Şimdi Ara

MOTOROLA Z6 MOD REHBERI BY OZGUR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
38.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234567...9...22
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • var dostumwww.hellomoto.com a gir ayarları al daha sonra ebuddy veya mig33 programlarını yükle bağlan
  • Ben de bu mod olayına girdim ama çok sewdiimi söyliyemicem. Geçen gün bir mesaj geldi telime ( ........................... ımeı nolu cihaz kayıt dışıdır ....... tarihte kullanıma kapatılıcaktır die uraşdur sora dünya tel parası verdik olayı anlayalım die neyseki öle bi olay olmadı çok şükür hala aktiffffffffff sora beni arayanlar neden teli geç açıyosun dediler halbuki yok öle bişe çalıyo 5 saniye sürmüyo açmam şaşurdun sora bide ben denedim bakim nedir die kendi nomu aradım aradıım telden çarı sesi gelir ama benim telde tık yok ne zil çalıyo nede herhangi bir hareket var ışık bilem yanmıyo çaldı çaldı sonunda cevapyok olayı tam olcek benim tel öttü 1saniye sora çarı kesildi tabi cevepyok dedü şaşurdum sora tekrar orji yazılımı yükledim çok şükür düseldi makina

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_22695488/mpage_1/key_//tm.htm#22695488][color=#

• quote:

Orjinalden alıntı: izmirlihk

Ben de bu mod olayına girdim ama çok sewdiimi söyliyemicem. Geçen gün bir mesaj geldi telime ( ........................... ımeı nolu cihaz kayıt dışıdır ....... tarihte kullanıma kapatılıcaktır die uraşdur sora dünya tel parası verdik olayı anlayalım die neyseki öle bi olay olmadı çok şükür hala aktiffffffffff sora beni arayanlar neden teli geç açıyosun dediler halbuki yok öle bişe çalıyo 5 saniye sürmüyo açmam şaşurdun sora bide ben denedim bakim nedir die kendi nomu aradım aradıım telden çarı sesi gelir ama benim telde tık yok ne zil çalıyo nede herhangi bir hareket var ışık bilem yanmıyo çaldı çaldı sonunda cevapyok olayı tam olcek benim tel öttü 1saniye sora çarı kesildi tabi cevepyok dedü şaşurdum sora tekrar orji yazılımı yükledim çok şükür düseldi makina

düzldiğine sevindim... benim yüklediğim arkadaşlar var onlarda hiç bir sorun yok ve wktools u 1,5 aydır kullanıyorum bende de hiç bir sorun yok ... sen burdaki modumu yükledin...

• evet bunu yükledim

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_22695488/mpage_1/key_//tm.htm#22695488][color=#
  • hıımn oke bende ilk kez duydum böle bişe olduğunu neyseki herhangi bi hatada düzeltmek için orjinal yazılımlar var... kurtarıyoruz telefonumuzu:)
  • ewet katılıyorum sana bu olay benim de hatam olabilir bişeyi yanlış yaptım belkide ben başka bişey sormak istiyorum şimdi bu S.E. lerde akustik gibi bişeler var motorolada böle şeyler yokmu yabanci sitelere bakıyorum ama bişey anladıgımı söliyemicem yabancı dil sıfırın altı malum

• akustik derken ses efekti olarak mı?

• Cihazın üzerinde kullanımdan kaynaklanan çizik oluşursa benim denediğim yöntemi deneyebilirsiniz.

migroslarda kolayca bulunan 3M in ürettiği scotch gard gümüş temizleyici var fiyatı 9 ytl civarı. İçinde aşındırıcı bir şey ihtiva etmiyor doğrsu rengi kıvamı herşeyi biraz bendeki turtle wax teflon oto cilasının birebir aynısı diyebilirim ama bu gümüş temizleyici olarak geçiyor.

MOTOROLA Z6 MOD REHBERI  BY OZGUR

Havlunun köşesini ıslatıp sadece nemli olacak biçimde hazırlayım ufak bir damla bu üründen damlatıyoruz parmagımız ile havludaki neme iyice emdiriyoruz. Sonra cihazı hafifçe bastırarak ve çok uzatmadan siliyoruz. çizikli bölgelere yoğunlaşıp biraz daha basınç uyguluyoruz. Havlunun nemli kalan diğer bölgesi ile üstünden geçip duruluyoruz ve cihazı yarım saat kuru temiz bir beze sararak veya yastık altına koyarak cilanın kendini almasını bekliyoruz. sonra normal kullanıma devam.

