Şimdi Ara

Motosikletler VS Resmi Araç ( Silahlar çekildi Dediğim oldu) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
11
Favori
7.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Normalde polisin vs hareketi yanlış derdim de. Motora binen 3-5 kişi kamera takınca kendini lord zannediyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakli ya da degil ne kardesim bagajdan silah almak nere bura teksas mi hem adamlar sivil polisler hakli olsa da sonu hata. Devleti arkasina alan dayi kesiliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamsChc -- 16 Ağustos 2016; 15:18:28 >
  • Bu bakış
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Motosikletler VS Resmi Araç ( Silahlar çekildi Dediğim oldu)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de utanmadan sinyal vermiş sağa geçicek işte diyenler var yol dolu kardeşim sen nereye nasıl sinyal veriyorsun ??? Araba olduğunu düşün öyle sinyal verip geçebilirmisin ? Yavaşlıcaksın geçmelerini bekliceksin öyle şeridini değiştirceksin. Polisler kendini bir b*k sanıyor artist artist dolaşıyorlar bize hizmet etmesi gereken sorumlular onlar. Dünyanın hiç bir yerinde bizim polisler kadar kendini beğenmiş artist ona buna sataşan sanki allahmış gibi davranan polis yok. Belindeki silaha, polisliğine güvenip artistlik yapmakla olmuyor. En uysal ve arabulucu davranması gereken kişiler polisler olmalı. Ama bizim polislerimiz o kafa kesen tayfadan olduğu için bu durumdayız. Şunu yapıyorlar yok işleri çok zor falan demeyin kimse zorla polis yaptırmadı onları biraz adam olsunlar....

    Edit: Yukarda 2-3 kendini bilmez de motor yolu ortalıyor hatalı falan demiş hay allahım ne günlere kaldık cahillere bir kez daha sınav yapılmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 16 Ağustos 2016; 15:26:06 >




  • ygthnzrl1 Y kullanıcısına yanıt
    Yol vermesi gerekirken plakasiz motoruyla yol vermeyip uzerinede sivayip artistluk yaparsa bal gibide normaldir hatta azdir bile abd de tararlatdi bunlari Adam silahi bile cikarinca yere dogrultuyor oda guvenlik amacli zaten Ben olsam kaski kafasindan cikarir oyle tokatlardim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdan artistlik yapıp ben olsaydım şöyle yapardım diyen kafa kesen tayfayla inş yolda karşılaşırız. Hayatlarının dersini alırlar...
  • Sen asıl Türkiye'deki polislere dua et, Amerika'da Almanya'da diğer avrupa ülkelerinde yap da görelim bakalım polis sana nasıl bir karşılık veriyor sonra gör.
  • Polislerin iyi niyeti. Ben olsam trafiği çağırır çeker fotolarını sağlam birer ceza da almalarını sağlarım. ABD de olsa polisler itiraz edeni de vururlar hepsini yere yapıştırır kelepçeyi takar çeker merkeze iki günde salmazlardı sonra mahkemeye çıkardı. Sen kimsin ki milletin önüne sürüyorsun sonra da durduruyorsun. Polis olmasalar kesin kavga çıkaracaklardı. Çete misiniz mafya mısınız?
    Polis silah felan da çekmedi tedbir amaçlı (Malum Ohal var kim necidir bilemez) silahı yere tutuyor tamamen tedbir amaçlı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnatla sağında ilerliyor ne yavaşlıyor ne hızlanıyor onun keyfini mi beklesin refüje mi girsin yolunumu değiştirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkenin özeti
    1)kalabalık grup hemen güçsüz gördüğünü ezmeye çalışır.
    2)eline silah alan herkes birden adam olur

    Sonuç olarak bu ülkede ezilmemek icin ya kalabalık gezin yada silah alin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bagajdan silahı çıkaran adam olaya dahil olmadan uzaktan bağırıyor. Silahı olabildiğince saklamaya çalışıyor. Anlamak istemeyende vay efendim silah çekti. Ulan 10 tane ne olduğu belirsiz motor arabanın etrafını sarıyor hatta biri yolunu kesiyor basbaya. Adamlar ne düşünür sizce. Her an tetikte dururlar tabi.

    Videoya dikkat edin ön sağ taraftan inen silahı eline almış ama inince arkasına yerine koydu. Nasıl bi tedbir içinde olduklarını anlayabilirsiniz.


    Biraz düşünün yahu orda sivil biri olsaydı adamın üstüne yürürlerdi, video başlığı da "Motorcuları sıkıştıran şerefsize dersini verdik" olurdu.

