Şimdi Ara

MOTORSİKLET İÇİN DİREKSİYON SINAVI..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Ne yaptırıyorlar bilen var mı..

altına bı tane mondıal verıyorlar 500metre dolasıyorsun o kdar rahat ol genco
  • Hayatımda ilk defa motorsiklete bindiğim an direksiyon sınavından 15 dakika öncesiydi 5 dakika sürdüm sınava girdim 75 le geçtim o kadar diyeyim yani Gerçi uzunca bir süredir aktif bir biçimde bisiklet kullanıyorum ama debriyajıdır vitesidir fark var tabiki.
  • yola belli aralıklarla 8-10 tane kuka diziyorlar onların arasından slalom yaparak ilerliyorsun slalomu tamamladığında geriye dönüp düz yolda vites yükseltip hızlanarak sınavı tamamlıyorsun.
    2 sene önce böyleydi sistem değişmemiştir heralde
  • 20 senedir aralıksız bisiklet kullanıyrum 70 km leri gördüm bisiklet ile 10 yıldır b ehliyetim var çok fazla marka model araba kullandım

honda motorsiklet aldım ama kullanamıyorum satıcam ehliyet 450 tl dediler b ehliyetim olduğu halde a 2 farkı 450 tl vazçgeçtim motorsiklettten aldım kullanmadan satıyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 6 Ocak 2012; 1:20:57 >
  • 8 Adet kuka diziyorlar aralarından slalom yapıyorsunuz. tamamlandığından son kukadan dönerek S çiziyorsunuz S tamanlandıktan sonra o kısa mesafede hızını yükseltip denetmenlerin önünde duruyorsunuz motor vitesde bırakaran stop ettirin çalışır vaziyette boşta bırakırsanız puan kırıyorlar

hiç zor değil sınav sadece ortamın kalabalığı heyecan yapabilir ama takmayın bile oldukça rahat geçiyor öğleninde ise direksiyon hocanızı arıyorsunuz size kaç aldığınızı söylüyor

A2 var bende hayırlısıyla yarın B Direksiyonuna gireceğim :)
  • 12 senedir sürüyorum motor çok ceza yedim. Yarın sabah 9a doğru sınav yerinde olun dediler nedense heyecan yaptı arkadaşı aradım dönerken ayağını yere değme çok puan kırıyorlar dedi.. Kukalardan geçiş yaparken sinyal verecekmişiz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum 12 senedir motosiklet kullanıyorum diyorsun yarın sınavdan sonra inan yaptığın bu heyecan için kendine güleceksin
  • Oldu bu iş..
  • Hava sartlarindan dolayi sinavi pazar ertelediler.

Pazar gunude haha sacks sapan gozukuyor. Bu gidisle giremeyecegiz gibi gozukuyor..
  • Ben girdim alla alla.gif..
  • quote:

Ben girdim alla alla.gif..

Bugun girdim bende 90 aldim kurtuldum sonunda :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.İsgenderli

quote:

Vay anasını bize 11inde belli olacak dediler alla alla.. Hayırlı olsun hocam..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: E.İsgenderli

quote:

Alıntıları Göster

alamazsan dahada girme sen :D

• Orijinalden alıntı: denfekolte98

alamazsan dahada girme sen :D

• yyarın kursa kayıt olsam ne zaman sınava girerim b ehliyetim var 400 tl ye indirdiler pratik derside vermiyorlar b ehliyetinden a 2 farkı 400 tl sadece ehliyet kursu pratik ders vermiyorlarmış asyrıca ücretliymiş ne yapmalıyım hiç motor kullanmadım scoter bile acil ehliyet almam ve pratik yapmam lazım 250 cc kullanıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

yyarın kursa kayıt olsam ne zaman sınava girerim b ehliyetim var 400 tl ye indirdiler pratik derside vermiyorlar b ehliyetinden a 2 farkı 400 tl sadece ehliyet kursu pratik ders vermiyorlarmış asyrıca ücretliymiş ne yapmalıyım hiç motor kullanmadım scoter bile acil ehliyet almam ve pratik yapmam lazım 250 cc kullanıcam

!50lik scooter al hacı çan çin çon.. Alışmak için yeterli.. 90 almışım direksiyondan.. Neden kırdılar ki..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.