Şimdi Ara

Motorola : Samsung'un çöküşü yakın olabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobil bölümünün şaşalı günleri elbet tarih olacak. Android işletim sistemli onlarca marka var, insanlar istedikleri uygulamaları elbette başka bir markayla kullanmaya devam edebilir. Ve herkesin elinde olan ürün bir süre sonra farklı olma özelliğini yitiriyor. Samsung da gün gelecek küçük bir pazar payında sıkışıp kalacak, bu silinip gideceği anlamına gelmiyor ama satışları kısıtlı olacak. Birkaç sene önceki LG gibi düşünün..

Apple ise Android'in geleceğine göre şekil alır, Android iOS'u her kulvarda geride bırakırsa işte o zaman bir şeyler değişmeye başlar. Gerçi Apple iPhone kullananlar hâlâ kendilerini özel hissettiklerinden oldukça uzun zaman alacaktır. Apple'nın hata yapması lazım.

• SAMSUNG MOTOYU ON KERE BATIRIR. 20 LE ÇARPAR 30 A BÖLER SAMSUNG OKADAR ÇOK KALEMDE ÜRETİMİ VARKI.. SAYMAKLA BİTMEZ.

• Samsung asla batmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmalar batabilir ya da o bölümünü kapatabilir veya devredebilir.

Fakat yorumu yapan kişinin verdiği örnekler yanlış. Hem Nokia hem Blackberry köhnemiş işletim sistemlerine çok fazla bağlılık gösterdikleri duruma ayak uyduramadıkları için bu durumdalar.

Fakat Samsung un durumu çok farklı hem günümüzdeki revaçta olan işletim sistemine sadık kalıyorlar hem de ellerinde Google ın Android de yapabileceği atraksiyon lara karşı ellerinde yedek bir işletim sistemi var.

Google ın sahibi olduğu Motorola dan bir yetkilinin böyle bir açıklama yapması Google ın önümüzdeki yıllarda Android i özelleştireceği manasına geliyor olabilir. Android siz kalacak firmaların satış yapamayacağı öngörüsüyle. Yoksa kimse nerdeyse telefonun tüm komponentlerini kendisi taşeron kullanmadan kendi fabrikalarında üreten bu kadar Arge çalışması yapan bir firmanın batacağını söyleyecek kadar akılsız olamaz.

Kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• reactor1111 kullanıcısına yanıt
    Hocam firma korumak gibi anlaşılmasın ama eğer zenfone 2 den bahsediyorsanız ufak bir yanlış anlaşılma olmuş. Beklenen s6 özellikleri zenfone 2'den üstün. Yine de yüksek fiyat tespitinize katılıyorum.

• aydink_1903 A kullanıcısına yanıt
    Google Motorola'yi Lenovi'ya satmadı mı? Ayrıca android açık kaynak kodlu bir sistem ve başkalarına ait bir çok api içeriyor. Google'ın vizyonunu da hesaba katarsak söylediğiniz imkansıza yakın bir ihtimal.

• Adamlar 14nm uretim surecine girmis, dunya kadar telefon satmis, buyuk ekranli telefonları rakiplerine zorunluluk haline getirmis..... Yaz yaz bitmez. Arkadasa gore samsung batiyormus. Hayirlisi.

• Bu habere sadece gülünür.Ancak bir şeyi doğru söylemiş.''T'üketicilerin üst seviye bir tecrübe yaşamak için 600$ ödemek zorunda olmadığını''

BUDA BİR ŞEY Mİ BE ABİ KEŞKE BİZ 600 DOLAR ÖDESEK 1000-1200 DOLAR ÖDÜYORUZDA SENİN HABERİN YOK..BİZDEKİ DURUMU BİLSE KAFAYI YER
  • quote:

Orijinalden alıntı: vamp

Adamlar 14nm uretim surecine girmis, dunya kadar telefon satmis, buyuk ekranli telefonları rakiplerine zorunluluk haline getirmis..... Yaz yaz bitmez. Arkadasa gore samsung batiyormus. Hayirlisi.

SSD , HDD , DVD , Monitör , Beyaz Eşya , Telefon adamların elini atmadığı şey yok amd ile işlemci olaylarıda olacak galiba.

çok zor batması imkansıza yakın anca kendi ayağına sıkarsa, motorola çok sallamış sadece telefon bölümüne bakarak böyle bir firma batar mı yahu.
  • Motorola başkanı da forum DH denmiş bunu görmüş olduk.

Samsungun batmasına imkan vermiyorum. Adam kocaman iş makinalarından tutun arm işlemcilere kadar üretim yapıyorlar. Yav he he diyorum güzel sıkmış

• Galaxy S6 da satmayacak. Tüketici artık birbirinin aynı ürünlere doydu. İnsanlar artık bir fark görmek istiyorlar ve bu farkı göremediklerinde neden daha ucuzu varken buna daha fazla ödeyeyim mantığına yönelmeye başladılar.

