Şimdi Ara

Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU] (166. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.063
Cevap
92
Favori
267.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar emrine girdiğimiz krallıklardan bize oylamayla verilen kale veya şehirler var ya bunlar tekrar oylamayla bizden gidebiliyor mu yoksa artık bizim mi oluyor. Şuan bana 1 kale ve 1 şehir verildi. Kendi krallığımı kurmam için bunları korumam gerek. Acaba emrine girdiğim krallıktan çıkarsam kale ve şehir bende kalır mı? Bilen biri cevaplarsa çok sevinirim.
  • levo90 kullanıcısına yanıt
    kanka save al dene ama bence gitmez kale senin artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

Şöyle anlatayım Mesui'yi kendi tarafıma çektim ilişkim +15 falandı sonra Kuzeitlerden bir lord Vlandialıların tarafına geçmiş oyundaki amacım ise Vlandialılardan bir lord bile bırakmamak topraklarına öyle çökmek.
    Suranı öldürünce ilişkim -100 oldu savede ilerleyince mesui taraf değiştirdi bu bana çok pahalıya mal oldu çünkü Kuzeitlerin hepsini aldım sonra çoğunu mesui'ye vermiştim.
    Belki de arkadaşı olduğu için -100 olmuştur bilemiyorum.

Alıntıları Göster
    Oyunda hatalar yok demiyorum bende zaten. Hataları tabiki var. Bende batanyalı bir lordu tarafıma çektim sonra yoluma devam ettim. 1 gün geçmedi 1 gün bak. Adam eski krallığına döndü . Normalde bir klanın mensubunun kafayı uçurduğunda -30 gidiyor ama bug yada hatadan dolayı -100 de yemiş olabilirsiniz. Bu gibi durumlar için sıkça farklı save alın önerim. Herhangi bir karar vermeden önce yine save alın derim. Aksi halde çok tuhaf hatalara denk gelebiliyorsunuz.

Benimde ana görevim tıkandı mesela. İmparatorluğun içinden geçtim. Ama görev kilitlendi. Bazı lordlar haritanın ulaşılamayacan bir noktasında sıkıştılar. Diplomasi kararlarındada ilişki etkilerinde hatalar var. Bazen etki ediyor, bazen etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: levo90

Arkadaşlar emrine girdiğimiz krallıklardan bize oylamayla verilen kale veya şehirler var ya bunlar tekrar oylamayla bizden gidebiliyor mu yoksa artık bizim mi oluyor. Şuan bana 1 kale ve 1 şehir verildi. Kendi krallığımı kurmam için bunları korumam gerek. Acaba emrine girdiğim krallıktan çıkarsam kale ve şehir bende kalır mı? Bilen biri cevaplarsa çok sevinirim.
    Kralla konuşucaksın. O sana mülklerinden feragat etmeni söylecek. Sen feragat etmezsen, yine krallıktan çıkmış olacaksın ama krallığını karşına düşman alarak devam edeceksin.
  • Lyrazed kullanıcısına yanıt
    Peki hocam krallığından çıkmazsam benden oylamayla geri alabiliyorlar mı?
  • levo90 kullanıcısına yanıt
    Aliyorlar bizzat şahit oldum.Derhert denen yavşak elimden aldi Gaos'u şimdi kan kusturuyorum.Hepsini idam ediyorum yakaladığımda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağol
  • Çıldırıyorum şu Aseray ı son kalesinden atıp yok edemedim gitti tüm çöl benim olcak 1 kaleleri kaldı adamlar 2 bin kişi yığılıyorlar oraya giremiyorum. Kuşatmaları da bir türlü kazanamadım. 2k ya 2k savaşıyorum adamlarla çile gibi. Birde benim haricimde kurulan orduyu yahu kardeşim kuşatma yapıyorum kuşatma etrafında boş boş geziceğine gelip bana da katılmıyor. Çok sinir oldum gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levo90

Peki hocam krallığından çıkmazsam benden oylamayla geri alabiliyorlar mı?
    Alabilir. Ve diğer lordlara dağıtabilir mülkleri teknik olarak böyle bir yetkisi var. Ama oyunda ne sıklıkla gerçekleşir bu fikrim yok. Kendi krallığımı kurdum ve kale verdiğim bazı klanları 200nüfuz kullanarak mülklerinede el koyarak kapı dışarı atmışlığım oldu. Ben yapabiliyorsam diğer krallarda yapabilir. Ama AI yani yapay zeka bunu ne sıklıktaveya neye göre belirler yapar yada yapar mı bilmiyorum. Yapay zekadada sıkıntılar var.
  • daha önce hiç mount and blade oynamamıştım

ilk kez bannerlord ile başladım ama gerçekten hayran oldum

oyunun bu kadar sarmasını beklemiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 15 Nisan 2020; 23:6:37 >
  • Arkadaşlar merak ettiğim bir şey daha var. Bir ülkenin kervanlarını sürekli yağmalarsak oranın kervanları bitiyor mu yoksa sürekli spawn oluyolar mı kendi kendine. Yani biz öldürdükçe onlar tekrar oluşuyor mu bir döngü gibi mesela?

