Bildirim
Mouse'da arada takılmalar oluyor Yardım Lütfennnn!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
usb guç kesiyor olabilir. dönüştürücü ile ps2 ye takıp deneyin -
mouseda yada portlarınızda sorun olabilir. yazılımsal bi sorun gözükmüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: JaydenJaymeS
Arkadaşlar kafayı yicem oyun oynayamıyorum mouse arada ufak takılmalar oluyor sonra geri geliyor sadece mouse takılıyor yeni format attım pc ye 2 kere yinede olmadı anakarttamı acaba sorun anlamadım birtürlü yardım edin lütfenn...
Mause'un ömrü bitmiş gibi görünüyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Mouse unuzu değiştirin aynı problemi yaşadım bi avuç da para vermiştim mouse a :). Gittim ucuz bi logitech aldım sıkıntı yok şimdi -
Mouse kaliteli bi mouse kanımca logitech m705 80 tl civarı para verdim mouse yi laptopa taktım hiçbir sıkıntı yok sorun benim pc de gibi görünüyor 3 gündür uğraşıyorum artık anakartı değiştircem o derece sinir oldum mutlaka var bi çözümü ama ne... -
Hayırlı olsun... -
Sorun tekrar çıktı ortaya mouseden değilmiş ilk taktığımda başka mouse sıkıntı olmadı ama biraz oynayınca tekrar takılmalar başladı eskisi kadar değil ama arada yinede oluyor klavyede mousede usb girişli bu yüzden olablirmi çünkü klavye önceden dandikti bi sorun cıkmıyodu? -
Yokmu yardım edecek birisi? -
quote:
Orijinalden alıntı: JaydenJaymeS
Yokmu yardım edecek birisi?
Denetim masasından mose ayarlarına bakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baktım hiçbir sorun yok çok enteresan ve sinir bozucu günlerdir bir çözüm bulamadım... -
mouse ın kendı drıverını yukledıgınde kontrol bolumunde 1000hz de calısıyorsa takılmalar yapar onu 125hz ye cekersen duzelır.
http://www.logitech.com/tr-tr/support/7108?crid=398&osid=14&bit=64
burdan full ınstallerı yukle. -
quote:
Orijinalden alıntı: erdemsuslu
mouse ın kendı drıverını yukledıgınde kontrol bolumunde 1000hz de calısıyorsa takılmalar yapar onu 125hz ye cekersen duzelır.
http://www.logitech.com/tr-tr/support/7108?crid=398&osid=14&bit=64
burdan full ınstallerı yukle.
Teşekkürler bi deniyim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X