Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: >>>>>>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ<<<<<<<

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: >>>>>>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ<<<<<<< Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
psikomanyak

3 Mart 2007, 21:51:35  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

hocam ne zaman flash atcaksınız meraklandık. Yazılanlara göre ses gücü 4 kat artıyormuş

montaj34

3 Mart 2007, 23:16:07  

Vallaha ben dört gözle flash atacak arkadaşı bekliyorum.4 kat fazla ses kaymaklı ekmek kadayıfı olur.

37P3000BRAVIA-DIGITURKPLUS-BLACKBERRY 8320 CURVE-TOSHIBAA100-233-PENTAXOPTIOX-MACBOOK PRO 2.66GHZ 15 INC 320 GB
devilkid

3 Mart 2007, 23:49:14  

arkadaslar ben de mp*220 var ve 220 satıp bu telefonu almayı düşünüyorum ne diyorsunuz...

ahmetkip2

4 Mart 2007, 2:33:19  

Başladım flash atmaya şuan R564_G_12.00.43P inc. volume yüklüyorum sesi arttırdıgı ve mp3teki kesikligi büyük ölçüde giderdiği yazıyor açıklamasında.İnşallah problemsiz hallederim sonrada languace pack atıcam çünkü bu flash ing-japonca sadece.
ahmetkip2

4 Mart 2007, 3:38:02  

flashı attım türkçe yaptım ama oyunlarda ve ufak tefek yerlerde japonca var ve 0020 de türkçe var ama japonca yok bu yüzden karakterler kare olarak gözüküyor.Oyunların adları japonca ama önemsememek lazım sadece 2 oyun var.Gelelim ses olayına sesi farkedilir oranda açtı ama bahsettigimiz 4 katı muhabbeti degil.Yeni flashları sıraya deniyicem en iyisini bulmaya çalışıcam.Menü karışıyor bunda mesela oyunlar medyaların içinde, 3 gereksiz icon var bunlar; china mobile..., direk müziklere giren bi icon(gereksiz çünkü zaten kısayol tuşu ve tuştakımında da war)birde müşteri hizmetleri.dosya yöneticisi diirek menünün içinde hafıza kartındaki oyunlar menünün altına ekleniyor.Sesteki takılma olayı aşılmış eq açık olduğu halde hiç takılma yapmadı 5 şarkıda.yaptıysada çok az ben farketmedim.3 skin var içinde 2si aynı geldi bana farkı çözemedim bir digeri turuncu.menü biraz daha seri ama farkediliyor...E2'cilere hayırlı olsun startı verdim
montaj34

4 Mart 2007, 8:04:19  

Vallah senden korkulur,tebrik ederim flash olayını hallettin ya.Buraya nasıl flash atılır ayrıntılı bir şekilde anlatırsan çok memnun olucaz.Şimdiden teşekkürler
ahmetkip2

37P3000BRAVIA-DIGITURKPLUS-BLACKBERRY 8320 CURVE-TOSHIBAA100-233-PENTAXOPTIOX-MACBOOK PRO 2.66GHZ 15 INC 320 GB
montaj34

4 Mart 2007, 8:14:31  

quote:

Orjinalden alıntı: devilkid

arkadaslar ben de mp*220 var ve 220 satıp bu telefonu almayı düşünüyorum ne diyorsunuz...

Arkadaşım yorumları okumuşundur zaten,bu aleti müzik telefonu olarak düşün ve öyle karar ver.Mükemmel bir radyosu ve mp3 çaları var,kamerası süper değil ama kötü de değil,işletim sistemi çok hızlı müzik dinlerken fotoğraf çek,mesaj yolla takılma falan olmuyo,ekran parlaklığı acayip,kötü tarafı dışa ses verme olayı düşük belki ilerde yazılımla düzelir.Bu forumda bu telefonu ilk alan kişi olarak ben tavsiye ederim ama karar tabii ki senin.Bu telefonu almadan önce telefonla ilgili bilgi istediğim face1tr yolladığı pm'i aşağıya kopyalıyorum.
piyasadaki en iyi java performansına sahip telefon;

ekranının desteklediği çözünürlük 240 x 320 pixels . sonyericsson k790, w850 hatta senin arada kaldığın model 6233 bile 240 x 320 pixels destekliyor.

2007 yılında çıkacak telefonların önemli bir bölümüde 240 x 320 pixels ekran desteği ile gelecek.

yani sen rokr e2 için program oyun tema , duvar kağıdı aramayacaksın. k790 için, 6233 için, yeni çıkan 6288 hatta herkesin merakla beklediği 6300 yada daha niceleri.. tüm 240 x 320 çözünürlüğe sahip oyun, duvarkağıdı..vb rokr e2 içinde uyumludur.

bi farkle .. :)

rokr e2 hepsinden daha hızlıdır ve 3 boyutlu bir oyunu w810 yada 6233 takılarak oynatırken rokr e2 de açılması için bile kısa süre beklersin. oysa 6233 de 3 boyutlu karmaşık bir oyunun yüklenmesi için 40-50 sn. beklemek zorundasın..

program konsuunda ihtiyaç duyabileceğin tarayıcı, messenger..vb herşey var.. java programlar sınırlı sayıda olsada getjar .com dan birçok işine yarayacak program bulup rokr e2 de çalıştırabilirsin.

Son olarak tabiiki karar senin gönlünden ne geçiyorsa onu al

nerazzuri

Sisteme Gözat

4 Mart 2007, 15:42:47  

quote:

Orjinalden alıntı: montaj34

Telefona skin veye tema yükleyebilen oldumu?Megaturk nerelerdesin.Günlerdir sesin sedan çıkmıyor

Dostum megaturk forum u bıraktı..

arbak_serhat@hotmail.com adresinden ona ulaşabilirsin

I had a friend many years ago,One tragic night he died,The sadest time of my life,For weeks and weeks I cried,Through theanger,and through the tears I've felt his spirit through the years I'd swear, He's watching me Guiding me through hard times
I feel it once again It's overwhelming me His spirit's like the wind
The angel guarding me Oh, I know, oh, I know
He's watching over me Oh, I know, oh, I know He's watching over me

megaturko
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Mart 2007, 17:42:54  

Arkadaşım açıklma yapmış ama bende yazayım. Megaturk nick ile bağlanamıyorum. Sanırım hacklendi. Artıık bu nicki i kullanıyorum. Rokr a kaldığı yerden devam...
montaj34

4 Mart 2007, 20:02:30  

megaturco hoşgeldin ya,özledik seni,Dediğin gibi forza rockr E2

montaj34

4 Mart 2007, 20:12:14  

Bu arada telefona ilk flash atılmış bulunuyor megaturco

sagolen
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Mart 2007, 21:08:15  

beyler ses 4 deil 8 kat bi kere bende eskiş e398 kullanıcısıyım motorolanın modlamasının sınırı yok düşündümde bu telefon harikalar yapabilir
megaturko
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Mart 2007, 21:28:29  

quote:

Bende vurdum flash ı 48p var bende de..

Ses harika, mesaj bugı büyük ölçüde düzelmiş.

Dostuma yardımlarından dolayı çok teşekkürler...
montaj34

4 Mart 2007, 21:46:16  

Ya ben telefon konusunda kara cahilim,şu flash olayını bir yazsanız da bende yapsam .

megaturko
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Mart 2007, 12:47:01  

quote:

Ya ben telefon konusunda kara cahilim,şu flash olayını bir yazsanız da bende yapsam .

Arkadaş siteye koymak için bi uygula raporu hazırlıyormuş. Yakında rokr sahibi herkes flash atabilir. Bende zati onun msn den anlatımı sayesinde attım flash ı
montaj34

5 Mart 2007, 9:15:58  

Desene o zaman çok yakında topic şenleniyor

megaturko
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Mart 2007, 11:47:49  

Flashtan sonra neler değişti:

1) Kulaklıkta ses feci artış gösterdi ve şarkılardaki takılma bug ı artık yok.
2) Dış seste de ufak bi artış söz konusu.
3) Menü hızlanmış. Rahat fark ediliyor.
4) Şarkı dinlerken bir şarkıdan diğerine geçmek şimdi daha hızlı.
5) Skin değişti.
6) 2 yeni oyun eklenmiş. ( Luxor ve tetris )
7) Ne işe yaradığını henüz çözemediğim bişey eklenmiş. ( Yazıları okunmadığı için nedir ne değildir anlamadım ! )
8) Menüdeki simgeler artık hareket etmiyor.
9) Mesaj bug malesef hala var...

