Şimdi Ara

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
1
Favori
60.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanyaya ''www.sabitsoygun.org '' adresinden katılabilirsiniz.(Tüketiciler Birliği Düzenlemiştir)

Görünüm :

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayınız.

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın

İmza :

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_22695488/mpage_1/key_//tm.htm#22695488][center][image]https://store.donanimhaber.com/6a/59/25/6a592568ba28145adb27aeb03a9fbcf9.jpg[/image][/center][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_22695488/mpage_1/key_//tm.htm#22695488][color=#FF0000][center][font="Tahoma"][b]Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın[/b][/font][/center][/color][/link]

Sabit ücret kalktı, kampanyaya katılan herkese çok teşekkürler.

http://forum.donanimhaber.com/m_28377362/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidesen -- 12 Aralık 2008; 11:34:02 >

• yukarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

up

yukarı
  • Sabit maliyetler sözkonusu hocam burda, ayrıca kimseye zorla telefon verilmiyor. Gerçi mahkemeye vererek bu durumdan kurtulmak mümkün bildiğim kadarıyla ama [bir şeyi kullanmak için, (adsl gibi) başka bir şeyi kullanmak zorunlu olmamalıdır(telefon hattı gibi)] asıl sorun devletin koyduğu inanılmaz vergilerde...
  • _____________________________
  • quote:

Orjinalden alıntı: southsayer

yukarı
    "İnsan, insanın cehennemidir.."
  • iyi de madem bu sbt ücret normalse ; o zaman devlet niye almıyordu bizden zamanında? ayrıca devlet devlete ait olan yani bizim paramızla kurulmuş olan bu kurumu sattı, ama adamlar verdikleri 3 kuruş parayı gene halktan çıkardı? eee ne anladım bu işten? sonuç , yabancılara benim malı ,benim paramla hediye edildi...halkımın düştüğü şu komik duruma bakın....ayrıca tekel olan bir kurumun sabit ücret alması ne kadar etiktir sorarım size? başka alternatif yokken bu sadece soygundur...(şimdi cep telefonu diyip saçmalamazsınız umarım) üstelik kullanmak zorunda olduğumuz bir de internet var...adamlar uyanık ya , onu kullanmak için bir sbt ücretli ev telini kaktırıyorlar...sırf bu durumdan cem yılmazdan bile gıcık kapar oldum..zaten yaptığı iğrenç reklamlarla kendini harcadı,rezil etti 3 kuruşa , iyi oldu..

Orjinalden alıntı: baykagan

yukarı

Orjinalden alıntı: arslan-terbiyecisi

iyi de madem bu sbt ücret normalse ; o zaman devlet niye almıyordu bizden zamanında? ayrıca devlet devlete ait olan yani bizim paramızla kurulmuş olan bu kurumu sattı, ama adamlar verdikleri 3 kuruş parayı gene halktan çıkardı? eee ne anladım bu işten? sonuç , yabancılara benim malı ,benim paramla hediye edildi...halkımın düştüğü şu komik duruma bakın....ayrıca tekel olan bir kurumun sabit ücret alması ne kadar etiktir sorarım size? başka alternatif yokken bu sadece soygundur...(şimdi cep telefonu diyip saçmalamazsınız umarım) üstelik kullanmak zorunda olduğumuz bir de internet var...adamlar uyanık ya , onu kullanmak için bir sbt ücretli ev telini kaktırıyorlar...sırf bu durumdan cem yılmazdan bile gıcık kapar oldum..zaten yaptığı iğrenç reklamlarla kendini harcadı,rezil etti 3 kuruşa , iyi oldu..

EcSRO...
    South Park...
    (:
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.