Şimdi Ara

Motorstorm Apocalyps Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

oyunun demosunu oynadım beğendim bir ara almaya karar vermiştim vgchartz baktım rakamlar doğruysa şaşırdım 180bin satmış bunun anlamı onlineda oynuyacak kimseyi bulamam herhalde

oyuna son zamanların en dandik yarış oyunu damgasını mı vurdular modnation bile pek ilgi yoktu o bile 3e katlamış şaşırdım doğrusu alınmaz herhalde hoşuma gitmişti baya

• O oyunu yerden yere vuranlar eski motorstormlara göre o yorumu yapıyorlar hiç motorstorm oynamamışsan bence al.
  • Oyunun platinum'u çıkacak yakında ; yani 1 milyonu aşmış , 180bini nerede okuduysan yanlış bilgi
    Oyun başlarda pek sarmıyor ama alışınca bırakamıyorsun , tavsiye ederim
  • oyuna bayıldım tam istediğim gibi bekliyordum ben zaten bu oyunu eleştirilere falan bakmam motorstorm pasific rift oynadım baya beğendim bu oyunu daha çok beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 3 Eylül 2011; 21:36:37 >
  • Fena bir oyun değil ama o türü sevmeyenler alışamazlar. Zaten demosunu beğenmişsin al oyna bak keyfine
  • Oyun çok güzel düşünmeden alabilirsin ..
  • yorumlar için sağolun almaya karar verdim artık aklımda baya oyun var yenilerine geliyor yavaştan tamamlarız artık

modnation beğendim yükleme sürelerine katlandım arabam patlayınca bile yükleme veriyor ama online 15-20 kişi var adam bulamıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Big Boss

Oyunun platinum'u çıkacak yakında ; yani 1 milyonu aşmış , 180bini nerede okuduysan yanlış bilgi

http://gamrreview.vgchartz.com/game/45479/motorstorm-apocalypse/

• quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

Oyunun platinum'u çıkacak yakında ; yani 1 milyonu aşmış , 180bini nerede okuduysan yanlış bilgi

http://gamrreview.vgchartz.com/game/45479/motorstorm-apocalypse/

1milyonu aşmışsa eğer burası güncellenmemiş demekki benden burdan baktım

• Motorstorm Apocalypse çok az sattığı doğru,nedeni ise serisinin özünden uzaklaşması,çoğu oyuncu ilk 2 oyundan sonra felaket senaryolu bu oyunu pek sıcak bakmıyor.Ayrıca Platinum sürümünü çıkması için 500 bin yada 1 milyon satması gerekmiyor.

Eğer uygun fiyata bulursanız alabilirsiniz kötü oyun değil,son gelen güncellemelerle çoğu sorun giderildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Motorstorm Apocalypse çok az sattığı doğru,nedeni ise serisinin özünden uzaklaşması,çoğu oyuncu ilk 2 oyundan sonra felaket senaryolu bu oyunu pek sıcak bakmıyor.Ayrıca Platinum sürümünü çıkması için 500 bin yada 1 milyon satması gerekmiyor.

Eğer uygun fiyata bulursanız alabilirsiniz kötü oyun değil,son gelen güncellemelerle çoğu sorun giderildi.

quote:

To become a Platinum release it was required that a game have over 400,000 total worldwide sales after generally one year on the market[1] (PAL region sales in particular; games that sell over 400,000 units in another region alone, such as Japan or the U.S., do not necessarily qualify for a Platinum title

Wiki'den alıntı , 400bin satması gerekiyormuş bende sallamışım

• quote:

quote:

Motorstorm Apocalypse çok az sattığı doğru,nedeni ise serisinin özünden uzaklaşması,çoğu oyuncu ilk 2 oyundan sonra felaket senaryolu bu oyunu pek sıcak bakmıyor.Ayrıca Platinum sürümünü çıkması için 500 bin yada 1 milyon satması gerekmiyor.

quote:

To become a Platinum release it was required that a game have over 400,000 total worldwide sales after generally one year on the market[1] (PAL region sales in particular; games that sell over 400,000 units in another region alone, such as Japan or the U.S., do not necessarily qualify for a Platinum title

Wiki'den alıntı , 400bin satması gerekiyormuş bende sallamışım

bu demek oluyorki onlineda pek fazla adam bulamıcam

• Yok yanlış anlama dostum 400binde büyük rakam.

