0-100 3,5 sanıye , virajlar, adrenalin, trafikteki terör ortamı , rüzgarla dans bambaşka bişey. Ancak sonrasında bu kış aylarında otomobile binince keyif alamıyorsunuz ve sürekli aklınız orda kalıyor. Bir tür bağımlılık yapıyor motosiklet |
Motosiklet sürdükten sonra otomobil keyif vermiyor

-
-
kullandığınız motor ve arabaya bağlı bu durum. halihazırda cg kullandıktan sonra arabaya binseydiniz tam tersi olabilirdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şu cub tipi 100 cc olan motorlarada bındım onlarda cok zevkli . Ama kalın kucuk tekerlı scooter tarzı motosıkletler hiç keyıf vermiyor onu boş dengesiz gelıyor
-
Onların da keyfi başka. Şehir içinde büyük hacmin avantajı yok zaten. 100cc bile iş görür. Performans olarak keyif vermez ama daha kolay denge, kıvraklık vs artıları var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel bir bot, kışlık pantolon, mont ve eldivenle kışın bile kullanırsınız.
Virajlar, adrenalin ve trafikteki terör ortamı = yakın bir acıklı son.
Ülkemizde sayısız örneği varken hala daha bu intihara yakın hobiyi özendirmeyelim.
-
kıyafette sıkıntı yokta yagmur , buz vs yol şartları ve trafıktekı ınsanalrın gorusu de azaldıgından pek guvenlı bulmuyorum rısk cok artıyor trafıktekı ısanların cogu ilkokulu bıle hocaları karne vereyımde bır an evvel oulu bıtırsın kurtulayım dıye salmıslar sokağa o tıp ınsanalr
-
cg'ler zevkli ama kıvrak değil maalesef, kıvraklık serilik rahatlık isteniliyorsa honda pcx, Yamaha nmax - xmax scooter bakılmalıdır şehir içinin zevki en güzel bu motorlarla çıkar. ben yıllardır yamahanın cygnus rs scooter modelini kullanırım 140bin km'yi devirdim ilk sahibiyim çarşı içine şimdiye kadar 10 defa arabayla ya girmişimdir ya girmemişimdir.
Cg tecrübe etmedim ama commuter tarzı çok kullandım. Şehir içi pratik geliyor bana. Scooter şehir içi pratik diyorlar ama ısınamadım hiç.
hiçbiri konuyla ilgili olmamış ki yorumunun hle gerçek dışı olmuş :D
-
motorsiklette her yeri çok rahat görebiliyorsun.görüş açısı geniş.
otomobilde biraz sıkıntı görüş açısı
-
Motor kullanmadım ama bi senedir bisiklet kullanıyorum.
Bende bisikletten daha çok zevk alıyorum. araba olayı da güzel ama dar sokaklar, gerizekalı sürücüler, çukur dolu yollar ve park sorunu , trafik baya bi keyfimin içine ediyor.
aynı sorunlar ve + köpekler bisiklet üzerinde de var. ama extra avantajları olabiliyor. örneğin kestirmeler, alt geçitler ve üst geçitler. yaya gibi yolun karşısına geçmek vs gibi .
bir gün motorsiklet olayına da girebilsem ne güzel olur. bi ara scooter kullanmıştım 11 sene önce ve 3-4 sene önce güzel oluyordu. üstelik çok dandik birşeydi.
-
52 cc mobiletim var. Aksiyon, viraj, 0-100 26353728237 saniye. Çok keyifli.
Dominar 400 CC satıp elektrikli scooter onvo 12 ye geçtim memnunum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nedense şu motorsikletçiler hep genç.
Helikopter pilotlarının bir sözü var.
Genç ve cesur pilotlar vardır. Ama yaşlı ve cesur pilotlar yoktur.
bir tane aklı başında motor eğitmeninin youtube kanalında biraz zaman geçirdim...
...asbestli boya gibi, kurşunlu benzin gibi, merdenali çamaşır makinası gibi gündelik hayatımızdan tümden çıkması gereken, sadece hobi amaçlı pistte kullanılmasına izin verilebilecek bir şey motorsiklet.
aşağı yukarı evde kaplan beslemek gibi bir şey.
-
Katıliyorum. Tamamen serseri işi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 teker üstünde gitmek benj inanılmaz tedirgin ediyor... İnsan gibi kullanana lafım yok ama çoğu tam bir canavar...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Araba gayet leş bir şey, binen ve sevenlerin hepsinin de hayatı ve aile yapısı sorunlu. Normalini görmedim hiç, teke tek hepsi korkak ayrıca. Neyse bu konuyla ilgili değil. Sen gidip 3 litre altı hacimli arabalara binip, sonra araba keyifli dersen, seninle çok dalga geçerler, aman dikkat. Hepsi maganda. |
Virajlar, adrenalin ve trafikteki terör ortamı = yakın bir acıklı son. Ülkemizde sayısız örneği varken hala daha bu intihara yakın hobiyi özendirmeyelim. |
Çok şey yazdım, hep sildim uzun uzun tartışmaya girmemek için. Kulağını çok çınlattım ama, belki de aile yapım sorunlu olduğu içindir, kusura bakmıcan artık... |
Ahahhaa. O arkadaşın kulakları çıngıraklı zaten |
Benzer içerikler
- passenger airbag on ne demek
- foton tunland g7
- buji kablosu arızası belirtileri
- palio 1.4
- opel corsa 1.2 kullanıcı yorumları
- togg fiyat kampanya
- gr corolla
- byd 2025 modelleri
- jeep avenger hybrid
- reev fancy fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X