Şimdi Ara

)) Motorola ROKR Z6 Müzik Telefonu (( (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
0
Favori
38.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bugun telefonu aldım ama bırraz yavaş gıbı geldı bana.ilk defa motorala bı telefon kullanıyorum belki alışmak gerekiyordur
  • bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama forumdaki yorumlar yüzünden kafam karıştı ve acil tavsiyelerinizi bekliyorum bu fiyata alınabilecek başka bir telefonda varsa olabilir z6 şuan 129 tl dartyde ona göre bir iki gün içinde alıcam şimdiden teşekkürler
  • aynen, alan arkadaslar 129 liraya değer mi ne eksiği ne fazlası var? 3.5mm jack ile mi kulaklık kullanacaz..
    ses kalıtesı nası?
  • ne düşünüyorsunuz bu fiyata bi bakın bakiim başka ne alınabiliyor. ya çin çakması alınırı yada nokia nın siyah ekranlı özelliksiz telefonları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 21 Haziran 2010; 1:28:25 >
  • Selam
    Bende 3 gün önce dartyden aldım bu telefonu incelediğim kadarıyla artıları şunlar
    1-Müzik erişimi kolay ve ses güzel
    2-Görünümü şık ve 129 liralık bir telefona göre güzel
    3-Menü erişimi gayet kolay
    4-Herhangi bir usb kablosuyla pcye bağlanabiliyorsunuz, şarz edebiliyorsunuz, kendine özgü kablosu olup problem çıkaranlara göre iyi.
    5-Linux mükemmel, geliştirilebilir.
    6-Ekran çok canlı net izleyebiliyorsunuz
    7-2mp flaşlı kamera yeterli profesyonel olarak uğraşmıyorsanız.
    Eksileri:
    1-Plastik aksam soru işaretleri oluşturdu. Özellikle pil kapağı çok kolay kırılabilir.
    2-Sürgü kapalıyken arama yapılmıyor yada ben beceremedim. (Sürgüyü açın mesajı)
    3-Tuşları uzun ömürlü olmayacak gibi. Motorolalarda tuş problemi var. Sıcakta falan bırakmayın.
    4-Uzun şarza ihtiyacı olanlar mobil şarz cihazı temin etsin.
    5-Şarza bağladığınızda telefon kapalıysa bile açılıyor ve ekran geliyor. Bunu çözemedim. Gıcık bir durum.
    6-Micro Sd kart sim kartın üzerine yerleştirilmiş. Sim kolay değiştirilemiyor.
    7-Telefon çinde üretilmiş. Bu iyide olabilir kötüde tercih sizin.
    SONUÇ : FİYATINA GÖRE İYİ BİR TELEFON ALINABİLİR DARTY DE 129/5 TAKSİT.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REHBER2002 -- 24 Haziran 2010; 12:23:31 >

• Bende 3.5mm çeviricisi var , 7 liraya satıyorum , isteyenler PM atabilir.
  • arkadaslar lütfen yardım edin, z6 aldım laptop uma modem olarak tanıttım türkcell den internet paketi aldım fakat internete baglnır baglanmaz tam bir dakika bile olmadan telefondaki bütün kontürü bitirdi ,ama telefonda internet duruyo,türkceli aradım ,teknoloji uzmanı arkadas 10 lira hemen iade etti fakat cihazınızın gprs internet ayarı yanlış yapılmış vpn diye bir eski vap sisteminde çalısıyor dedi ondan dolayı oluyormuş motorola teknik sevisini aramanız gerekiyor dedi .aradım ama hiçbir servise ulasamadım .lütfen bilen varsa bir yardım.
  • bunun mini usb sini kulaklık olarak kullanabiliyormuyuz yoksa bluetouth mu kullanmak zorundayız
  • Z6'yı Windows 7'li bilgisayarıma kutusundan çıkan kabloyla bağladığımda "USB aygıt tanınamadı" hatası verdi.

Windows XP'li sisteme taktığımda ise harici disk olarak gördü ancak sürücülerin içine girilmiyor bu sefer de.
    "Lütfen E: sürücüsüne bir disk yerleştirin" diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker.d

Z6'yı Windows 7'li bilgisayarıma kutusundan çıkan kabloyla bağladığımda "USB aygıt tanınamadı" hatası verdi.

Windows XP'li sisteme taktığımda ise harici disk olarak gördü ancak sürücülerin içine girilmiyor bu sefer de.

aynı hata bende de var. usb kablo ile sorunsuzca fw falan yükledim ama telefonun ne hafıza kartına ne de kendi içerisine ulaşmam mümkün olmadı, birşeyi yanlış yapıyoruz ama ne?!?

