Şimdi Ara

Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU] (196. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.062
Cevap
89
Favori
260.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu oyun 60tl bile etmez. Warband olanlar hiç bulaşmasın. Oyunun optimizasyonu kötü. Warband ile aynı mantığa gidiyor hiçbir çeşitlilik yok. Oyun boyunca çapulcu kovaladım, artık baydı bunu Warbanda da yapıyorduk. Oyun modlarla falan oynanırsa oynanır, yoksa şu hali ile çok kötü.
  • Oyunun diploması kısmı çok kötü. Warbanddan sonra 1 adım öteye gitmemiş açıkçası. Hayal kırıklığı. Buglar ve diplomasi üzerine yoğunlaşılmalı.
  • Adamlar deli satış yaptı.ancak oyuncuları pişman eden oyunların başında gelebilir.cok kötü içeriği cok az bir oyun. 7 sene uğraşılan oyun böyle olmaz. bu oyunu elin gevuru 1 ayda yapar. bannerlord herzaman bir fiyasko olarak aklicak.ötesi yok.
  • epic ten 60 liraya bu Bannerlord u alacağıma gider steam in kampanyasından yararlanırdım.
  • bu oyunu epicden alıp online oyunlara girmek konusunda sıkıntı yaşayan var mı oyuncu bulamıyor?
  • 120 tl'yi geç 60'ıda bırak 30 lira edecek bir oyun değil, Optimizasyon berbat,grafik berbat sürekli kısır döngüye giriyor TÜRK yapımı diye millet gaza gelip aldı ama bir boka yaramaz iyi ki torrent'den indirip oynamışım gaza gelip alsam 120 tl para çöp olurdu
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Hiç oynamasaydın o zaman kardeş
  • Arkadaşlar benim oyunda ok varken nişan alınca nişangah kayboluyor bunu nasıl düzeltirim bir türlü ayarlayamadım
  • Merzifonlu Joe M kullanıcısına yanıt
    Normal at olması lazım hocam ilk yükseltme için. Yük beygiri de değil, savaş atı da değil. Steppe horse olur ama steppe warhorse ileri seviyelerde gerecek. Sadece steppe horse değil, sturgian trotter, midfland vs. vardı.
  • Wrestle Mania kullanıcısına yanıt
    O çapulcu çıkmazından lord olunca çıkıyorsunuz bir nevi hocam. Klan seviyeniz yükseldiğinde bir krallığa katılın ve az askerleri lordlara saldıra saldıra güzel paralar geliyor. Eşyalar vs. gayet işinizi görüyor. Tabii ondan sonra da çapulcunun yerini o lordlar almış oluyor, her türlü çıkmaza giriyorsunuz :d
    Oyunun cidden geliştirilmesi gerek ve bence çok daha iyi bir yere de gelecek. Bence bir hayal kırıklığı değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Just_brtsh

    Normal at olması lazım hocam ilk yükseltme için. Yük beygiri de değil, savaş atı da değil. Steppe horse olur ama steppe warhorse ileri seviyelerde gerecek. Sadece steppe horse değil, sturgian trotter, midfland vs. vardı.
    Sağolun hocam. Bir de öldükten sonra savaşta başka bir askeri yönetmeyi biliyor musunuz? Sanırım modla oluyor ama modu bir türlü bulamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    120 tl'yi geç 60'ıda bırak 30 lira edecek bir oyun değil, Optimizasyon berbat,grafik berbat sürekli kısır döngüye giriyor TÜRK yapımı diye millet gaza gelip aldı ama bir boka yaramaz iyi ki torrent'den indirip oynamışım gaza gelip alsam 120 tl para çöp olurdu
    Hocam 60 tl'ye kesinlikle değecek bir oyun. Bu biraz oyun zevkinizle alakalı bir durum bence. Hayatım boyunca en çok oynadığım oyunlardan biri Warband olduğu için bana güzel geldi. Saydığınız eksikliklerin hepsi Warband'da da vardı. Üstelik oyun erken erişimde. Bu yüzden bazı eksikliklerinin olması gayet normal. Erken erişimde kusursuz oyun bulamazsınız zaten. Üstelik Warband'ın kısır döngüye dönmesine rağmen bu kadar oynanmasının sebebi de modlar. Mod yapımcıları oyun erken erişimde olduğu için Bannerlor'da büyük çaplı mod yapmıyor. Bu yüzden çabuk sıkılmak normal. Oyunun eleştirilecek en büyük noktası bu kadar uzun süre geliştirildikten sonra daha büyük değişiklikler beklenmesi.




  • uzun zamandır update almıyor. halbuki turkcesi bozuldu.eşler doğum yapmıyor son update de. update neden gelmiyor.
  • Merzifonlu Joe M kullanıcısına yanıt
    Mod ile oluyor hocam, ben kurmadım ama şu mod:https://www.nexusmods.com/mountandblade2bannerlord/mods/407


    Direkt indirme linki mi bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Just_brtsh

    Mod ile oluyor hocam, ben kurmadım ama şu mod:https://www.nexusmods.com/mountandblade2bannerlord/mods/407


    Direkt indirme linki mi bilmiyorum.
    Teşekkürler hocam, çok yardımcı oldunuz.
  • Merzifonlu Joe M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • Optimizasyonu acilen düzeltmeleri gerek oyunun çıkalı kaç ay oldu hala oyunda optimizasyon sıkıntıları yaşanıyor.
  • Bayadır güncelleme gelmiyor. Büyük bir güncelleme mi yolda yoksa?
  • Ya arkadaşlar bu lanet birliği nasıl geri çağırabileceğiz? Bir birlik kurdum başına da yoldaşlarımdan birini atadım adam defoldu gitti bir daha geri dönmedi. Kale kuşatacağım, düşman kalesinde 400 asker var, bende toplasan 100 asker var, ne kuşatma esnasında ne de herhangi bir zaman bu lanet birliği geri çağıramıyorum, çağırabilsem bunun gibi birkaç tane birlik kurup kaleyi kuşatsam ortalığı dağıtacağım ama yapamıyorum. Allah rızası için yardımcı olun sırf bu yüzden 3 aydır oyunu oynamadım şimdi tekrar başlayayım dedim çok araştırdım internette ama hiç kimse bununla alakalı dişe dokunur birşey yazmamış.


    Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU]




  • Krallık kurduysan yada başka bir krallığa dahilsen ordu çağırma sistemi üzerinden çağırıp birliğini büyütebilirsin onun dışında başka şekilde yanına cağıramazsın diye biliyorum. Paranın yanındaki şey neydi unuttum şimdi ismini (bayadır oyuna girmiyorumda :D)sende 2 olarak gözüküyor demekki krallığın var yada başka krallık altındasın.

    Kendi birliğin için 0 puan istiyordu o yüzden haritada iken sağ alta 3 bayrak şeklinde simge var (2de olabilir) ordan yapabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.