Bildirim
FN TUŞU İLE İLGİLİ ÇOK ACİL BİR SORUN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşım sanırım anlatım tarzını anlayamadım ama fn tuşu laptoplara göre değişir. mesala . ile + aynı tuş üzerindedir . tuşuna normal basarsan nokta olur ama fn + . yaparsan artı tuşunu çıkarır .
fn tuşu ses açma kısma işleminde
normal klavyede ctrl enin dışındakilerini laptopta uygulamaya çalışlır. -
Ben arkadaşın anlatmak istediğini anladım fn tuşu her zaman basılıymış gibi hareket ediyor
ama maalesef 2 kere başıma geldi ikisindede format atmak zorunda kaldım
keysmart kardeşim mesela ctrl+alt+delete yapacaksın ya alt delete ye basınca ctrl+alt+delet yapıyor pc
sanki ctrl hep basılıymış gibi bunu birde fn olarak düşün mesela ctrl böyle yapmış olsaydı a 'ya basınca hepsini seçerdi -
ecom86 hocam anlamışsın sorunumu...Aynı sorun bir kere daha başıma geldide çözmüştüm ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum....
YOK MUDUR BİLEN?
quote:
Orjinalden alıntı: ecom86
Ben arkadaşın anlatmak istediğini anladım fn tuşu her zaman basılıymış gibi hareket ediyor
ama maalesef 2 kere başıma geldi ikisindede format atmak zorunda kaldım
keysmart kardeşim mesela ctrl+alt+delete yapacaksın ya alt delete ye basınca ctrl+alt+delet yapıyor pc
sanki ctrl hep basılıymış gibi bunu birde fn olarak düşün mesela ctrl böyle yapmış olsaydı a 'ya basınca hepsini seçerdi
-
kalvyede sorun yok eminim aynı sorunu önceen de yaşadım çözdüm... Ama nası?
quote:
Orjinalden alıntı: tolgaaksu84
klavyende bi sorun olabilir
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- internet sınırlı bağlantı çözümü
- bios usb görmüyor
- bilgisayar kendi kendine kapanıyor
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- dosya com surrogate üzerinde açık olduğundan
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- ekran kartı resetleme
- oem açılımı nedir
- windows 10 ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X