Şimdilik farkına vardıklarım bunlar. Başka yeni bişey görürsem buraya yazarım. Herkese ii forumlar.
devilkid

5 Mart 2007, 20:45:50  

yazdığınız bilgiler gerçekten çok aydınlatıcı..bu yüzden teşekkür ederim..ben başka birşey sormak istiyorum..mesela w700i ile karşılaştırdığımız da dışa verdiği ses ve camerası nasıl?

megaturko
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Mart 2007, 22:55:41  

quote:

Orjinalden alıntı: devilkid

yazdığınız bilgiler gerçekten çok aydınlatıcı..bu yüzden teşekkür ederim..ben başka birşey sormak istiyorum..mesela w700i ile karşılaştırdığımız da dışa verdiği ses ve camerası nasıl?

Kamerası w700i den kötü bu ayyuk. Seste de öle aman aman bi fark yok ama w700i bu konuda da daha ii
montaj34

7 Mart 2007, 9:07:48  

Megaturco;
Ekolayzer ayarlarını nasıl kullanıyorsun,her türe göre değiştiriyormusun,yoksa genel de sabit mi.Ben genelde değiştirmiyorum sence oynama yapmalımıyım.selamlar

megaturko
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Mart 2007, 24:50:57  

quote:

Megaturco;
Ekolayzer ayarlarını nasıl kullanıyorsun,her türe göre değiştiriyormusun,yoksa genel de sabit mi.Ben genelde değiştirmiyorum sence oynama yapmalımıyım.selamlar

Ben vocal boost u kullanıyorum. En yüksek ve güzel ses onda geliyor. Yanına ekstradan bişey açmıyorum. ( sterio genişletme, bass genişletme gibi )
montaj34

7 Mart 2007, 13:08:38  

quote:

Orjinalden alıntı: megaturko

quote:

Megaturco;

Ben vocal boost u kullanıyorum. En yüksek ve güzel ses onda geliyor. Yanına ekstradan bişey açmıyorum. ( sterio genişletme, bass genişletme gibi )

ok

megaturk

Sisteme Gözat

8 Mart 2007, 20:51:17  

Eski ve gerçek nickim ile tekrar aranızdayım. Sorunumla ilgilenen arkadaşa ( Mewluth ) çok teşekkür ederim.

PlayStation®Portable

DH PSP TOPLULUĞU
PSP Slim Silver | v.5.50 GEN-D2 | 4 Gb Memory Stick
montaj34

9 Mart 2007, 8:56:41  

Megaturk hoşgeldin sefa getirdin.

birolayd

10 Mart 2007, 10:52:52  

quote:

Orjinalden alıntı: sagolen
beyler ses 4 deil 8 kat bi kere bende eskiş e398 kullanıcısıyım motorolanın modlamasının sınırı yok düşündümde bu telefon harikalar yapabilir

Lütfen yardım edin bu telefonun sesini nasıl arttırabilirim bana çok düşük geldi öyle zaten ....

DÜZENLEME=Burayı içindekiler kısmı olarak kullanacağım herkes bilecek ne nerde diye..

DİKKAT=Forumda bir sorun bazen sayfa sayısı 2 katına çıkıyor ama sayfalar kısalıyor. Dolayısıyla örneğin 10. sayfada olan yazı 20. yada 19.~ sayfalarda oluyor. Örneğin 15 inci sayfada olan yazı ~30. sayfada olması gerekir. ÖRNEĞİN 27. sayfada olan msn yazısı. 2 katını alınca 27x2=54.~ sayfasında olması gerekir. Baktım 53. sayfada en altlarında. SAYFADA O KONU YOKSA sayfa sayısını 2 İLE ÇARPIN.
http://forum.donanimhaber.com/m_11803015/mpage_53/key_/tm.htm
FORUMUN İÇİNDEKİLER ... (Sayfa sayısı 2 kat artmışa göre aşağıdaki " Forumun içindekiler" kısmından sayfalara ulaşın.

DÜZENLENECEK............

AKTİF OLAN BAŞLIĞIN ÜZERİNE TIKLARSANIZ DİREK OLARAK YAZININ OLDUĞU BÖLÜME GİTMİŞ OLURSUNUZ..

1. sayfadakiler
-ROKR E2 DETAYLI İNCELEMESİ VE ÖZELİKLERİ @megaturk
-Motorola Rokr E2 ile çekilmiş ilk örnek fotoğraf @megaturk (Hey millet! hiç foto eklediğiniz yok. )

2. sayfadakiler 2. sayfa ZATEN BURASI
-ROKR E2 ye flash atma(versiyon atma, sistem kurma, mod atma, işletim sistemi için güncel fw kurma)
-Karşılaştırma ROKR E2 & 6233
-E2 yi daha etkin kullanma, PİL süresini uzatma
-E2 ile çekilen birkaç foto..

4. sayfadakiler
-320*240 3D ve 2D oyunlar ve uygulamlar için adresler
-cTunes kurulumu mp3 oynatma progamı
-Zmplayer kurulumu (ALT YAZI desteği ve her tür oynatıcı programı özelliği bulunur.)
-E2 için filmlerimizi divx yada xvid e çevirme. super converter2007, imtoo programları ile

5. sayfadakiler
- E2 için örnek divx film 200mb(Prison Break sezon2 final), 320*240 ekran görüntüleri. TIKLAYARAK şimdi İNDİRİN.
-@montaj34 den foto..

6. sayfadakiler
-ROKR E2 nin foto kalitesi, değişik ayarlarda ve efektlerde foto çekim örnekleri
-E2 nin her yönden fotoğrafları burada. (E2 almak isteyenler teli her taraftan incelemek için kaçırmasın)
7.sayfadakiler
-KARŞILAŞTIRMA sonuçları mobile-review.com dan Rokr E2, Nokia 3250, Sony-Ericsson w810i, w900i, w300i

8.sayfadakiler
-MENÜDEKİ SİMGELERİ 4 ERLİ OLARAK SIRALAMAK "R564_G_12.00.45P The One Beta 2" sisteminde yapılabiliniyor.

9. sayfadakiler
-Oda ışığında çekilmiş birkaç örnek foto
-ROKR E2 nin KÖKÜNE ERİŞİM ( Telnet to your E2 with root access)
-ROKR E2 den ekran görüntüsü almak. (Forumda kullanmak için.)
-ROKR E2 nin SESİNİ İSTEDİĞİN YÜKSEK SEVİYEYE AYARLAMA
-@montaj34 den Minority Report(Azınlık raporu, Tom Cruise) filminin E2 den ekran görüntüleri..

10. sayfadakiler
-ROKR E2 ye TEMA VE DERİ YÜKLEME
-HIZAŞIRTMA (oc, OVERCLOCK) . E2'ye overclock yapma ...

13. sayfadakiler
-ROKR uçmaya devam ediyor. Hızaşırtma için Overclock v0.2 programı..

16. sayfadakiler
-ROKR E2 de 4GB SD hafıza kartını tanıtma
-E2 için LyricShowPlayer kurulumu versiyon 0.85. (mp3 oynatma programı ve kitap okuyucu)

19. sayfadakiler
-Cep telefonunuzun SAR değerine buradan bakabilirsiniz.(Tüm markalar VAR.)

23. sayfadakiler
-E2 de microsoft office EXCEL ve WORD dosyalarını açma @zekiay dan (Sorunlu!!!)

25. sayfadakiler
-E2 de EMÜLATÖRLER İLE SÜPER NİNTENDO (Super nintendo, snes) ve NİNTENDO (nes) OYUNLARINI AÇMA

26. sayfadakiler
-Zmplayer TÜRKÇE YAMA @HAKAN ARIN
-E2 HAZIR SİSTEM (HAFIZA KARTI İÇİN) deneme1 Sadece karta kopyalama ile programlar kullanılmaya hazır halde olur.
-E2 de KDplayer v0.83 fazla özellikli güzel bir mp3 oynatıcısıdır.
-ROKR E2 için TURKCELL, VODAFONE(TELSİM), AVEA dahil WAP ve MMS AYARLARI @garip- @omurkadir @chiller

27. sayfadakiler
-E2 yi WEB KAMERASI (webcam) OLARAK KULLANMA
-E2 de MSN KULLANMA

28. sayfadakiler
-E2 de kulaklık olmadan radyo yu çalıştırmak @ugur67

29. sayfadakiler
-Hafıza kartındaki MP3 leri müzik listesi haline getirme ve E2 nin oynatıcısında oynatabilme @Jeasme

30. sayfadakiler
- E2 için java tabanlı İngilizce-->TÜRKÇE SÖZLÜK 30.000 kelime kayıtlı @sersiler tarafından

32. sayfadakiler
-E2 HAZIR SİSTEM (HAFIZA KARTI İÇİN) deneme2 Sadece karta kopyalama ile programlar kullanılmaya hazır halde olur.

33. sayfadakiler
-E2 de R564_G_12.00.45P The One Beta2 sisteminde YAZI TİPİNİ (font) DEĞİŞTİRMEK Bunu yani FONT değişikliğini diğer sistemlerde SDfont.mpkg programı ile kolayca yapabilirsiniz..

