarısı soyulmuştu.Ayrıca,mousepad olmadan optik sensör algılamıyor.Diğer birçok mause cam v.s. hariç bir çok yüzeyde çalışır.Bu mause normal bir bilgisayar masasının üstünde çalışmıyor(optik sensör algılamıyor).Altına kağıt,mousepad v.s. koymalısınız.Birde wireless bağlantılı yazıcım da,bu mouse takılıyken yazıcı çıktı vermiyor veya yarıda kasiliyor.Bu mouse'un vericisini bilgisayarımdan çıkardığımda yazıcıdan sorunsuz bir şekilde çıktı alabiliyorum.Bu sorun kablosuz fareler için mi aynı yoksa bu ürüne ait bir sorun mu bilmiyorum.Bunları göz önünde buludurmak gerek.Benim tecrübelerim bu şekilde.Eğer bu ürün satın alınmak isteniyorsa kesinlikle pil ömrüyle ilgili teknik bir bilgi satıcıdan istenmeli.

mausenın hakkında nette bu ve benzerı sıkayetler mevcut ..kagıt uzerınde clasıdıgı masada vs calsımadıgı yada takıldıgı .. sanırım marka ve bu modelın genel bır sorunu olsa gerek .. mausun kurulum cd sı varsa yuklemeyı deneyın .. aslında yapacak cok brseyınız yok .. sonucda durum bellı ..

cd filan yok. sanırım fiziksel bir sorun var dediğiniz gibi

• dedıgım gıbı ustat genelde sorunlu sanırım kı bırden fazla sızın sıkayetınızden gordum ınternette ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk ile ilgili 1 sorunum ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

dedıgım gıbı ustat genelde sorunlu sanırım kı bırden fazla sızın sıkayetınızden gordum ınternette ..

anladım hocam teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.