Şimdi Ara

Motorstorm Apocalyps Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Oyunun senaryo modu eğlenceli. Ben de şu sıralar oynuyorum ve bitirmek üzereyim. Senaryo modu gittikçe zorlaşıyor ve bir süre sonra çok fazla ustalık gerektiriyor. Veya benim reflekslerim körelmiş Geçen online moduna da bir göz atmıştım. Benim gibi 2-3 gariban daha vardı odada, öyle bakındık durduk. Daha sonra da sıkılıp evlere dağıldık Online için alınmaz ama değişik bir yarış deneyimi için alınabilir. Fırtınanın ortasında, depremin etrafı yerle bir ettiğini izlerken bir de bir sürü araçla yarışmak çok adrenalinli bir olay.

teşekkür ederim online işi yoksa kötü oldu anca çok ucuzlayınca alırım bu oyunda zaten psn ye ya gelir yada zaten 30 lara gider o zaman alınabilir

Nfs al eğlenceli işte

şimdi psnden alınabilecek hot pursuit var bide midnight club hangisi daha güzel ve nfs run çıkıcak o yüzden hangisinde daha çok oyuncu olur

• selam arkadaşlar
    MotorStorm Apocalypse oynayan arkadaşlara bir sorum olacak

bu oyunda araba gelişimini manuel yapmıyoruz değil mi ?
    Bet yaptıkça, drift yaptıkça vs vs... level'lara geçiyoruz ve otomatik araçlar modifiye oluyor değil mi ?
  • http://www.hepsisony.com/?urun-2938-PS3-MotorStorm-Apocalypse.html Alın sizlere güzel bir kampanya oyun sadace 50 tl.
  • teşekkürler oyun satmıyor 30 tl ye gideri var
  • 19 liraya Pacific Rift aldım bundan daha eğlenceli geldi.
  • oyundaki binaların yıkılışları felan hazır bunlar sen değiştiremiyorsun ezberle oyna bir müddet sonra sıkar adamı
  • motorstorm pasıfıc oynamıstım ve begenmıstım bununda demosunu ındırdım ve begendım ama foruma baktıgımda hakkında hıc bahsedılmıyordu bende sasırmıstım demekkı multıplayerında sıkıntı var,oyuncular bu tarz yarıs oyunlarının multısınınde guzel olmasını beklıyorlar cunkı sadece sıngle ıcın alınacak oyun degıl ama ılerleyen zamanlarda mutlaka deneyecegım.
  • Ps3 ü yeni aldım kutunun içinden çıktı motorstorm.gayet zevkli bi' oyun.ama üzerinde vakit harcamak gerekiyor aksi halde multiye girince resmen harcanıyorsunuz.
    Oyunun 3d olması ayrı bi' artı her nekadar gözlüğüm olmasa da suan tv yi 3 boyutlu kullanamıyorum ama ilerisi için bu oyunu elimden çıkarmayacağım.

Beraber oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir.

psn: MrMiseryN

@Mikael Âkerfeldt pasifik driftin demosunu oynadım gerçekten çok zevkli,oyunu ps store'dan mı aldın?_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.nako -- 14 Eylül 2011; 11:19:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.nako

Ps3 ü yeni aldım kutunun içinden çıktı motorstorm.gayet zevkli bi' oyun.ama üzerinde vakit harcamak gerekiyor aksi halde multiye girince resmen harcanıyorsunuz.
    Oyunun 3d olması ayrı bi' artı her nekadar gözlüğüm olmasa da suan tv yi 3 boyutlu kullanamıyorum ama ilerisi için bu oyunu elimden çıkarmayacağım.

Beraber oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir.

psn: MrMiseryN

@Mikael Âkerfeldt pasifik driftin demosunu oynadım gerçekten çok zevkli,oyunu ps store'dan mı aldın?_

Hayır hocam bimeksten aldım oyunu :)
  • Motorstorm
    Motorstorm Pacific Rift
    Motorstorm Apocalypse

üçü de eğlenceli bence ps3 sahibi olanların en azından bu üç oyundan birini alıp oynamasını tavsiye ederim.
  • Apocalypse yerine Pacific Rift'i tavsiye ederim gerçekten mükemmel bir oyun hemde baya ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicibebeci

selam arkadaşlar
    MotorStorm Apocalypse oynayan arkadaşlara bir sorum olacak

bu oyunda araba gelişimini manuel yapmıyoruz değil mi ?
    Bet yaptıkça, drift yaptıkça vs vs... level'lara geçiyoruz ve otomatik araçlar modifiye oluyor değil mi ?

oyunu oynayan, sorumun cevabını bilen arkadaş yokmu acaba ?
  • Bende demoyu oynayınca beğenmiş yorumları okuyunca almaya korkmuştum.
  • ilk iki oyunu oynamış biri olarak yapımcı yine aynı haltı yemiş bu oyundada.

arkadaş zorluk derecesi leveller arasında bu kadar mı kasılır tamam zor olabilir ama ilk birkaç levelde very very esay iken sonlara doğru ultra ultra hard oluyor oyun. (midnight club l.a. nfs most wanted gibi oyunlar nasıl ayarlamış zorluk seviyesini)

ilk oyunda araçların speed acceleration etc... bilgilerini bile vermemiş adamlar tüm araçlar aynı hızda gidiyor. ama nasıl bir zorluk seviyesi varsa sonlara doğru daha önce fark attığın araçlara yetişmek gerçekten çok zorlaşıyor (hiç kaza yapmasan bile) 2.oyunda ise speed yarışları adamı çileden çıkartıyordu.

en güzel yanı oyunun verdiği atmosfer bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 15 Eylül 2011; 16:09:58 >
  • dilerseniz bundle paket olarak aldığım bu oyunu satabilirim 2 kez taktım oynadım 30 TL den verebilirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.