Şimdi Ara

)) Motorola ROKR Z6 Müzik Telefonu (( (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
0
Favori
38.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • içinden telefon ve sarj aleti dısında hiçbişi cıkmıyor:(

nugury
  • ARKADAŞLAR BU BAŞLIKTAN DEVAM EDELİM..

Motorola ROKR Z6 Müzik Telefonu (RIZR Z6, Motorola Z6)
    http://forum.donanimhaber.com/m_11514281/mpage_1/key_/tm.htm

AYRICA ikiside aynı işletim sistemi kullandığı için E2 nin forumu işinizi görecektir..
    ROKR E2 tüm konular
    http://forum.donanimhaber.com/m_11803015/mpage_2/key_//tm.htm#12857989

.i.

• quote:

Orjinalden alıntı: infernox

Valla objektif olmak gerekirse;
    Ben forumdaki arkadaşların övmesiyle rokr e2 almıştım. face1tr nin yazdığı bütün yorumlar onun için de geçerliydi. Ama muazzam bir hayal kırıklığı. juix işletim sisteminin 5 para etmediğini motorola nın ses olarak daha çok fırın ekmek yemesi gerektiğini anladım. mpx serisinin bile teknoloji olarak motorolanın yeni çıkan özellikli telefonlarını geçtiğini gördüm. Direk Linux işletim sistemli cihaz yapsaydı bence çoık daha iyi olurdu. Rokr E2 de overclock var çok güzel modlaniyor sesi mükemmel diye almıştım ama forumdaki aşırı övmelerin abartı olduğunu anladım.

linux işletım sıstemı 5 para etmezmi ?

benım su ana kadar e2 m le yaptıgım seylerı yap bakıyım symbıan lı tellerde.. ki yapmadgım bırcok da sey var .. kusra bakma ama e2 ye laf attırma kendı telım dıe degıl yannıs anlama ! bir telefondan cok daha otesı benım ıcın kulaklıkta verdıgı muthıs ses cogu tel ıle karsılastırılamaz 4 gb hafızam var yap bakıyım bunu symbıanlı tellerde ..

ayrıca aynı kısılerın bazı yorumları olumlu bazıları olumsuz celısıyolar :S ben z6 z8 arasında kaldım.. daha yenı 6233 aldım ıkıncı el ıkıncı tel olarak

yaa benım cok merak ettıgım sımdı bu z6 da medıa player varya pc den attıgım bır fılmı yada vıdeoyu hıc cevırıcı kullanmadan dırek ısleyebılıyomuyum ? eger bu oluyosa z8 almam walla

• rokr z6 aldım bir sorunum var. kılavuzda sürgülü kapak kapalıyken çağrı yapabilirsiniz yazıyor ama bir türlü yapamadım. her zaman sürgüyü açın uyarısı veriyor. bunun nedeni nedir?
  • beyler telefon gectrkcell lilere 299 mılyon oldu ben 6300 ile bunun arasında gidip geliyorum ne yapsam acaba?

icaa_61
  • beyler bu telefon gnctrkcell lilere şimdi 299 milyon bende 6300 la bu telefon arasında gidip geliriyorum ne yapsam acaba ne dersiniz?
  • birde beyler bu telefona hazıfa kartı artırılabiliyormu ?
  • 6300 ile Z6 arasında kararsız kalman hata. Z6 tabiki.

heartless
  • iki cihazda benzer fonksiyonlara sahip z6 müzikte daha iyi (a2dp)kamerası flaş destekli ,net sharp ekranı var,radyo yok
    6300 ise saglam bir kasa ,fm radyo ,dışında bir + sı yok.......

ikinci el durumu nokıa da daha iyi .......

mcebi001
  • quote:

Orjinalden alıntı: icaa_61

beyler bu telefon gnctrkcell lilere şimdi 299 milyon bende 6300 la bu telefon arasında gidip geliriyorum ne yapsam acaba ne dersiniz?

ben o kampanyayla aldım teli ole cok bi beklentim yok zaten alt tarafı telefon uzaya gdecek değiliz ya bununla
  • Ya arkadaşlar ben yeni üye oldum da telefonu almayı düşünüyorum.Buna hafıza kartı takabiliyor muyuz acaba?Bilen varsa haber verebilir mi?