Oyun mevcut şu an bende ama açıkcası hiç girip multisini denemedim
  • quote:

Yok yanlış anlama dostum 400binde büyük rakam.

dostum sana zahmet bir ara denermisin oynuyan kişiler varmı
    sonra modnation gazabına uğramayalım 15 kişi mi online olur bir oyunda
  • quote:

Yok yanlış anlama dostum 400binde büyük rakam.

400 bin oyuncu var ama kaçı her dakika oynuyor
  • Multiplayerda oyuncu sıkıntısı yok ama bütün kestirme yolları ezberlemeden, en az 1 araç sınıfında ustalaşmadan, ne zaman hangi binanın yıkılacağını bilmeden bırak online yarış yapmayı multiplayer menüsüne bile girmeyin.Felaket oynayanlar var, en ufak hatada 3-4 sıra geriye düşüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 3 Eylül 2011; 22:22:47 >
  • quote:

Multiplayerda oyuncu sıkıntısı yok ama bütün kestirme yolları ezberlemeden, en az 1 araç sınıfında ustalaşmadan, ne zaman hangi binanın yıkılacağını bilmeden bırak online yarış yapmayı multiplayer menüsüne bile girmeyin.Felaket oynayanlar var, en ufak hatada 3-4 sıra geriye düşüyorsun.

sıkıntı yoksa oyuncuda diğerlerine alışırım zamanla
  • Oyunun senaryo modu eğlenceli. Ben de şu sıralar oynuyorum ve bitirmek üzereyim. Senaryo modu gittikçe zorlaşıyor ve bir süre sonra çok fazla ustalık gerektiriyor. Veya benim reflekslerim körelmiş Geçen online moduna da bir göz atmıştım. Benim gibi 2-3 gariban daha vardı odada, öyle bakındık durduk. Daha sonra da sıkılıp evlere dağıldık Online için alınmaz ama değişik bir yarış deneyimi için alınabilir. Fırtınanın ortasında, depremin etrafı yerle bir ettiğini izlerken bir de bir sürü araçla yarışmak çok adrenalinli bir olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Oyunun senaryo modu eğlenceli. Ben de şu sıralar oynuyorum ve bitirmek üzereyim. Senaryo modu gittikçe zorlaşıyor ve bir süre sonra çok fazla ustalık gerektiriyor. Veya benim reflekslerim körelmiş Geçen online moduna da bir göz atmıştım. Benim gibi 2-3 gariban daha vardı odada, öyle bakındık durduk. Daha sonra da sıkılıp evlere dağıldık Online için alınmaz ama değişik bir yarış deneyimi için alınabilir. Fırtınanın ortasında, depremin etrafı yerle bir ettiğini izlerken bir de bir sürü araçla yarışmak çok adrenalinli bir olay.

teşekkür ederim online işi yoksa kötü oldu anca çok ucuzlayınca alırım bu oyunda zaten psn ye ya gelir yada zaten 30 lara gider o zaman alınabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Oyunun senaryo modu eğlenceli. Ben de şu sıralar oynuyorum ve bitirmek üzereyim. Senaryo modu gittikçe zorlaşıyor ve bir süre sonra çok fazla ustalık gerektiriyor. Veya benim reflekslerim körelmiş Geçen online moduna da bir göz atmıştım. Benim gibi 2-3 gariban daha vardı odada, öyle bakındık durduk. Daha sonra da sıkılıp evlere dağıldık Online için alınmaz ama değişik bir yarış deneyimi için alınabilir. Fırtınanın ortasında, depremin etrafı yerle bir ettiğini izlerken bir de bir sürü araçla yarışmak çok adrenalinli bir olay.

teşekkür ederim online işi yoksa kötü oldu anca çok ucuzlayınca alırım bu oyunda zaten psn ye ya gelir yada zaten 30 lara gider o zaman alınabilir

Nfs al eğlenceli işte

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.