Şimdi Ara

MOTORSTORM ONLİNE HER GECE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar motorstorm oynamak isteyen herkes buraya psn adresini bıraksın her gece saat 23:00 dan 03:00 e kadar turnuva yapılacaktır inşallah katılım olur başka bi başlık altında bu olayı halletmeye çalışıyorduk ama zor olduğu için buraya konu açtım

benim psn altta yazıyor oynayacak olanlar lütfen unutmadan eklesin

not:herkes elindeki oyunun bölge numarasınıda yazsın benimki 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsiyakali27 -- 1 Ekim 2007; 23:28:49 >

• Evet ben de varım ama her gece gelemeyebilirim bi de ben 3 e kadar kalamam malum iş var 7 de kalkıyoruz

PSN: ozozca
  • Buğün oyun gerçekten zevkliydi :):) her akşam motor da buluşmak üzere. Ayrıca, ozozca oyunu yeni almış birine göre çok iyi oynuyorsun

Psn: canada74
  • Ben uyuya kalmişim.

Bittimi?
  • kanuni
  • Saat 3 e kadar diyorsunuz? Eeee oynuyalim ozaman.

Birisi varsa PSN e girelim.
  • Benim numara da 3, ama ben hiç birşey göremiyorum. Kore, İngiliz ve Çin lobby leri var. Bi çözüm bulabilirseniz PSN : ceyhunt_t Lütfen yardım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler PSN farkedio mu?

US PSN:SolidSnake1905
    ENG PSN:SolidSnakE987
  • Birde ortaklaşa bir server ismi ve hangi ülke altında oynayacağımızıda açıklarsak iyi olur.
  • Arkadaşlar bir kaç tur atalim yav .

Ben Avrupa ve Australia serverlerine girebiliyorum (PAL).
  • Attila-HUN ps3 yeni kapattım biz saat 10:30 başladık oynamaya 12 gibi bitirdik yarın oynarız
  • Tamam ozaman ne apalim .
  • kilisenin etrafında fazla tozutmayın papa kızıyor kafa götürmüyor adamın
  • PSN:GOGOMEZ

Eve gidemedim dün akşam oyun oynıymadımkafayı yicem işler yüzünden yettim Ulan bu akşam kapışıyor beyler ölümüne kazanan kaybedenler hadi hodri meydan

Ya zafer ya ÖLÜM BEN İDDALIYIM YENİCEM SİZLERİ VARMI KAFA TUTAN GÖRÜŞECEK OLAN BU AKŞAM BAŞLIYORUZ
  • bu akşam hepinize toz yutturacam hadi bakalım. Dün akşam güzel kapışma oldu. 9 kişi olduk bi ara ispanyol arkadaşlar da varmış sonradan gördüm hep 1. olan bi arkadaş var da o ispanyol mesela :D
  • Ozaman server ı tekrar ben kurayım saat 10:30 gibi başlarız.

Server ismi: MOTOR-TR
    Ülke: ESPANA(İspanya)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEMiZ -- 2 Ekim 2007; 14:36:28 >
  • Tamam .

Odaya şifre koysan? Gavurlar girmese daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinigamii -- 2 Ekim 2007; 15:00:01 >
  • neden girmesin? sizin tercihiniz gerçi benim için farketmez de neden girmesin?
  • arkadaşlar ben dün diğer başlıkta sizlere ulaşmaya çalıştım ama herkes oyuna dalmış olacakki kimse oralı olmadı bende yeni bir konu açayım bu olayı devamlı hale getirelim her şey rayına girsin istedim tabi rayına sokmak için herkesin kafasındaki soru işaretlerinin gitmesi lazım bilmeyen arkadaşlar yada birtürlü bağlanamayan arkadaşlar aşağıda yazdığım herşeyi harfiyen yerine getirsin lütfen
    şimdi:

1.madde: herkes lütfen ama lütfen hangi bölge oyunu kullandığını yazsın pal-ntsc diye değil cd kapağının arkasında yazan numarayı yazalım örnek:benimki 3

2:herkes hangi psn ile oyuna girdiğini yazsın bu birbirimizi online olarak görüp görmediğimizi etkiliyormu buna bakacağız örnek :amerikamı,ingilteremi

3:lütfen herkes birbirini arkadaş listesine eklesin ben dün 4-5 kişiye eklemesi için ps3 den mail attım kimse okeylememiş

4:eğer oyunlarda bölge problemi varsa yani kutuların arkasında yazan numaralar farklı numaraları görmüyorsa herkes numarası biribiriyle tutan arkadaşlarla turnuva yapsın örnek:3 ler gurubu 2ler gurubu gb..

son olarak lütfen oyununuzun hangi numara olduğunu yazın bu numara kutunun arkasında yazıyor unutmayın çünkü çok büyük ihtimalle oyunun bölge kodu ayrımı var ve kimin hangi gurupta olduğunu bilirsek herşey hallolur gece saat 23:00 dan istediğiniz saate kadar katılabilirsiniz illaki şu saate kadar duracaksınız diye bir kaide yok isteyen istediği zaman ayrılabilir

• Zaten çoğu kişinin bölge kodu aynı sanıyorum çünkü dün 8-9 kişi ile oynadık.Attila-HUN bu akşam kuracağım server bizden başkası giremeyecek yanlız beni friends listesine eklemeniz lazım ayrıca bana mesaj atınki bende sizi ekleyeyim

Bölge kodu: 2
    Psn: canada74
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.