47. sayfadakiler
-E2 için Tam ekran ve sorunsuz çalışan OYUNLAR @ferdy

48. sayfadakiler
-E2 Açılış - Kapanış ekranları 320*240 HAREKETLİ GİFLER @ferdy

49. sayfadakiler
-Sanal bellek(ram) oluşturma. SWAP PARTİTİON @nowanda

50. sayfadakiler
-E2 Rockbox kurulumu, versiyon ocak2008, Dikey olarak @nowanda
-Sanal bellek(ram) oluşturma, virtual memory programı ile SWAP PARTİTİON @MoTW

51. sayfadakiler
-E2 ye Windows 3.1 işletim sistemi KURULUMU @frality
-ROCKBOX ta SES AYARLARI (Rockbox/Setting/Sound settings menüsünün Türkçe açıklamaları) @nowanda

52. sayfadakiler
-HAFIZA KARTI MUSTER 2 @musterris

53. sayfadakiler
-E2 için mesajlaşma programı(MSN,yahoo....) Ebuddy , DİKKATT denenmemiştir. @@dem
-ZMPLAYER için çeviri programı (*.mp4 olarak) PSP movie creator @ferdy

54. sayfadakiler
-Türkçe dil paketi kurulumu ,ayrıca tüm diller AiO_LanguagesPack_VH_MET

55. sayfadakiler
-E2 de kulaklıkta ses artışı için, E2 kulaklık DEĞİŞKESİ(MODİFİKASYONU) @nowanda

60. sayfadakiler
-BasitE2kart @nowanda

77. sayfadakiler
-Orjinal E2 Türkiye yazılımı, Full flash dosyası http://forum.donanimhaber.com/m_25703030/tm.htm

DÜZENLENECEK.....

FORUMUN İÇİNDEKİLER
Bu kısım sayfa sayısı 2 kat artmışa göre yönlendirir..

AKTİF OLAN BAŞLIĞIN ÜZERİNE TIKLARSANIZ DİREK OLARAK YAZININ OLDUĞU BÖLÜME GİTMİŞ OLURSUNUZ..

1. sayfadakiler
-ROKR E2 DETAYLI İNCELEMESİ VE ÖZELİKLERİ @megaturk
-Motorola Rokr E2 ile çekilmiş ilk örnek fotoğraf @megaturk (Hey millet! hiç foto eklediğiniz yok. )

4. sayfadakiler
-ROKR E2 ye flash atma(versiyon atma, sistem kurma, mod atma, işletim sistemi için güncel fw kurma)

7. sayfadakiler
-320*240 3D ve 2D oyunlar ve uygulamlar için adresler

8. sayfadakiler
-cTunes kurulumu mp3 oynatma progamı
-Zmplayer kurulumu (ALT YAZI desteği ve her tür oynatıcı programı özelliği bulunur.)
-E2 için filmlerimizi divx yada xvid e çevirme. super converter2007, imtoo programları ile

9. sayfadakiler
-E2 için örnek divx film 200mb(Prison Break sezon2 final), 320*240 bitrate 500 kbps ses 128 kbps 24fps TIKLAYARAK şimdi İNDİRİN.

18. sayfadakiler
-ROKR E2 nin KÖKÜNE ERİŞİM ( Telnet to your E2 with root access)
-ROKR E2 den ekran görüntüsü almak. (Forumda kullanmak için.)
-ROKR E2 nin SESİNİ İSTEDİĞİN YÜKSEK SEVİYEYE AYARLAMA

19. sayfadakiler
-ROKR E2 ye TEMA VE DERİ YÜKLEME

20. sayfadakiler
-HIZAŞIRTMA (oc, OVERCLOCK) . E2'ye hızaşırtma yapma @ahmetkip2 Sadece bilgi amaçlı okuyun, çünkü hızaşırtma yı artık programlar ile kolayca yapabiliyoruz.

31. sayfadakiler
-ROKR E2 de 4GB SD hafıza kartını tanıtma

32. sayfadakiler
-E2 için LyricShowPlayer kurulumu versiyon 0.85. (mp3 oynatma programı ve kitap okuyucu)

49. sayfadakiler
-E2 de EMÜLATÖRLER İLE SÜPER NİNTENDO (Super nintendo, snes) ve NİNTENDO (nes) OYUNLARINI AÇMA

51. sayfadakiler
-E2 de KDplayer v0.83 fazla özellikli güzel bir mp3 oynatıcısıdır.

52. sayfadakiler
-ROKR E2 için TURKCELL, VODAFONE(TELSİM), AVEA dahil WAP ve MMS AYARLARI @garip- @omurkadir @chiller

53. sayfadakiler
-E2 yi WEB KAMERASI (webcam) OLARAK KULLANMA
-E2 de MSN KULLANMA

64. sayfadakiler
-E2 HAZIR SİSTEM (HAFIZA KARTI İÇİN) deneme2 Sadece karta kopyalama ile programlar kullanılmaya hazır halde olur.

81. sayfadakiler
-E2 ROKR E2 - ONLY YOU V3 detaylı inceleme, bir çok MPKG program açıklaması. @MoTW OnlyYouV3 İNDİR

82. sayfadakiler
-Sistem Katze 4( K4ZE 4) ekran görüntüleri @kesbi Not:İlerki saydalarda değiştircem diyor. Çok yavaşmış. Katze4 beta İNDİR1 Katze4 beta İNDİR2

85. sayfadakiler
-Sistem Rokr extreme2 indirme linkleri, ekran görüntüsü, TR yaması. @nowanda
-Virtual memory, realtime system info, e2settings mpkg açıklamaları ve indirme linkleri @nowanda

94. sayfadakiler
-E2 için Tam ekran ve sorunsuz çalışan OYUNLAR @ferdy

96. sayfadakiler
-E2 Açılış - Kapanış ekranları 320*240 HAREKETLİ GİFLER @ferdy

97. sayfadakiler
-Sanal bellek(ram) oluşturma. SWAP PARTİTİON @nowanda

99. sayfadakiler
-E2 Rockbox kurulumu, versiyon ocak2008, Dikey olarak @nowanda
-Sanal bellek(ram) oluşturma, virtual memory programı ile SWAP PARTİTİON @MoTW

101. sayfadakiler
-E2 ye Windows 3.1 işletim sistemi KURULUMU @frality
-ROCKBOX ta SES AYARLARI (Rockbox/Setting/Sound settings menüsünün Türkçe açıklamaları) @nowanda

104. sayfadakiler
-HAFIZA KARTI MUSTER 2 @musterris

Düzenlenecek yönlendirmeler

Yararlı siteler

- E2 ALMAK İSTEYENLER buradaki flashla biraz daha iyi inceleyebilir.
http://direct.motorola.com/ENA/HowtoGuides/PHL/E2/e2_phl.asp?country=phl&language=ENA

-Dünyada E2 kullanan herkesi toplamak için yapılmış olan ana E2 sitesi burasıdır. www.e2mod.com
Firmwares FW, E2 için linux(juix(linux+java)) işletim sistemlerini güncel olarak buradan indireceksiniz..
http://www.e2mod.com/content/category/4/13/26/
Programlar
http://www.e2mod.com/content/category/4/15/28/
Tema ve deriler
http://www.e2mod.com/content/category/4/24/32/

--ÜCRETSİZ JAVA oyun program, mpkg linux programlar için adresler ve direk linkler burada.

-E2 ye sistem yapmak, programlamak( fw yapmak) İSTEYENLER, MOTOROLA nın ANA sitesi (linux ve açıkkaynak kod üzerine) olan bu siteden ve openezx.org sitelerinden faydalanabilirler...
https://opensource.motorola.com/sf/go/projects.rokre2/frs.rokre2_r564_g_12_02_31p

http://wiki.openezx.org/Rokr_E2

http://www.e2mod.com/content/view/193/27/
http://www.masio.com.mx/motorola-rokr-e2-sdk/es/
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=%22motorola+rokr+e2+SDK%22&btnG=Ara&meta=

- http://developer.motorola.com/products/handsets/motorokre2/

Yabancı forumlar ve siteler E2 ve MOTOROLA Linux teller üzerine

- http://motohell.com/index.php?board=3.0

- http://www.motorolafans.com/forums/local_links.php?catid=10 (motorola LİNUX teller üzerine)

- http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=55&view=topics&forumid=80

- http://forum.motofan.ru/index.php?s=f3a4a4324719231ea6d74ea57043a0e1&showforum=147

- http://www.modmymoto.com/forums/forumdisplay.php?f=26

- http://moto.it168.com/forumdisplay.php?fid=81

- http://www.motofunvn.com/src/index.php?do=searchall&k=&pid=131&cid=1&in=0

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birolayd -- 10 Aralık 2008; 6:54:46 >

bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu...
birolayd

10 Mart 2007, 10:59:27  

quote:

Orjinalden alıntı: himalaya

arkadaşlar ben bu telefonla ilgili tek bir şey öğrenmek istiyorum. e398 kadar ses çıkarıyomu???

