Şimdi Ara

Motosiklet fuarı hakkında bilgisi olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motosiklet fuarı hakkında ogrenmek istediğim birkaç sey var hocam

Motosiklet fuarında ne derece indirim yapılıyor ?
    Motosikleti teslim almak ne kadar sürüyor ?
    Bu fuarda ayni zamanda ekipman almak mumkunmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• - Motosiklet için fuara özel indirim diye yapılan şeyler fuar zamanı dışında da yapılıyor. Çok farkı yok.
    - Onu satın alacağınız bayiye sormanız lazım. Stok varsa 2-3 güne alırsınız.
    - Ekipman ve aksesuarlarda değişen oranlarda indirimler yakalamak mümkün. Zaten çoğu ziyaretçi fuardan bir şeyler almadan çıkmaz. Ben 2 yıl önce gitmiştim. termal içlik, eldiven, buff, ve branda almıştım.

Cumartesi Pazar izdiham olur doğru dürüst hiçbir şeye bakamazsınız.
  • Hocam ısrarla rakam istesek :)

Liste fiyatı 20bin olan bir makine fuar fiyatı diye ne kadar olur mesela? %3 %5 gibi mi olur kampanyalar? daha mı az, daha mı fazla?
  • xpug X kullanıcısına yanıt
    Ben bilemem telefon açın sorun. Orada mesela kawasaki standında görmüştüm bazılarında satıldı etiketi vardı ve onlara oturtmuyorlardı.
  • hocam tüm ekipmanlarda olmuyormu 3 5 küçük veya büyük çapta indirim, yoksa bazı seçili ekipmanlardamı oluyor ?
  • 22fuat22 2 kullanıcısına yanıt
    büyük indirim diye bir şey yok. Mağazada 100TL ise mesela 90TL gibi. Bazılarında indirim yok. Fuara gidiyorsanız orda bakarsınız beğendiğiniz bir şey çıkarsa alırsınız.
  • peki sağoluun teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 22fuat22 2 kullanıcısına yanıt
    Depoda raf omrunden 1 2sene eksilmis kasklari falan yari fiyatina alip 3 yil kirmazsan kullanabilirsin bu tarz seyler oluyor kaldi ki 1 aylik kaski aman aman bi indirimle satmiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlatıldığı gibi bayram yeri olmuyor yani fuarlar sadece tanıtım amaçlı test amaçlı görmek amaçlı yine hayaller suya düştü

bu değerli bilgiler yorumlar için teşekkür ederim
  • fuardan kask alınmaz,5.yılına (yanı kullanım omru ve materyal ozellıklerının bıtımı) gırmıs yada gırmesıne 6 ay kalmıs cogu kask %80 %90 ındırım gıbı,fuara ozel kampanya gıbı oltaya gelecek sazan için yemlenir.

magazada , örnek : 590 lıra olan kaskı magazada pazarlıkla nakıtte 550 ye alabılırsınız , ama fuardan once o kaska 750 etıket takılır , fuarda sen o kaskı elıne alırsın 750 cızılmıstır(ama mutlaka alttakı rakam okunabılecek sekılde ) sonrasında 500 dolaylarında bır etıket takılmıstır ve tuketıcı oglum fuarda acaıp ındırımler vardı bende kaptım bır tane kask dıye mutlu mesut anlatır.

2-3 senedır satıcıda yatan bır kask ıse 300 bıle kask bulunabılır , hee bence o kaskı kafaya takmakla atesoglu yogurt kovasını kafaya takmak arasında cok bir fark yok,sadece kask daha ergonomık olur o kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.