    Burda tek hata hakaret edip motorcunun kaskına vurması. Büyük ihtimal ekip çağırmayacağı için kendimce uyarayım diye düşündü. Ha şöylede bir şey var silah göstermese sadece rozet falan gösterse yine diklenirdi bu motorcular, ülkede insan gibi davrananı ezik görüyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 16 Ağustos 2016; 15:53:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İyi olmuş gerçek trafik canavarlarına. Ben o polisin yerinde olsaydım hemen tutuklardım aklı başına gelirdi. İstisnalar vardır belki elbette ama çoğu bunların maganda ve bizi trafikte saymıyorlar diye ağlayıp sonra her türlü pisliği, serseriliği yapanlar yine bu motorcular.
  • Burda masum düzgün gidip kullanan motorcu arkadaşlara üzüldüm denyolara güzel bir ders oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RuthlessRiu kullanıcısına yanıt
    Bunlar koruma polisi.
    Arabadan indiklerinde motorcular arabadakilerle fiziksel temas kuracak olsalardı koruma polislerinin silah kullanmaları gerekecekti, koruma polisleriyle dövüşemezsin suikast muhtemel onlara. İşte böyle bir durumun içine girmemek için polisler silahları gösteriyor ve motorluların hamle yapmasını önlüyor. Yani tehdit etmiyor. Saçma bir durumun oluşmaması için önlem alıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

    Silahla tehdit eden tipler.
    Teke tek kavgada bıçak çeken tipler.
    Tek kişiye Beş kişi dalan tipler.
    Lisede kız kavgasına 20 kişi giden tipler.
    Dayak yeyince abisini çağıran tipler.

    Hiçbir farkı yok biliyor musunuz.
    Şu adamların yaptıklarından hiçbir farkı yok.
    Korkak ve gurursuzlardır.
    Zaten arabadan iner inmez ilk işi diğer arkadaşını bagaja gönderip eline silah tutuşturmak oluyor.
    Silahı çekmeden gelse, biliyor ne b.k olacağını.

    Teke tek kapışmaya g.tü yemeyen ne kadar ezik varsa hepsine selam olsun.

    Delikanlı adam silahına değil, yüreğine güvenir kardeş. Silahla şekil yapacak kadar delikanlı bunlar işte.

    Arabada en fazla 5 kişi vardır motorcular kaç kişi gördün mü? Bu mu adamlık?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Her anları tehlike içinde olan polisleri telaşlandırıyorlar boşu boşuna. İşleri güçleri yok bir de artist motorcularla uğraşıyorlar. Trafik açısından hataları da yok. O streste bu sinir kesinlikle normal. Ülkede neler neler yaşanıyor belki bir suikast zannettiler başta. Zaten motorcunun kafadaki kamera birini fitil etsek üstümüze salsak da motorculara şiddet var diye yaygara kopartsak amaçlı takılıyor artık. Ama iyi olmuş o an bir yerleri tutuşanın buna karşılık videoya verdiği başlık çok komik olmuş. Motorcunun yaptığı terör ve polisin terör karşısında aldığı tedbir ve tavır gayet normal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B41FC0FF -- 16 Ağustos 2016; 16:00:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SezerDogan

    Aynı hareketi Amerikan polisine yapsalardı ne oluru haydi tahmin edin. Ben söyleyeyim, delik deşik ederlerdi hepsini. Yine de bizim polisimizi beğenmiyorsunuz.

    Ayrıca vurmak için silah çıkartsa namluyu motorcuya çevirir. Adam tedbir amaçlı aldı eline arkada duruyor. Belki motorcuda da silah var? Veya arabada önemli birşey var? Valla ülkede şu an hiçbirşey normal değil, polislerde her türlü tehlikeye karşı önlem alıyor.

    aynen bunu yazmak için girmiştim.

    çok kısa süre önce büyük bir olay yaşanmış,

    ayın 14ünde olay çıkacak diye ihbarlar alınmış,

    cumhurbaşkanının korumalarının ve yeğeninin olduğu bir araç yüzleri kapalı, plakaları olmayan motorcular tarafından sıkıştırılıyor. burada bence bu motorcu tiplerin toplanıp sorgudan geçirilmesi lazımdı.bence polislerin tek hatası gerekli yasal işlemleri yapmamış olmaları.




  • POLİS DİBİNE KADAR HAKLI. Bazı dengesizler de neden silahına davranıyor diyo. Bakanlık koruması bunlar suikaste maruz kalma ihtimalleri var tabiki silahlarına davranıcaklar, kaç tane motosikletli var ne olur ne olmaz. Ayrıca herşeyi geçtim bu şerefsizler 5-10 kişi olunca kendini erkek sanıyolar. Ama böyle biri çıkınca da abi abi diyip duruyolar işte.
  • Bende motor kullanıcısıyım çocukluktan beri. Ama bu nemalanmaktır. Haklıyken haksız duruma düşmektir. Atağa çıkarken gol yemektir. Malesef böyle kullanıcılarda var. Ama 2 çürük incir için koca çuvalı çöpe atmak olmaz. 4 tekerle küçük dağları ben yarattım havası atanlar daha fazla bunu herkes biliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor yada araba tır farketmez bağlantı yoluna girmeye çalışan birine yol verecceksin sıkıştırmayacaksın. Kimsenin kaputuna aynasına yumruk atmayacaksın.. bunun dersini bu serseriler aldı halen bu kafada olan varsa darısı onların da başına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.