Üzülerek söylüyorum çıkarmıyor moralim çok bozuk telefonu yeni aldım ses çok düşük... :(

DÜZENLEME= arkadaşlar telefon süper her yeni versiyonda yeni özellikler geliyor... Sadece sesi benim moralimi bozmuştu ama onuda yakında haledeceğim ses çok kaliteli kulaklık sesi çok yüksek dış ses ise normal telefonlar kadar 6233 kadar sesi yok ama dış ses bile kaliteli ses veriyor yalnız dış hoparlör 1 tane ve bas yok...
Bana dış sesin düşük gelmesinin sebebi mp3 telefonu olarak dış sesin dahi normalden yüksek çıkar diye bekliyordum ufak bir teyip kadar o yüzden ... Ama işte aradığım telefon bu ve budur... Süper tercih yapmışım...
Birde dış ses de modifiye ile artabiliniyor dış ses yüksekliği önemli dğeil zaten sadece bir istek sonuçta herkes kulaklık ile dinler hem fazla pil bitmez...

MORALİM ŞİMDİ SÜPER çünkü herşey var bu telde zamanla inanılmaz şeyler yapılabiliniyor sürekli yeni işletim varsiyonları ile yenilikler artıyor.. Dış sesi ufak teyip kadar ses çıkar diye bekliyordum çünkü e 398den sonra öyle olur diyordum ama fazla abartmışım ve sanırım teli boyutunu ufak tutmak içinde dış sesi normal seviyede tutmuşlar.. O yüzden dış ses düşük diyorum normalde düşük değil normal telefonlar seviyesinde .. Ama 6233 ve e398den düşük ..Fakat 6233 alnlar sadece 1 ay sonra forum okuyunca pişma olacaklar çünkü bu telefon her yönden onu katlıyor karşılaştırmak bile yanlış aslında...

DÜZENLEME
ROKR E2 ve işte bu kutu ve içeriği ile geliyor..

Yalnız aşağıdaki fotodaki adaptör fişi değişik bu çinlilere ait bişi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 17 Eylül 2007; 18:07:30 >

bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu...
megaturk

Sisteme Gözat

10 Mart 2007, 24:37:48  

@biroldh

Arkadaşım pm de gerekli açıklamayı yaptım. Merak etme yakında tüm sorunların kalkacaktır.

PlayStation®Portable

DH PSP TOPLULUĞU
montaj34

10 Mart 2007, 20:05:03  

quote:

Orjinalden alıntı: biroldh

quote:

arkadaşlar ben bu telefonla ilgili tek bir şey öğrenmek istiyorum. e398 kadar ses çıkarıyomu???

Üzülerek söylüyorum çıkarmıyor moralim çok bozuk telefonu yeni aldım ses çok düşük... :(

Dışarıya verdiği sesden bahsediyorsun sanırım,zira kulaklık sesi telefonun çok iyi.Fakat dışarıya verdiği sesin çok az olması garibime gitti umarım sorunun çözülür.

birolayd

10 Mart 2007, 20:32:55  

quote:

quote:

quote:

Dışarıya verdiği sesden bahsediyorsun sanırım,zira kulaklık sesi telefonun çok iyi.Fakat dışarıya verdiği sesin çok az olması garibime gitti umarım sorunun çözülür.

Bu müzik telefonu değilmi dışarıya verdiği ses çok az.. sorun benim telefonda değil bu sorun değil.. Seninkide öyle.. Bu kadar az olmaması gerekiyordu... .. Benim beklediğim gibi değil kaç yıl önce çıkmış e 398 nasıldı hoparlörler çift hemde bas veriyordu baslı şarkıda bas tan dolayı telefon elinde oynuyordu....

DÜZENLEME=
MORALİM ŞİMDİ SÜPER çünkü herşey var bu telde zamanla inanılmaz şeyler yapılabiliniyor sürekli yeni işletim varsiyonları ile yenilikler artıyor.. Dış sesi ufak teyip kadar ses çıkar diye bekliyordum çünkü e 398den sonra öyle olur diyordum ama fazla abartmışım ve sanırım teli boyutunu ufak tutmak içinde dış sesi normal seviyede tutmuşlar.. O yüzden dış ses düşük diyorum normalde düşük değil normal telefonlar seviyesinde .. Ama 6233 ve e398den düşük ..Fakat 6233 alnlar sadece 1 ay sonra forum okuyunca pişma olacaklar çünkü bu telefon her yönden onu katlıyor karşılaştırmak bile yanlış aslında...

Bu teli rokre2 yi 1 yıldır beklediğime deymiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 19 Mart 2007; 0:06:00 >

montaj34

10 Mart 2007, 20:48:47  

Kulaklık sesini w810 ile ölçme fırsatım oldu;ve E2 ezdi geçti.D900 ile karşılaştırdım onu da ezdi geçti.Ama beğenmediysen değiştir bence tüketici olarak böyle bir hakkın var.

birolayd

10 Mart 2007, 22:50:51  

quote:

Kulaklık sesini w810 ile ölçme fırsatım oldu;ve E2 ezdi geçti.D900 ile karşılaştırdım onu da ezdi geçti.Ama beğenmediysen değiştir bence tüketici olarak böyle bir hakkın var.

Sadece e 398den düşük diye dış ses moralim bozuktu şimdi ise aslında bu öenmsiz birşey zaten ilerde de mod ile arttırılacak..

DÜZENLEME=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 19 Mart 2007; 0:08:33 >

megaturk

Sisteme Gözat

11 Mart 2007, 22:21:57  

@biroldh

Dostum keşke yaptığım incelemeyi dikkatlice okusaydın. TElefonun dış seste ii olmadığını yazmıştım. Eğer hala dış seste karalıysan aldığın yere git ve bi 6233 yada 3250 ile değiştir. Ama kulaklıkta bu sefer kalite kaybı yaşayacağınıda unutma

PlayStation®Portable

DH PSP TOPLULUĞU
Kerub

12 Mart 2007, 12:31:30  

bluetooth unda a2dp desteği var mı acaba?

Saygılar, sevgiler...
megaturk

Sisteme Gözat

12 Mart 2007, 2:25:27  

quote:

Orjinalden alıntı: Kerub

bluetooth unda a2dp desteği var mı acaba?

Yazılanlara göre var dostum ama daha deneme fırsatım olmadı açıkçası

PlayStation®Portable

DH PSP TOPLULUĞU
birolayd

12 Mart 2007, 13:13:09  

quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

@biroldh

Dostum keşke yaptığım incelemeyi dikkatlice okusaydın. TElefonun dış seste ii olmadığını yazmıştım. Eğer hala dış seste karalıysan aldığın yere git ve bi 6233 yada 3250 ile değiştir. Ama kulaklıkta bu sefer kalite kaybı yaşayacağınıda unutma

Ben bu telefonu forumları okuyarak almadım kendi araştırmama göre aldım ilk çıktığımdan beri ne zaman gelecek diye bekliyordum geldiği zamanda aradığım özellikler ve ufak boyut yine bu modelde vardı en çokta ses için istiyordum... Sesin daha yüksek çıkması gerekiyordu ama öyle değil... Ses az çıkıyor... Sesi en az 6233(bu takozda bile 2 tane stereo hoparlör çok yüksek ses çıkarıyor..) ten biraz daha fazla çıkartabilirsem tam detaylı eksileri artıları yazacağım foruma...