• 20 saatlik kayıtımda şöyle bir sıkıntı var. Oyun başında 1 şehir aldım sonrasında şehir kale oylamalarında adım bile gözükmedi. Nüfuz kullanarak alayım dedim şehirin sahibinin değişmesi için oylama başlattım evetin yüzdesi hep daha fazla olmasına rağmen kraliçe hayırı seçiyor. Kayıt buga mı girdi acaba tek şehirde kaldım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TostluSucuk T kullanıcısına yanıt
    O krallıkta paralı asker olarak kaldigin sürece saldırırlar sana, kervanlarını yakalarlarsa ona da saldırırlar. Yoldaş için nasil bir özellikte istediğine bağlı mesela ben 1 tane izci, 1 tane mühendislik, 1 tane savaşçı, 1 tane ticaret ve idarecilik yeteneği yüksek olan yoldaşım var. Klan sekmesinden de görevlerini ona göre veriyorsun.
    Oyun başında paralı asker olarak kalıp klan seviyen 2 olunca o krallığa bağlılık yemini edebilirsin, böylece kale şehir sahibi olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vexra -- 16 Nisan 2020; 0:28:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TostluSucuk

Arkadaşlar merak ettiğim bir şey daha var. Bir ülkenin kervanlarını sürekli yağmalarsak oranın kervanları bitiyor mu yoksa sürekli spawn oluyolar mı kendi kendine. Yani biz öldürdükçe onlar tekrar oluşuyor mu bir döngü gibi mesela?
    Bir kervan yağlamışsan o kervan bir şehirdeki npc nin kervanıdır. Sonucunda o adamla ilişkin -100 olur. O krallıktaki suç oranın yükselir ve krallığın yoksa suçlu olarak nitelendirilirsin. Şehirlere giriş çıkışın yasaklanır. Krallıkken yaparsan savaş sebebidir. Yani çok fazla kervan yağmalarsan çok fazla npc ile ters düşersin. Ve kervan bitmez şehirler sancak değiştirse bile devam ederler.
  • ayarlarda texture streaming budget diye bir şey var ne işe yaradığını açıklayabilecek var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 16 Nisan 2020; 1:52:34 >
  • Komployu durdur görevini bitirebilen var mı? steam şöyle bir başlık var
    steamcommunity.com
    Komployu durdur görevini nasıl yapıyoruz? :: Mount & Blade II: Bannerlord [TR] Türkçe
    https://steamcommunity.com/app/261550/discussions/14/2144217924388565393/?ctp=2
    görevin henüz tamamlanamadığını söylüyor?
    ?

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    O görev bugluymuş hocam

• bir lordu kendi klanınıza çekip üstüne 400bin altın+bir şehri verip 2 tur sonra klandan çıkması

bu ne biçim bir mantık abi. nasıl bir şey düşünmüşler anlamadım

haritada aramızda 5 krallık olan vlandia bana savaş ilan edip şehrimi kuşatıyor. 5 tane krallık var arada.
    Aynı anda 7 krallık bana savaş ilan ediyor sadcee benle savaşıyorlar kendileri ile hiç biri savaşmıyor

bir de bunlar en kolayda oynamama rağmen oluyor.

gayet güzel giden hikaye krallığımı kurmamla saçma sapan bir hal aldı

komplo göreevi zaten yapılmıyor o da ayrı bir saçmalık..

böyle bug mu olur bug dediğin duvardan geçmektir merdivende takılı kalmaktır adamlar hikayenin ilerleme görevinde afallamışlar.

şu güzelim oyundan soğuttular.
  • iki kuruş bütçe ayırıp türkçe dil desteği eklemek bu kadar zor olmamalı.

• beyler nereye baktıysam bir cevap bulamadım..şimdi flama görevine kadar ne yapmamız lazım?kale mı almamız lazım?almasak da oluyor mu?bir krallıga lord olarak girmek mi gerekiyor?yoksa bu işleri flama görevinden sonra mı yapmamız lazım?millet flama görevine gelmiş sehır falan almıs nasıl oluyor bu?ordu sayımı skıllerle falan en fazla 130 a kadar getırebılıyorum ..ordu sayısı 500 e falan nasıl cıkıyor krallık kurup lordları yardıma cagırıyorsun vs tamam ama adam krallık kurmadan sehır nasıl alabılıyor?130 askerle max kale alabılyıorum ondan sonra da kalenın baglı oldugu krallık saldırmaya baslıyor..çözemedim.flama görevınden sonra yıne bır yerlesım yerı al dıyor nereyı almam lazım?alıyorum herkes düşman oluyor save leyip farklı farklı krallıkların kalesıne gırdım baş edilmiyor..bu olayı nasıl çözücez..sıralama ne sekılde..flama görevıne kadar kale sehır almamız mı gerek..ama bu noktada ordu sayısı 130 u gecmıyor..nasıl artacak bu..?skılle falan cok az artıyor..ayrıca flama görevınden sonra komployu durdur görevı geldı ne oldugunu anlamadıgımız ıcın bekledık..bekleyınce en guclu krallık savas actı..hatta savası ben acmısım öyle bır uyarı geldı ve patates olduk..kısaca bır özetleyin cok yardımcı olursunuz..ayrıca son güncelleme de develer mı kalktı oyundan anlamadım ..yenıden basladım beta sürümüne deve göremedım..

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.