• arkadaşlar bu arada gümüş rengi ve siyah renginden hangisini önerirsiniz. siyah daha uyumlu gibi geldi gümüş renginde çizikler daha çok belli olacak sanırım ve gümüş renginde yine iç kısım siyah ve sırıtabilir diye düşündüm.

google images de arattım biraz ama detaylı foto bulamadım o yüzden tam emin olmak için sizin yorumlarınızı ve/veya fotolarınızı bekliyorum.

bu arada bu telefonun belkide en önemli eksiği fm radio ama rus un biri sanırım o sorunu çözmüş gibi..

bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

@sioux, İpucu için teşekkürler.

Diğer parlak yüzeylere zarar veriyor mu? Eğer vermiyorsa bu buluşun bir çığır açacak demektir

Orjinalden alıntı: heartless

Bence gümüş renklisini al daha karizmatik duruyor.

@sioux, İpucu için teşekkürler.

sen 2 sinide gördün mü hoca bu arada.. ben zaten gümüş almaya meyillenirken siyahın parlaklığını gördüm ve biranda caymaya başladım. gümüş tamam güzelde siyah ön panel in içinde biraz bogucu gibi.

2 renginde çekilmiş bir fotosu olsa mükemmel olacak bu arada.

not: radio olayına ne diyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsme -- 9 Aralık 2008; 1:09:09 >

Orjinalden alıntı: El Fuego

@ sioux

Diğer parlak yüzeylere zarar veriyor mu? Eğer vermiyorsa bu buluşun bir çığır açacak demektir

hehe yok zaten parlak yüzeye uygulanacak sadece. çantanın fermuarı z6 parlak yüzeylere sürterek iz yapmıştı ve izler çıkmamıştı sinir olmuştum. bu metodla cihaz kutudan nasıl çıktıysa öyle çizikler yok oldu. dediim gibi aşındırıcı bir silica vs ihtiva etmiyor. cam a haliyle biraz taştı işlem sırasında fakat en ufak bişey yok. arka kapakta vs de denemeyin derim, sadece quartz gümüş parlak yüzeylere tatbik ediniz

bu arada rus eleman radyo işini çözmüşse bir araştırıyorum bakalım nasıl yapmış.

• Gümüşde, siyahda gördüm. Siyah basit duruyor. Side effect gümüş kullanıyordu zamanla soyulduğundan bahsetmişti. Bilgin olsun.

Orjinalden alıntı: heartless

Gümüşde, siyahda gördüm. Siyah basit duruyor. Side effect gümüş kullanıyordu zamanla soyulduğundan bahsetmişti. Bilgin olsun.

siyah basit gümüşde soyuluyor :) napcaz şimdi aah
  • soyulma yok hocam telefonu yeni aldım ama hiç soyulcakmış gibi bir görüntüsü yok sadece parlak oldugu için parnak izi oluyor bu gümüşte daha az belli olacaktır die düşünorum ama tel çok kıyak tavsiye ederim

• divx izlersin.. fps nin önemi yok denedim. 15 olur 25 olur 30 olur.
    youtube dan inen .flv leri de oynatıyor fakat takılıyor keyif vermiyor. ben avi ye çevirip izliyorum.
  • tyanali51 öncelikle teşekkürler uğraşın için, sayende ben de modlamayı yaptım. Şu an düzgün çalışıyor telefon ancak bazı sorularım var. Örneğin File zilla ile belirttiğin "skins" klasörünün içine 0,1 şeklinde klasörler oluşturdum, modmymoto'dan indirdiğim z6 için olan skinleri anlattığın gibi kopyaladım. hatta senin örnek olarak verdiklerinden de indirip denedim. sonra dediğin gibi telefondan; aktif olan temayı düzenle dedim ve "dış görünümler"e geldim. burada sadece telefonun kendi orjinal temaları var. ayrıca da benim oluşturduğum 2 klasörün de radyo butonları var ama yanlarında hiçbirşey yazmıyor ve seçili hale getirdiğimde hiçbir değişiklik olmuyor. ne denediysem olmadı... telefondaki wktools a baktım, orda da menüsün de neye girmeye çalışırsam (restart, hidden ,installation skins... ) rusça uyarılar variyor, kurcalamaya cesaret edemedim açıkcası anlayamadığım için.

bir de şu CMD ve zLauncher nedir? tekrar teşekkürler.

• tyanali51 paylaşım için teşekkürler.Dediğin herşeyi yaptım ama Files2_8.rar dosyasındaki books ve programmes klasörlerini hafıza kartına en son kopyaladım(yazıyı sonradan farkettim).Herhangi bir sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emancer -- 16 Aralık 2008; 17:14:47 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.