Daha önce yazdığım kendi yorumlarım var burada...
http://www.pcnet.com.tr/forum/cep-telefonu/131207-en-son-cep-telefonlari-burada.html

DÜZENLEME=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 19 Mart 2007; 0:09:13 >

@FÜVV

Sisteme Gözat

12 Mart 2007, 13:34:24  

hayırlı olsun.....yalnız foto çekimi zayıf...diğer özellikler güzel...kullanıcının kullanma şekline bakar...foto önemsizse sorun yok...

megaturk

Sisteme Gözat

13 Mart 2007, 15:23:49  

@ahmetkip2

Dostum şu flash atma ve tema skin yükleme rehberini hala bekliyoruz

PlayStation®Portable

DH PSP TOPLULUĞU
birolayd

13 Mart 2007, 17:08:05  

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkip2

flashı attım türkçe yaptım ama oyunlarda ve ufak tefek yerlerde japonca var ve 0020 de türkçe var ama japonca yok bu yüzden karakterler kare olarak gözüküyor.Oyunların adları japonca ama önemsememek lazım sadece 2 oyun var.Gelelim ses olayına sesi farkedilir oranda açtı ama bahsettigimiz 4 katı muhabbeti degil.Yeni flashları sıraya deniyicem en iyisini bulmaya çalışıcam.Menü karışıyor bunda mesela oyunlar medyaların içinde, 3 gereksiz icon var bunlar; china mobile..., direk müziklere giren bi icon(gereksiz çünkü zaten kısayol tuşu ve tuştakımında da war)birde müşteri hizmetleri.dosya yöneticisi diirek menünün içinde hafıza kartındaki oyunlar menünün altına ekleniyor.Sesteki takılma olayı aşılmış eq açık olduğu halde hiç takılma yapmadı 5 şarkıda.yaptıysada çok az ben farketmedim.3 skin var içinde 2si aynı geldi bana farkı çözemedim bir digeri turuncu.menü biraz daha seri ama farkediliyor...E2'cilere hayırlı olsun startı verdim

en son R564_G_12.00.48P ilove3d II bu flashı yüklemek daha iyi değilmi her flash değişikmi en son çıkan ondan öncekilerin özelliklerini desteklemiyor mu... Birde ses için p2k tools programına tanıtabilirsek rokr e2 yi sesi daha fazla arttırabiliriz e398te bununla yapıyorlar sanırım...

quote:

Kardeş hep yazıyorsunuz söyle böyle hiç nasıl yaptığınızı hangi programı kullandığınız çok kısada olsa yazmıyorsunuz... Size nasıl inanalım şimdi herkes diyor 4 kat artıyormuş ... eee nasıl ama???? E398 i nasıl arttırdın yazarmısın..

quote:

Orjinalden alıntı: megaturko

quote:

Bende vurdum flash ı 48p var bende de..

Ses harika, mesaj bugı büyük ölçüde düzelmiş.

Dostuma yardımlarından dolayı çok teşekkürler...

Hangi programı kullandınız yapmadan önce hangi prog ile ilk kendi versiyon yedeğini aldınız... Ses dış ses ne kadar arttı 6233 ile karşılaştırarak söylermisin...

Bi söyleseniz çok kısa hangi programlar ve link verseniz... Bende atcam şu flashı...

montaj34

13 Mart 2007, 17:22:02  

ahmetkip2 ;
dört gözle şu flash rehberini yayaınlamanı bekliyorum dostum..Ben değil bütün E2ciler bekliyor

birolayd

13 Mart 2007, 20:53:18  

.mpkg uzantılarını nasıl yüklüyoruz rokr e2 ye.. Jarlar çok kolay telefona usb iel atıyoruz cebin menüsünden tıklıyoruz kuruyor peki bu uzantılı program yada tema filan nasıl olacak... Bu uzantı sanırım linux işletim sisteminin kullandığı bir uzantı...

megaturk

Sisteme Gözat

14 Mart 2007, 3:16:09  

Arkadaşlar çok yakında flash için gerekli progları ve sürücüleri buraya ekliyecem... Bu aralar okul yoğun olduğu için E2 ile pek ilgilenemiyorum

PlayStation®Portable

DH PSP TOPLULUĞU
birolayd

14 Mart 2007, 16:43:07  

quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Arkadaşlar çok yakında flash için gerekli progları ve sürücüleri buraya ekliyecem... Bu aralar okul yoğun olduğu için E2 ile pek ilgilenemiyorum

Eklemen çok uzun sürer ilk önce kısaca bir anlatsan ... program isimlerini yazsan ben bulurum bende eklerim nete herkes indirir..... Bir an önce versiyon atıp olmazsa servise göndereceğim ... Lütfen hangi programlar versiyonları kaç kısaca yazın sadece.. Ben bulurum elimde bir sürü var zaten...

birolayd

18 Mart 2007, 14:58:47  

Telefona versiyon attım.. Şimdi hazır olun herşeyi çok net bir şekilde anlatacağım... Şarjlarınızın tam dolu olması gerek. Bu akşam en geç saat 22-23de foruma aktarmış olacağım hemde resimli ve gerekli programları şuan nete yüklüyorum zaten.. Bu gece şarjlarınız dolu olsun versiyon atabileceksiniz ve arkadaşlarınızdan elektrik kesilmesine karşı 1000VAlık~~ Güç kaynağı(ups) ayarlayın.

Şimdi akşama hazır olması için buradan http://www.e2mod.com/content/category/4/13/26/ son çıkan yada hangisi size göre ise onu indirin şimdiden... Ben aşağıdakini indirmiştim dün kurdum ve bugün bir baktım yeni bir tane versiyon çıkmış yeni olanda çok yenilik var ...örneğin 4GB kart desteği divx oynatabileceğiz ohaaa yani... Yalnız bunu kurmayın şimdilik çünü beta imiş yakında son sürümünü verirler nete..
Ben şu aşağıdakini kurdum..
R564_G_12.00.48P ilove3d II

Gece hazır olun..Manyak bir telefon bu...

megaturk

Sisteme Gözat

18 Mart 2007, 19:32:31  

quote:

Telefona versiyon attım.. Şimdi hazır olun herşeyi çok net bir şekilde anlatacağım... Şarjlarınızın tam dolu olması gerek. Bu akşam en geç saat 22-23de foruma aktarmış olacağım hemde resimli ve gerekli programları şuan nete yüklüyorum zaten.. Bu gece şarjlarınız dolu olsun versiyon atabileceksiniz ve arkadaşlarınızdan elektrik kesilmesine karşı 1000VAlık~~ Güç kaynağı(ups) ayarlayın.

Şimdi akşama hazır olması için buradan http://www.e2mod.com/content/category/4/13/26/ son çıkan yada hangisi size göre ise onu indirin şimdiden... Ben aşağıdakini indirmiştim dün kurdum ve bugün bir baktım yeni bir tane versiyon çıkmış yeni olanda çok yenilik var ...örneğin 4GB kart desteği divx oynatabileceğiz ohaaa yani... Yalnız bunu kurmayın şimdilik çünü beta imiş yakında son sürümünü verirler nete..
Ben şu aşağıdakini kurdum..
R564_G_12.00.48P ilove3d II

Gece hazır olun..Manyak bir telefon bu...

Hadi hayırlı olsun bakalım bekliyoruz dostum seni

PlayStation®Portable

DH PSP TOPLULUĞU
birolayd

18 Mart 2007, 23:17:47  

İlk başta dh.comdan @ahmetkip2 adlı arkadaş msnden bana kısaca açıkladı ve ertesi gün şarjı doldurup denedim ve sorunsuz yüklemeyi başardım .. ahmet ince noktaları söylediği için ona çok teşekkür ederim...

DİKKAT E2 yi YENİ ALANLAR flash atmadan önce telefonun heryerini kontrol edin herhangi bir problem varmı , kulaklık girişi çalışıyor mu diye. Arıza varsa hemen geri gönderin çünkü flash atılırsa garanti dışı sayılıyor. Herhangi bir sorun yoksa flash atın.
AMA şuana kadar E2 sini servise veren arkadaşlarımıza hiç sorun çıkartmadılar, garantili olarak onarım yapılıp geri verdiler..

ROKR E2 VERSİYON ATMA..

Sistem olarak " rokr ultimate " yi kullanıyorum.
http://www.e2mod.com/content/view/197/26/

The one beta2 yi yapan elemanlar yeni versiyon çıkartmadıkları ve son çıkan programlar ile uyumlu olmadığı için daha önceden kullandığım stabil çalışan "rokr ultimate" sistemine tamamen geçtim, artık bununla devam edecem, Yeni sürümünü bekliyorum.

Tavsiyem rokr ultime sistemidir. Neden derseniz;
-Diğer sistemlere göre Hızlı (Ama her zaman ki gibi 311mhz lik işlemci için çok çok yavaş )
-Denediğim sistemlerden en stabil(düzgün hatasız çalışan) olanı. Son çıkan sistemleri hiç denemedim söyleyeyim..
-Tüm yeni çıkan programlar ile nerdeyse hepsiyle uyumlu olması. (bazı programlar yine uyumsuz )
-Menüyü 4erli simge olarak yapabiliyoruz, program ile tabi
-Ve son olarak, yapan kişiler sürekli uğraşıp yeni versiyonlarını çıkarıyorlar, bu yüzden sürekli gelişen bir sistem.
(Diğer fwlere göre hızlı, diğer türlü İŞLEMCİSİNE GÖRE aşırı yavaş bir telefon(hızını bazı uygulamalarda görebiliyoruz divxte örneğin), sorun ise E2 nin sisteminin işlemcisini kullanamaması.)
Bana göre daha kullanışlı bir fw çıkarsa buraya yazacağım.

