Şimdi Ara

MOTOROLA Z6 MOD REHBERI BY OZGUR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
38.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123456...9...22
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cedricc

arkadaslar kulaklik sorununa su cihaz yardimci olabilir. x800 forumunda gormustum daha once. elim bollasinca alacagim.

edit: hangi cihaz tabi

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8422

bluetooth u kullanarak 3.5 kulakliginizi telefona bagliyor.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2354 Bu kulaklık zaten Motorola S9 Bluetooth kulaklık ve senin gösterdiğinden daha iyi en azından kablo ile uğraşmıyorsun imkan varsa bu şeçilmeli...

• quote:

Orjinalden alıntı: Turgut

quote:

arkadaslar kulaklik sorununa su cihaz yardimci olabilir. x800 forumunda gormustum daha once. elim bollasinca alacagim.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2354 Bu kulaklık zaten Motorola S9 Bluetooth kulaklık ve senin gösterdiğinden daha iyi en azından kablo ile uğraşmıyorsun imkan varsa bu şeçilmeli...

dikkat edersen gosterdigin kulaklik orjinal motorola s9 degil, yan sanayi. zaten alttaki yorumlar da ses kalitesinin yeterli olmadigini soyluyor. keske orjinal olsa da 10 tane getirtsek..

• artik tum 240x320 oyunlari calistirabiliriz. (nokia n73 & n95 & digerleri) (240x320 oyunlarin hemen hemen hepsi zaten calisiyor, ancak numara tuslari disinda tus calismadigi icin oyun icinde sorun cikiyor.)

jam 2.1

jam programini indirip zip dosyasini bir klasore cikartin. jam.exe dosyasini calistirin.

kolay gelsin.

MOTOROLA Z6 MOD REHBERI  BY OZGUR

MOTOROLA Z6 MOD REHBERI  BY OZGUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackuuy -- 9 Kasım 2008; 1:16:26 >

• @ceddric,

Paylaşımcı halit-i ruhiyeni hiç kaybetme, modmymoto'da açtığın konuları da takip ediyorum kardeşim. Z6'nı seviyorsun, önemli olan bu

cedric link için teşekkürler
    dün 1-2 saat s9 a2dp baktım ucuza almak için. fakat vazgeçtim. bu verdiğin cihazi ben beğendim doğrusu. bir de tesadüf ben bu cihazın ipod shuffle olanını ebayden 7 adet almıştım. fakat orjinal değildi. Konuştuğum satıcı gayet adam gibi bir adamdı. Bana bu shuffleların ipod un kendi cihazını yaptırdığı fabrikada yapıldığını bir tek elma figürünün basılmadığını söylemişti. bana gelen cihazlarda 10 numaraydı. Şimdi görüyorum ki bu cihazda ona benziyor. fiyatıda uygun bir adet almayı düşünüyorum sonuçta a2dp

Ek: Bu cihazın pil ömrü 1 saat 35 dakka gidecektir bundan emin olabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 9 Kasım 2008; 3:08:11 >

• off bir bucuk saat cok az ama ya :( ogrenciyim, yolculuklarim uzun suruyor, yaklasik bi' 6 kati 1.5 saatin :((

memnun kalirsan, eger ses yeterince kaliteliyse ve sarj suresi seni sasirtirsa siparis vericem ben de.
  • şimdi eminim o verdiği kulaklık çok uyduruk bişeydir. zaten o kulaklığın önemi yok. kendi kaliteli kulaklığını da oraya takıp kullanabilirsin sonuçta alıcı shuffle ın içinde. Bu arada yanıltmıyım 1.5 saatlik süre mp3 çalma performensıydı. bunda aynısı olur mu veya ne olur bişey diyemiyorum haliyle. Fakat buna kargo dahil 20.50 verecegime kargo dahil 33$ a s9 getirtebiliyorum. aradaki 13$ için s9 u alırım ben.

hmm şimdi düşündümde eğer elimde süper kalite bir kulaklığım varsa.. senin bu cihazı almak daha mantıklı.. sonuçta s9 un ses performansını bilmiyoruz (iyi densede) bilsekte daha iyi verim alma ihtimalimiz yok. hmm... ama s9 da kablo derdi falan yok.. isteyen tercihini alsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 9 Kasım 2008; 3:57:05 >

• onumuzdeki gunlerde ikisinden birini alacagim, ankarali arkadaslardan biri de digerini alirsa kizilayda kapistirir burada sonuclari aciklariz

onumuzdeki gunlerde ikisinden birini alacagim, ankarali arkadaslardan biri de digerini alirsa kizilayda kapistirir burada sonuclari aciklariz

çok iii olur bende ilerde almayı düşünüyorum

bende avea ve turkcell var turkcell de tarih gözüküyor ama avea da gözkmüyr. bu avea yla ilgili bi problem...

Orjinalden alıntı: blackcold1907

oh be cok saol tyanali51 kardeş dk olayını cozdum ewet bende avea kullanıorum oyuzden goremiyorum heralde cok saol.

önemli değil problemin çözüldüyse sevindim
  • wktools da skin yükleme: önceden 2 adet demiştim aynı skin yükleme rehberindeki gibi 0,1 die klosorlerın içine atıyorduk ya.. şidi oraya 0,1,2,3 e kadar klasor olusturup içlerine 1 er 1er 4 tane değişik tema atabiliyoruz...

yükledikten sonra skinleri... yeni oluştur değilde aktif çalışan skin i düzenle diyerek dış görünümden istediğimiz temayı seçebiliyoruz..

dikkat yenitema olustur demeyin kesinliikle...
  • 
Sayfa: önceki 123456...9...22
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.