LoadingA6
  • Takabiliyorsun tabiki.

heartless
  • Peki ne tür hafıza kartı?MicroSD, MiniSD?

LoadingA6
  • MiniSD

heartless
  • Arkadaşlar merhaba.Z6 kullanıcısı pek fazla yok sanırım.Benim elime bu telefon tesadüfen geçti hediye olarak gelmesinden dolayı.Ancak beğendim.Forumları inceleyince E2 ile aynı işletim sistemini kullandığını öğrendim.Acaba konu hakkında bilgisi olan bir arkadaşta bize yardımcı olsa hangi programları nasıl atabiliriz.E2 ye atılan tüm programlar bunada atılırmı. Teşekkürler

pegasus33
  • Benim de w810i iyice salaklaştı bir kaç kere yazılım değiştim şimdi fonksiyonları doğru dürüst çalışmıyor. Java uygulama ve oyunları yarıda kesiyor. Bu ara motorola çok gözüme takıldı. z3 alacaktım ancak çok çabuk soyulan dış kaplamasını görünce hemen caydım.

Son olarak L9 ve Z6 kafama takıldı. Hemen hemen aynı sayılır. Z6 daha hoşuma gitti sizce hangisini alsam karar veremedim. Z6 nın ses ve video performansı nasıl acaba?

L9 ile Z6 arasında da fiyat olarak çok bi fark yok. Sizce hangisi alınır?

Motorola Z6 :http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=70334 (KDV Dahil: 289,00 YTL )

Motorola L9 :http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=70336 (KDV Dahil: 233,00 YTL )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 5 Ağustos 2008; 16:58:28 >

• Eveet Motorola Rokr Z6 modelini Ereyon dan bu gece sipariş verdim 306 YTL (6 taksit). İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. Aynı fiyata D900i vardı ama yine de gönlüm bunu tercih etti. Umarım pişman olmamışımdır. Telefon elime geçince iyice inceleyip paylaşırım.

Ancaaaakk ufak bir sorum olacak ki bu benim için çok önemli. Şu anda elimde EP-630 kulaklık var. Bildiğim kadarıyla motorolalarda kulaklık ve şarj girişi aynı yani USB den. Şimdi bu motorla lar için USB den 3.5 MM jack dönüştürücü piyasada var mıdır??? Eğer var ise ben bu telefonu daha da çok severim. Herkes müzik ve video performansını övmüş gördüğüm kadarıyla. Elimdeki kulaklıkla daha da çoşmak istiyorum. Evet beyler böyle bir parça var mı motorola için???

• Böyle bir parça var ama Tr'de satılmıyor. Ebay'den siparişle getirebilirsin. Telefonunda hayırlı olsun, Z6 300 liraya resmen bedava. Çok şık, güçlü ve özel bir telefon, ayrıca deli gibi modlanıyor.
  • Modlama nasıl oluyor onu bilmiyorum işte. Bu konuda burdaki tecrübeli arkadaşlardan yardım alıcam. Ebay dan da olsa alıcam artık mecbur. Ya da kadıköye gidip orda bi araştırma yaparım.

Bu arada Ebay dan bu parça için link verebilecek arkadaşlar varsa bekliyorum.
  • İyi haber, gittigidiyor.com da motorola lar için usb den 3.5MM jack çevirici buldum. eğer gittigidiyor.com da varsa telefon parça temin edenlerde ya da Kadıköyde mutlaka bulurum.

Daha şimdiden telefonun EP-630 ile performansını merak eder oldum. Umarım uyum sağlama konusunda sıkıntı yaşamam. AH bir de telefon elime geçse
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.