-SonraTÜRKÇE dil paketini indirip kurun http://www.e2mod.com/content/view/134/31/ ,
-Ondan sonra özellikle oyunlar için iki yada daha fazla tuşa aynı anda basabilmek için Multiple Keypress kernel by dimichxp adlı http://www.e2mod.com/content/view/189/26/ sistemi kurun.

Rokre2, rokr e2 ye yeni linux versiyonu kurma(sistem kurma,fw kurma, mod atma,flash atma,versiyon atma, firmware) gerekli tüm program ve sürücüler ve resimli anlatım burada...

ilk önce bazı tanımlar yapmamız gerek..
e2 nasıl bootloader konumunda açılır=kapalı iken ses kayıt tuşuna basın ve basılı tutarak telefonu açma tuşuna basın.. Bu şekilde ekran kırmızı olarak açılır.. ekranda ortada MBM FLASH MODE yazar.. işte boot loader olrak açma budur...

1.boot ekranı=ilk boot loader olarak açtığınız ekran 1. boot ekranıdır..
2.boot ekranı=1. boot ekranı açık iken ses kayıt tuşuna bir kaç kez basarsanız 2. boot ekranına geçer ve ekranda USB BP pass... diye yazı yazar bu 2. boot ekranıdır..

şimdi tekrar söylüyorum ... telefona yeni sistem kurarken şarj tam dolu olmalıdır.. Elektrik kesintisi için Güç kaynağı kullanın.. işlem yaparken yarılarda elektrik giderse telefon göçer sadece teknik servis bunu yapabilir ve garanti dışı sayılır.. benim tahminimce max 20-30 ytl lik ücret isterler...1 hafta yada 2 hafta içinde elinde olur teknik servisten gelmesi çünkü sadece yazılım yüklenecek..

ilk olarak ben yedek almadım zaten.. yedek almanıza gerek yok geriye dönmeniz gerekirse buradan http://www.e2mod.com/content/category/4/13/26/ istediğiniz yedeği indirin sanırım 43p versiyonu garantili sayılıyor... Artı yedek almaya çalışırken tüm menülerim gitmişti 1 hafta böyle kullandım teli..Yedek almaya filan çalışmayın...

Bunu indirin içinde rsd lite 3.3 ve sürücüler var.. Sadece bunlar yeterli...
buradan indirin, http://www.divshare.com/download/913818-bc1 (BOZUK ADRES YENİLENDİ)
ALTERNATİF adres
http://rapid share.com/files/86851746/RDSlite_MotorolaROKRE2biroldh.rar
veya
http://rapid share.com/files/86845837/RDSlite_MotorolaROKRE2biroldh.rar.html

Buradan da SON FW lerden birini indirin..(DİKKAT son çıkan fw en iyisi demek değildir)
http://www.e2mod.com/content/category/4/13/26/
Bu tarihte bu fwyiR564_G_12.00.48P ilove3d II adlı versiyonu kurmuştum..SİZ SON FW lerden BİRİNİ YÜKLEYİN.. Aşağıdaki anlatım ilove3d fw sine göre olduğu için 2 dosya .shx .sbf anlatılıyor..İndirdiğiniz fw sadece .sbf tek dosya ise anlatımda shx kısmına dikkat etmeyin .sbf kısmına dikkat edin..
Buradan da TR dil paketini indirin
http://www.e2mod.com/content/view/134/31/ indirin...

şimdi rsd lite 3.3 kurun ve bs yeniden başlatın.. Şİmdi rsd lite yi aç..rsd lite açık kalsın.. telefonu 2.boot ekranında aç(2. boot ekranı en üstte yazılı nasıl açıldığı)

sonra usb kablosu ile teli bs(bilgisayar) a bağla senden ne zaman sürücü isterse rsdlitenin bulunduğu zipi BS(bilgisayar) da masaüstüne açın yada D yada E gibi bir yere açarsanız, sürücü istediği zaman göstermede daha iyi olur, içinde 2.9 yazan klasörü göstererek sürücüleri tanıt BS da "donanım bulundu ama tanınmadı hataları" çıksa bile devam et sakın usb kablosunu çıkarmayın ve telefona dokunmak tuşlara basmak filan yok..

Ne zaman sürücü isterse hep p2kdrivers 2.9 klasörünü gösterin..

Sonra tanıtınca bittiğinden emin olun bekleyin çünkü aralıklı sizden sürücü isteyebilir 5-6 tane..(Bende kurulu olduğundan hiç istemedi sizde isteyecektir)Bekleyin BS da saatin olduğu kısımda en son zaten yeni donanım bulunda tanıtıldı yazacaktır.. Sonra usb kablosunu çıkarın telden.. Telefonunun bataryasını çıkar tekrar tak.. Şİmdi telefonu 1.boot ekranında aç ve BS a usb ile bağla(Dikkat BS da hangi usb girişine bağlı ise kablo orada kalsın sadece telefondan kabloyu çıkarın... çünkü BS da değişik usb girişine takarsanız sizden tekrar sürücü ister...) yine sürücü isterse yerini gösterin sürücü istemeyebilir de bende istemedi ama BS önceden var olduğundan otomatik hep kendi kurdu sonra donanım tanındı yazdı, bir ara hata verdi tanındı, ama hatalı diye alakası yok, bu uyarıları dikkate almayın sadece sürücüleri tanıtın bekleyin bittiğinden emin olunca.. telden kabloyu çıkar yine bataryayı çıkarıp takın...

Şimdi başlıyoruz (Şuana kadar sadece sürücüleri tanıttık daha sonraki versiyona atmalarda artık sürücü kurmanıza gerek kalmayacak) (Dikkat rsd lite ilk baştan beri açık olması gerek ve hala açık olması gerek programın)

Sistem kurma(fw) iki dosyadan oluşuyorsa *.shx ve *.sbf uzantılı olarak BURADAN başlayın. Sadece sbf dosyası var ise aşağıya gidiniz, oradan başlayın, *.sbf yazan yer.
telefonu 2. boot ekranında açın..usb kabloyu tele takın..
48pii olan işletim versiyonunu bir yere açın ve rsd lite den menüden "..." yeri tıklayın ve oradan 48pii nin içini gösterin orada uzantısı olmayan shx dosyasını seçin bu dosya 6,15 mb tır..

sonra starta basın ve bekleyin..3-4 dk sürecektir bu olurken telefonu ellemeyin, kabloyu çıkarmayın sakın..

Dikkat 2-3 kez %100e yükleme yapıyor sadece aşağıdaki yazı çıkınca işlem bitmiş demektir..
Sonra programda bitince "Please manually power up this phone" yazacaktır ortada bunu bekleyin..

"Please manually power up this phone" yazacaktır ortada.. Bu yazınca kabloyu çıkarın telden.. Sonra bataryayı çıkarın tekrar takın..

Sistem kurma(fw) TEK dosyadan oluşuyorsa *.sbf uzantılı olarak buradan. Bu tek sistemler içinde zaten diğer 2. uzantılı kısmı barındırıyor
Şİmdi teli 1. boot ekranında.. sonra tele kabloyu takın rds lite den menüden "..." yeri tıkla ve bu sefer 67,5 mb olan sbf uzantılı dosyayı seçin ve starta basın...

şimdi yine bekleyin bu 15dk sürecektir telefon restart filan olacaktır sakın teli ellemek yok.Ne zaman sürücü isterse yerini yine gösterin isteyebilir..işlem %100 tamamlandı(zaten 2-3 kez %100 yükleme yapıyor) yazsada sakın kabloyu çıkarmayın önemli olan ortada "Please manually power up this phone" yazmasını beklemek..

yukarıda gördüğünüz gibi sadece 1. %100 tamamlandı şimdi 2.%100 başlayacak sonra 3. %100 olacaktır bazen 2 kez sanırım 100e yüklüyor..

Aşağıda 3. %100 tamamlandı ve beklediğimiz yazı sonra çıktı..

"Please manually power up this phone" yazısı bu yazı çıkınca sadece kabloyu telden çıkarın kapanmasını bekleyin, bitmiştir açabilirsiniz. DİKKAT:BAZI fwlerde ise "finished" gibi bir yazı geldiği zaman bitmiş oluyor. Bu fw nin özelliğidir.. HERŞEY BİTTİ... yalnız şuan ingilizcedir açıp kontrol edin.. yalnız rsd lite programını kapatmayın TR yapacağız teli..

Şimdi telefonu TÜRKÇE yapalım...

yine telefonu kapatın 1. boot ekranında açın.. tele takın kabloyu..indirdiğiniz dil paketini masaüstüne açın.. sonra rsd lite den indirdiğiniz dil paketi klasörüne girin 0020.sbf adlı dosyayı gösterin ve start basıp bekleyin..

Dikkat her zamanki gibi 3 kez %100 e yükleme yapacaktır...

yine "Please manually power up this phone" yazısının çıkmasını bekleyeceğiz...
İşte beklediğimiz yazı..

