Şimdi Ara

Mouse ' da dpi nedir arkadaşlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
12
Favori
265.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya ben bilgisayara fare alıcam pc 1920x1080 inç fare bakıyodum bi fare beğendim 800 dpi yazıyodu dpi ne demek olduğunu da tam bilmiyorum cevap yazarsanız sevinirim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 800 dp de kullanıyorum gayet memnunum.
  • yaw beyler 1366x768 çözünürlük var hangi ayarda dpi kullanmalıyım vede everest sm-441 mouse aldım hiç sormadım 1200 dpi lik arada kayıyor ama dpi düğmesine basıom hiç bişey olmuo dpi yı nasıl ayarlıcam yardım nolur
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

1- Düşük DPI - Yüksek Sensitivity => örnek: |__________|_______x____|__________|

2- Yüksek DPI - Düşük Sensitivity => örnek: |___|___|___|___|___|___|___|___|___|

Eğer mouse hızınızı bir standarta oturttuysanız, yukarıdaki iki durumda da mouse'un hareket hızı aynı şekilde ayarlanabilir. Ama tercih edilmesi gereken her zaman 2. seçenektir çünkü düşük DPI kullanırken (1. seçenekte) aradaki X noktasına mouse imlecini götüremezsiniz. Ancak yüksek DPI kullanırken (2. seçenekte) çizgi aralıkları daha kısa olduğu için aradaki hedeflere ulaşabilirsiniz.

Biraz karışık oldu sanırım, ama özetle:

Yüksek DPI her zaman iyidir. Eğer yüksek DPI'da mouse'unuz çok hızlı hareket ediyorsa (ki etmesi normal) oynadığınız oyunun ya da Windows'un mouse hassasiyetini (sensitivity) düşürmeniz yeterli olacaktır.

Hocam 8 senelik konu yine hortlıyacak ama şimdi yüksek dpi düşük hassasiyet için 8200 dpi veya üzeri mouse almayı düşünüyorum ama ben Cs:Go da düşük hassasiyet de oynuyorum ve şu anki dpi 1600 bendeki arkadaşımda 3200 lük var dpi 3200 e alıp cs de hassasiyeti 0.1 yapıyorum hızlı geliyor diyo eğer hızlı olacaksa neye yararıyacak dpi bunun bi programı falan yok mudur hassasiyet için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu hort

Merhaba arkadaşlar bende aşağıda verdiğim linkte ki mouse u almaya karar verdim fakat dikkatimi çeken bir şey oldu mouse un özelliklerinde 12000FPS olduğu yazıyor mouse da fps özelliğinin nasıl bir etkisi olabilir bunu merak ediyorum.

http://www.monsternotebook.com.tr/pusatmouse/monster-pusat-v2.html#.VsNGW_mLSUl
  • Renction R kullanıcısına yanıt
    Dpi bildiğim kadarıyla çözünürlük veya tarama. Mouseu yere koyduğunda yerdeki deseni tarıyor. Bazı kalitesiz dpisi düşük mouslar mouse pad istiyor işte bu yüzden. Ama dikkat ederseniz oyuncu mouseları hem pahalaı hem de dpisi yüksek. Yani dpi yüksek bir mouse her zaman en iyi hassasiyete sehip bir mousedur. Ben oyun oynamıyorum bin dpi yetiyor. Ama oyunda yetmeyeceğini biliyorum.
  • Imaging Rate: Dynamically adaptable to 8000 frames per second
    X-Y Resolution :1000 points per inch (39.4 points per millimeter)
    Tracking Speed: Up to 72 inches (1829 millimeters) per second

Bu üç kavramın hangisi DPI dir ve diğerleri nedir acaba?
  • www.monofiyat.com
    Mouse’lar İçin DPI Ayarının Önemi | Monofiyat - Bol Çeşit | Uygun Fiyat
    https://www.monofiyat.com/mouselar-icin-dpi-ayarinin-onemi

mouselarda dpi ayarı hakkında bilgi almak isterseniz bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.