Bu düşünce firmayı çok zor bir sürece sokuyor ve eğer piyasanın eğilimi doğrultusunda ucuz ama yüksek performanslı bir ürün ortaya koyamazsa, Samsung'u çok daha kötü günler bekliyor demektir.

Aslında aynı tehlike bence diğer büyük firmalarında kapısını çalacak. Artık yüksek fiyatlardan ürün satma devri, en azından mobil segmentinde rafa kalkacak gibi görünüyor.

• Nokia'ya da batmaz demişlerdi ama yavaş yavaş gözümüzün önünde battı. Neden?
    Çünkü telefonların kapağını değiştirip değiştirip millete yeni model diye iteledi hep. Şimdi aynısını Samsung yapıyor ve her gün yeni model tanıtmasının sebebi kerizin enayinin bol olması

• Samsung'un savunucusu değilim ve hiç olmadım. Ama bu iddia Samsung için işlemez. Çünkü samsung telefonun içi ve dışındaki bütün parçaları üretebilme yeteneğine sahip dünyadaki tek firma. Bu yeteneğe dünyadaki başka hiçbir firma sahip olamadı. Belki liderlikten inebilir, satışları düşebilir hatta 4. 5. firmada olabilir. Ama bu onu engellemeye batırmaya yetmez.

Üretim güçleri, kaynakları, ürün yelpazesi, pazar payları okadar çokki; kapıdan kovsan bacadan giriyor, bir şekilde samsung'un ürünleriyle karşılaşıyorsun, kullanıyorsun.

Ve son olarak şu unutulmamalıki; şu anda Motorola da dahil olmak üzere android telefon piyasasını ayakta tutan, domine eden Samsung'tur. iddia ediyorum Samsung daha android telefon çıkartmıyorum dese android platformu biter. Ve bunun gibi ahkam kesenlerin çoğu büyük darbe alırlar akıllı telefon işinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 10 Şubat 2015; 3:24:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Motorola yi bilmeyen arkadaşlar icin yaziyorum.
    +İlk cep telefonu motoroladir.
    Zamaninda insanlar evlerini arabalarini satip cep telefonu aliyorlardi bir zamanlar....
    Besin zincirinin en tepesindeydi bir fakat zaman gosterdi ki ?
    "yuksekten dusen iflah olmaz"
    Nokia da ayni kaderi paylasti sirasiyla blackberry de....
    Samsung da mobil bolumunde revizeye gidecektir ve piyasasi daralacak cunki artik seçenek çok...
    Sahsen ben en son s3 aldim birdaha samsung almam.
    Butun teledonlari ayni ici değişik yazilimi demiyorum bile hadi onuda atlayalım?
    Qualcom islemciyi dunya ya satiyor...
    Bizim gibi af buyurun (avanaklarada) exynos gömüyor.
    Yani pahaliya kaçmıyor artık millet.
    1000 tl gibi fiyatlara cok guzel teledonlar var millet sokaktan toplamiyor ki parayi?
    Simdi piyasada cok telefon var marka diye bir kavram kayboluyor.
    Adini sanini duymadigimiz marka telefonlar var elektronik marketlerde hemde ne ozellikler var...
    2 yil garantisi var vb...

Neden gidip 2000 2500 tl gomsun millet ?

Hadi selametle

• bu adam bu lafları dediyse motorola cidden batar
  • Herseyin basi felsefedir, olamayan dusunceden ne beklersin ki.

Eninde sonunda Samsung batacak. E herkes dersini almali di mi. Eger Blackberry hayatta olsaydi Samsunga soylecek bir cift lafi olacakti . Samsungun yaptigi bu gorgusuzlugun bedelinide agira patladi. Samsung yuzunden tum dunya kalitesizligin dibine batti, E simdi Blackberryi batiranlar dusunsunler. Farkindayim acı bir deneyim oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Editörün inşallah diyerek yazdığı yazı gibi geldi bana :)

Unutmayın Androidi ayakta tutan Samsungtur Ayağa kaldıran da. Bana şimdi Sony htc lg demeyin topunu toplasan Bugüne kadar S2 kadar satmamistir. Giden şu an tek Sony 1 yil daha Sony çekilir pazardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Herseyin basi felsefedir, olamayan dusunceden ne beklersin ki.

Eninde sonunda Samsung batacak. E herkes dersini almali di mi. Eger Blackberry hayatta olsaydi Samsunga soylecek bir cift lafi olacakti . Samsungun yaptigi bu gorgusuzlugun bedelinide agira patladi. Samsung yuzunden tum dunya kalitesizligin dibine batti, E simdi Blackberryi batiranlar dusunsunler. Farkindayim acı bir deneyim oldu.

Iflasini Açıkladı Sandim öyle bi yazmışsin ki :)

• Samsung tek telefon üretmiyorki....

Hem artık malzeme kalitesi olsun hem donanımı olsun sanki bir değişiklik var gibi de yenilik yok.

• dünyada bir akıllı telefona sahip olmayan bir ben varım millet telefona doydu sanki ekmek bitince tekrar almaya gidiyorsun SAÇMALIK...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.