"Please manually power up this phone" yazısı çıktı artık kabloyu çıkarın kapanmasını bekleyin. ŞİMDİDE tel TR oldu.. ARTIK BİTTİ.. ŞİMDİ KULLANMAYA BAŞLAYIN...

Acele yazdım daha açıklayıcı olarak düzenleme yapabilirim zamanla.. ROKRE2 süper bir telefon örneğin son versiyon ile 4GB kart desteği divx desteği daha bir sürü özellik geldi daha kararlı ve hatalar gitmiş oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birolayd -- 22 Şubat 2008; 10:33:42 >

megaturk

Sisteme Gözat

18 Mart 2007, 23:45:49  

Dostum açıklaman için saol. Başarılarının ve açıklamalarının devamını beklişyoruz. Bende bişiler yapmaya çalışacam. Bugün yarın bi güç kaynağı alırsam şu divx versiyonu kurar bi dener sizlere yorumlarımı yazarım...

PlayStation®Portable

DH PSP TOPLULUĞU
scream382

19 Mart 2007, 1:00:28  

selam dostum sana helal olsun başarmışsın ilk defa rokr e2 ye yazılım atan sensin kutlarım ama şu neo ınstaller ile ilgili birşeyler duydum lin loaderı telefona kurdum ben e680 kullanıyorum fakat sana siteyi veriyim eğer bir şeyler anlarsan banada anlat mpkg.pkg ve bass.pkg diye install var linüx telefonlar için ben bass ve mpkg.pkg yi buldum .mpkg.pkg nin yüklenmesi anlatılıyor ilk önce lin loader yüklemeni istiyor lin loader java onu yüklersin sorun değil ama lin loaderı açınca telefonda error diye bir yazı çıkıyor neo ınstaller packages yüklemesini istiyor onuda neo ınstalller açık halde olduğu için kendimiz neodemo.jar oluşturmamızı anlatıyor sonra onu kuracakmışız.ben macosx işletim sitemi kullandığım için jar oluşturamıyorum açık halde anlayacan manifest dosyası neonun onları birleştirip rar yapılacak arşivleyecekmişiz benim anladığım bu read me okudumda neonun.sana kolay gelsin birşeyler çıkartarabilirsen banada haber et . bu sioux a yazmaktan bıktım .bir rehber hazırla diye ama nerde

birolayd

19 Mart 2007, 1:33:17  

ROKRE2 & 6233 (güncellenmiştir)

6233 artıları

çift hoparlör çok yüksek ses çıkışı bas var iyi kaliteli ses veriyor.....

2mp kamera yalnız mp kalite ölçütü değildir önemli olan lenstir.. Fotoları gördüm o kadar kalliteli değil uzak resimlerin hepsi suluboya gibi çıkıyor... 640*480 15 kare video çekimi cidden iyi... Fakat arkadaşta baktım 640*480 telefon çekmiyordu 1sn çekip duruyordu,sorunu anlamadık ama 388*252de cep için video gayet iyi çekiyor.

3G var... tabi en az 1.5 yıl sonra kullanabilirsin Türkiye de.. 3G aslında webde hızlı gezmek dışında bir şey değil.. Birde görüntülü konuşma için iyi ama 6233 te çift kamera yok ki kısacası gereksiz birşey 6233 için...

ROKRE2 artıları ve eksileri

EN iyi ses bas tiz dahil mp3 dinlemek için dÜNYADA şuan için en iyi ses ... Dış sesi çok az yani normal seviyede, dış seste bas yok ama kaliteli ses..(motorolalar modifiye olduğu için bu arttırılıyormuş ayrıca en fazla kaliteli ses modifiyeli e398 dedir..) Kaynak saygın cep telefonu sitesi seste rokre2yi seçti.
http://www.mobile-review.com/review/motorola-e2-1-en.shtml

325mhz~ işlemcisi var.. Tamemen ileriye dönük..Süper uygulamalar için çok iyi..En hızlı telefon testlerde hep rokre2 çıkıyor.. işlemciden dolayı...

En kaliteli ekran editörlerin seçimi rokr e2...Şuana kadar gördüğüm en iyi cep telefonu ekranı, manyak bir ekranı var film dahi izleyebiliyorsunuz çok net inanılmaz kalite..

Telefonlarda kartın hafızası artarsa yavaşlama olur.. Rokr e2 de bu söz konusu değil..Şuan 2GBlik kart destekliyor.. Yeni sistem versiyonu(linux) ile 4GB kart destekliyor.. En kısa zamanda 4GB lik SD kart almak gerek..

İstediğin marka büyük küçük kulaklığı tak,giriş standart olan 3.5 mm dir, özgürlük işte...İster BS(pc) kulaklığı istersen creative sbs245 gibi yada 2.1 ses sistemi dahi ROKR E2ye takabiliyorsun...

Usb girişi her zamanki yine standart haline geldi motoda.. Usbden bilgisayara takıp şarj olabiliyor.. Bs takınca direk usb bellek gibi görülüp içine hemen istediklerin at, direk telefonda herşey pc programı filan kurmana gerek yok..

-rokr e2 107 gr , 6233 110 gr ikiside aynı ağırlıkta ikiside çok ağır.. Daha hafif isteseler yapabilirlerdi.. Ama sonraki modele saklamışlar..

-video çekimi çok düşük 176*144 işlemcisi süper olduğu için ve linux sistem ile çok yakında yazılımla arttırılabilinir...1.3 mp kamera süper bunu sony ve nokia kullanan arkadaşlarımda onayladı gayet iyi HATTA cep için süper denilebilir. Zaten hiç bir telde şuan dijital kamera kalitesi yoktur..

Foto çekerken rokre2 nin flaşı olması çok iyi tamamen karanlık yerde bile en fazla 1-1.5-2 metreden çekim yapılabiliniyor..

Ufak detay rokr e2 10 mb kendi hafızası var aşırı düşük... 6233 ünde 6 mb oda berbat...

Bu telefon konuşuyor ve konuşmana tepki veriyor(Talking Phone(Konuşan telefon) özelliği). Sadece konuşarak araman gereken no yu rakamları söyleyerek ve ara(call) diyerek yapabiliyorsunuz, gitmek istediğiniz menüyü söyleyerek gidebilirsiniz yapmak istedikleriniz konuşarak yapabilirsiniz... Nasılmı peki bu çok geniş bir çaplı bir kodlama gerektiği için şuan TR desteği yok.. O yüzden denemek için telefonu İNGİLİZCE diline almalısınız... bunun için ana menüden ayarlar/ telefon ayarları/ dil/english seçeneğini seçin... Sonra yine menüden settings/Phone settings/Talking Phone menüsüne girin orada yazan 6 tane işlevi on(Aç) olarak açın işlem bitti..
Talking phone menüsü
Caller İD readout on
Menü readout on(off) bence bunu kapalı tutun menüde sürekli konuşuyor yoksa..
Contacts list readout on rehberdeki isimleri ing olarak söylüyor
Digits readout on girdiğiniz numaraları söyler
Email readout on maili okur
Message readout on mesaj gelince view(göster)i seçerseniz mesaj gözükür ve E2 size OKUR.
Kullanımı bunları açtığınızda menü gezerken telefon hangi menüde, dosyada ,prog , oyun ise onu ingilizce olarak söylüyor.. Normal ekrana (TURKCELL şebeke ismi yazan ) dödüğünüzde ses kayıt tuşuna bir kere basarsanız sizden numara söyleminizi bekleyecektir(rakam rakam hızlı söylüyoruz ve tabiki ing olarak) yine ister o an bir ayara gitmesini isteyebilirsiniz..Telefon ing bildiğinden dolayı sadece isimleri ing ye karşılık nasıl okunuyorsa o şekilde söylerseniz yine o ismi buluyor arama yes derseniz arama yapar istediğiniz kişi değilse no demeniz ve tekrar söylemeninizi bekler. Mesela rehberde dolaşırken de isimleri okuyor .Daha detaylı bu özellik kullandıkça tam öğreneceğiz..

-Telefon rehberinde gezerken motorolalarda olan "hane ekle" diye menü yok. Bu seçenek c550 de vardı ve çok işe yarıyordu örneğin bir kişi de seçeneklere girip hane ekle diyorsunuz *135* # ekleyin hemen ödemeli arayın. Bu menüyü keşke yeni versiyonlarda ekleseler..

