Şimdi Ara

Mount Blade hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyunun en güzeli hangisi? gerçekçi olmalı mümkünse :) tabanca tüfek değil ok yay kılıç bıçak tercih ediyorum :)

şimdiden teşekkürler

• Tabii ki WARBAND.
  • Mount Blade'nin son serisini oynadım özetlemek gerekirse ''berbattı'' haritadaki o tadı alamıyordunuz.İlk serisi ile warband arasında görüntü bakımından pek fark yok ama oyuna bazı ekstra özellikler getirilmiş.Kısacası Mount Blade Warband
  • Uçyıl oldu sanırsam hala oynuyorum. Kılıç ok kalkan istiyorsan Warband tam sana göre bir sürü modu modların simgle player + multiplayer ozellikleri vs. Eger oyunu orhinal satin alirsan cok daha fazla eglenirsin. Orjinal firma tarafindan cikariayan modlar ucretsiz ama kaliteli ilk modu Nato e sadece kilic kalkan ok vs veriyor. Sp de muthis ortalama 2-3 ay oyalar seni sonra mp ye baslarsin modlar falan benim gibi olursun. Ates ve Kilic onermem cunku zaten warbandn aynisi trk fark silahlar ve minik ozellikler gelmis. Onlari zaten modlarla yapabiliyorsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler Warband alıyorum ama bi sorum olacak orjinal olarak nereden alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmcgrgenc

teşekkürler Warband alıyorum ama bi sorum olacak orjinal olarak nereden alabilirim?

D&R,steam
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickSniper06

quote:

Orijinalden alıntı: osmcgrgenc

teşekkürler Warband alıyorum ama bi sorum olacak orjinal olarak nereden alabilirim?

D&R,steam

teknosada 15 tl :D ama konyadakilerde yok:) ankaradan aldırırım birine :) teşekkürler herkese
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Thief vs Hunter hangisi !!!!!!!!
    17 yıl önce açıldı
    MOUNT & BLADE: WARBAND İNCELEME
    3 yıl önce açıldı
    Mount & Blade II: Bannerlord
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Steam de de var orjinal olarak ama epey pahalı arada bakarsan indirime girebilir yakında
  • D&R'da Warband 10 lira. Tüm M&B paketi ise 30
  • Warband açık ara farkla önde. Çok daha iyi
  • Warband en iyisi ama warbanda bi tane napoleonic wars geldi o süper bi yama
  • Warband
  • Kesinlikle Warband
  • Warband
  • salı günü bi d&r ye bakacam umarım vardır :D
  • Tabiki de Warband
  • Warband tabii ki de. Ama bence Fire and Sword'un multisi daha güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.