EDİT: sorunu çözdüm.. burada da baktıktan sonra internette sorun ile ilgili yabancı sitelere göz gezdirdim. bir tanesi temanın hafıza kartından resim vb. kullandığında bu hatayı aldığını onun için telefonun orjinal temelarından birini "varsayılana dön" diyerek orjinal ayarlarına getirip denediğinde bağlantının sağlandığını anlatmış. aynısını denedim oldu!... sıkıntısız olarak hem telefon hafızasına hem de kart hafızasına ulaşbiliyorum kablo ile artık!... yaptığım şey orjinal telefon temasını "varsayılan ayarları yükle" diyerek benim değiştirdiğim wallpaper falanı orjinal hale getirmek oldu o kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 8 Temmuz 2010; 13:10:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

Z6'yı Windows 7'li bilgisayarıma kutusundan çıkan kabloyla bağladığımda "USB aygıt tanınamadı" hatası verdi.

aynı hata bende de var. usb kablo ile sorunsuzca fw falan yükledim ama telefonun ne hafıza kartına ne de kendi içerisine ulaşmam mümkün olmadı, birşeyi yanlış yapıyoruz ama ne?!?

EDİT: sorunu çözdüm.. burada da baktıktan sonra internette sorun ile ilgili yabancı sitelere göz gezdirdim. bir tanesi temanın hafıza kartından resim vb. kullandığında bu hatayı aldığını onun için telefonun orjinal temelarından birini "varsayılana dön" diyerek orjinal ayarlarına getirip denediğinde bağlantının sağlandığını anlatmış. aynısını denedim oldu!... sıkıntısız olarak hem telefon hafızasına hem de kart hafızasına ulaşbiliyorum kablo ile artık!... yaptığım şey orjinal telefon temasını "varsayılan ayarları yükle" diyerek benim değiştirdiğim wallpaper falanı orjinal hale getirmek oldu o kadar...

Bu çözüm yalnızca Windows XP yüklü netbook'umda çalıştı.
    64 bit Win 7'li masaüstünde aynı şeyi yaptığımda, telefonu tanıyor, ana klasöre girebiliyorum ama, bir dosya açmak istediğimde telefon kilitleniyor, bilgisayar cevap vermiyor.

• quote:

Motorola Phone Tools 4.0 kullanırsan sorun çözülür. Daha yeni versiyonlarda çalışmıyor.
  • Merhaba arkadaslar,

7 aydır Z6 kulanıcısıyım. Daha evvel evde 250 mb lık kart vardı onu kulanıyordum telefonda. Dün ise 4 gb lık bi hafıza kartı aldım. Bir türlü telefon tanımadı hafıza kartını yanlız fotograf makinasına takıp denedim. Yine olmadı format atmaya çalısdım fotograf makinasında yine olmadı. Sanırım hafıza kartı problemli . Fakat yine 4gb mı alayım yoksa 2 gb alsam yeterli olurmu ? 4gb hafıza kartında sorun çıkarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Merhaba arkadaslar,

7 aydır Z6 kulanıcısıyım. Daha evvel evde 250 mb lık kart vardı onu kulanıyordum telefonda. Dün ise 4 gb lık bi hafıza kartı aldım. Bir türlü telefon tanımadı hafıza kartını yanlız fotograf makinasına takıp denedim. Yine olmadı format atmaya çalısdım fotograf makinasında yine olmadı. Sanırım hafıza kartı problemli . Fakat yine 4gb mı alayım yoksa 2 gb alsam yeterli olurmu ? 4gb hafıza kartında sorun çıkarmı ?

bildiğim kadarı ile 2gb üzeri kartı z6 desteklemiyor. bunun için modlu firmware yüklemelisin.. en mantıklısı 2gb almak...

bu arada bozuk olup olmadığını anlamak için kartı bilgisayara bağlayıp dene öncelikle...
  • yaklasık 1 senedir z6 kullanıyorum telefonum 2 ay once sarjı durup dururken azaldı sarj bitiyo uyarısı vermeye basladı sonra sarja taktım telefon acayip derecede ısınmaya basladı daha sonrası ise hiç acılmadı bende sarj aletiyle birlikte servise yolladım servistem aldım telefonu ancak bugun deneme fırsatı buldum yine sarjı durup duruken bosaldı sonra sarja tajtım yine ısınmaya basladı acaba bu konuda ne yapablilirm ?
  • 2 ay önce darty den aldım.telofon aptallastı.darty araciligiyle servis yeni yazılım yükleyip gönderdi sorun çözülmedi
    .
  • Selamunaleykum Arkadaşlar cok kaliteli hoparlör sesi olan ve güzel foto çeken bir telefon arıyorum.Bu telefonu önerir misiniz? Veya öneriniz ne olur? Sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282
    Selamunaleykum Arkadaşlar cok kaliteli hoparlör sesi olan ve güzel foto çeken bir telefon arıyorum.Bu telefonu önerir misiniz? Veya öneriniz ne olur? Sağolun.

up
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.