-Yine c550 de pil uyarısı verdiği zaman en erken konuşma dahi yapsanız 1 gün yada 1.5 gün gidiyor..c550 nin şarjı normalde 3gün gidiyor .. Rokr e2 nin 850mah lik bataryası var gayet iyi kapasitede...Ama pil uyarısı iyi değil çünkü diğer telefonlar gibi özellikle nokia gibi pil bitmesine kala uyarı veriyor .. Kısacası rokr e2 de pil uyarı verince film açarsanız yada mp3 dinlerseniz az sonra hemen kapanıyor ve bir daha teli açmak imkansız, kesinlikle açılmıyor.. Bence bu pil uyarısını çok erken olarak vermesi gerek yeni versiyonda bunu ayarlayabilirler.. Artı pil uyarısı verirken titreşimde ise yada sessizdeyken telefonu titretmesi aptalca zaten pil bitecek birde titreşim yaptır hemen bitmesini sağlamış oluyor... Gerçek(orjinal) motorola 1800mah lik batarya bulabilirsem hemen alacağım hepsiburada.com mail attım tedarik etmeleri için bakalım...

-Radyo yine nokia lar daki gibi kulaklık takmadan çalışmıyor.. Düşünüyorum acaba neden böyle yapıyorlar diye???..Kulaklık kablosunu aynı zamanda radyo frekans alıcı(anten) gibi mi kullanıyorlar bana saçma geliyor telefonun kendi antenini bunun için kullanabilirler aslında... Radyo açıncada şöyle bir uyarı olsada açılsa iyi olurdu tabi böyle ise "Kulaklıklar yardımcı alıcı olarak kullanıldığı için radyo iyi kalitede çalışmayabilir diye...Bilmiyorum eğer durum böyle ise bunun da versiyon ile düzeltilmesi gerek...

rokr e2 nin kamera(sadece MP olarak 1.3 bile yeterli aslında cep için lens kalitesi gayet iyi) işte video kalitesi düşük ben ekran çözünürlüğünde çeker diyordum 320x240 fakat telefonun hızı çok iyi buda yeni versiyonlar ile düzeltilebilir 320x240 15fps hatta daha fazla karede çekim yapar.., 3G eksiğinin sebebi 1yıl önce piyasada olmasındandır. Türkiye ye daha rokre2 yeni geldi.. 3G yi eksik olarak görmüyorum... Yeni versiyonlarında e6dan sonraki wifi yada wimax olmasını bekliyorum tabi boyut ve ağırlık artmadan. O zaman wifi,wimax çok işe yarayan özellikler olacak..

Daha bir sürü ufak tefek artısı var...Zamanla düzenleyeyip ekleyeceğim... Yeni sistem kurunca gitgide özellikler artıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 20 Eylül 2007; 2:23:07 >

montaj34

19 Mart 2007, 9:44:11  

Biroldh;
emeğine sağlık,gerçekten çok iyi çalışma dün akşam misafir vardı flash olayı bu akşama kaldı. Daha önce hiç bir telefona flash atmadım ya becericez ya telefon doğru servise hayırlısı bakalım

megaturk

Sisteme Gözat

19 Mart 2007, 13:14:27  

quote:

Biroldh;
emeğine sağlık,gerçekten çok iyi çalışma dün akşam misafir vardı flash olayı bu akşama kaldı. Daha önce hiç bir telefona flash atmadım ya becericez ya telefon doğru servise hayırlısı bakalım

Hadi dostum sende at flashı da farkı gör

PlayStation®Portable

DH PSP TOPLULUĞU
montaj34

19 Mart 2007, 13:19:28  

İhşallah bu akşam deniyorum megaturk;
Aslında işyerinde yapsam mı diye düşünmüyo değilim.Hem burda ups de var

birolayd

19 Mart 2007, 21:08:52  

Arkadaşlar son beta versiyonuda çoktan attım(dün) telefona şuan son betada(R564_G_12.00.48P The One PREb2)..
Daha yeni özelliklerine filan fazla kurcalamadım.. EN belirgin olan dış ses daha belirgin bir biçimde yüksek çıkıyor... bu akşam divx filan deneyeceğim mpplayer,mgp321 oynatıcıları filan geldi açıyorum içinde 3 tane menü var ama rusça bişi anladığım yok nasıl progamın içine mp3 yada video atıyoruz çözemedim tekrar bakacağım zaten bu versiyon beta hataları olacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 19 Mart 2007; 22:23:24 >

birolayd

20 Mart 2007, 12:24:39  

Benden tavsiye bende BEYAZ rokre2 var... siyah almak istemiştim yoktu beyazı gönderin dedim...Çok beğendim sonra teknosada siyahına baktım elime aldım iyiki beyaz almışım dedim.. Tamamen zevk meselesi ama bence BEYAZ alın beyazın ortası metalik gri yanları beyaz süper duruyor hem siyaha görede ufak duruyor..NOKİA fanları ROKRE2 mi görünce dedikleri ilk şey "ne kadar hoş tipi" var.. özelliklerini görüncede ağzı açık kalıyorlar sesi duyunca "motorolanın sesi her zaman daha iyiydi" diyorlar.. bazı arkadaşlar kameradan dolayı almak istemiyorlar en az 3mp lik olacakmış kendileri bilir sonuçta ben onlara bilgi verdim mp önemli değil önemli olan lens kalitesi 3mp olupta lens iyi değilse işe yaramaz artık buna dikkat ederler herhalde...

ROKRE2 yi daha etkin biçimde kullanma

Rokr e2 ve tüm motorola modelleri için mobile phonetools programı burada program kendini son versiyona güncelliyor, kurduktan sonra sadece güncelleme yapın..

http://dosyam.net/?id=lc51oy

Pil süresini uzatma
anamenü\ayarlar\telefon ayarları\ekran ayarları\ bu menüde aşağıdaki ayarları yapın..
ekran ışığı zmn aşımı 5 sn ayarlayın
ekran zaman aşımı 30 sn ayarlayın
ekran koruyucu zmn aşımı kapalı olarak ayarlayın
parlaklık 0 yapın hem gözleriniz için iyi değil zaten 0 yapın.. Yalnız dışarıda iken çok ışık varsa arttırmanız gerekir böyle zamanlar için 3e ayarlayın..
ayrıca pil tasarruf modu açık olmalı.. Kesinlikle işe yarıyor bu mod denedim gördüm.. Anlamadığım neyden ödün veriyor kullanılmayan birşeyse açık kalması gerek hatta bu menünün olmaması gerekir kapalı tutmamak için...
sonra anamenü\ayarlar\şebeke\arama ayarı\hız menüsüne gelin "hız"ı "yavaş" seçeneği olarak ayarlayın dikkat çok az şebeke olan bir yerde iseniz bunu "orta" seçeneği yapın..örneğin bir yerdesiniz şebeke çok az arama yapmanız gerek o zaman bunu sürekli seçeneğini seçin bu arama kalitesini çoka arttırır ama daha fazla pil tüketir... O yüzden gerekli değilse hızlı yada sürekli yapmayın, ben "yavaş" seçeneğini kullanıyorum..Bu özellik sadece motorola telefonlarda var...

ROKR E2 de DiVX,XViD Film izleme
İlk önce divxlerinizi bu program ile E2 için çevirin...
imtoo süreli kullanım http://dosyam.net/?id=vs6kdv
imtoo dan çeviri yapacağınız divx filmi içine atın sonra filmi tıklayın aşağıdanda DiVX yada XviD formatını seçin.. Ve yapmanız gereken ayarlara dikkat edin.. çözünürlük 320x240 , bit rate 300-1000 arasında, frame rate 25-30(filmin kaçsa onu yazın), aşağıda sesin bit ratesinide 64-128 arasında seçin... Bu şekilde 700mb lık bir divx film E2 de manyak bir kalitede izliyorsunuz.. Başka telde göremeyeceğiniz bir kalitede ayrıca birde E2nin ekran kalitesini ekleyin..
ROKR E2 de DiVX,XviD film izlemek için ZMPLAYER nasıl kurulur ve zmplayer hakkında herşey için buraya tıklayın.
http://forum.donanimhaber.com/m_11803015/mpage_4/key_/tm.htm

Menüde programlar, oyun, 3Doyun "oyunlar" diye klasörler oluşturup düzen sağlayabilirsiniz. Kurduğunuz oyunlar ve programlar otomatik zaten "oyunlar" klasörüne gidiyor karışık olduğu için siz ayrı program ve oyun diye klasör açıp oralara taşırsanız karmaşa olmaz..

320*240 3D süper oyunlar için 4. sayfaya gidiniz..
http://forum.donanimhaber.com/m_11803015/mpage_4/key_//tm.htm#13340643

işte size 190 tane motorola oyunu rokre2 de çalışıyor süper oyunlar var 3D oyunlar dahil...Yalnız bu oyunlar eski yeni karışık çoğunluğu 176*144 olduğu için e2 de ekranın bir köşesinde çalışıyor.. Tam ekran 320*240 3D oyunlar için 4. sayfaya gidiniz hemen yukarıda linke tıklayabilirsiniz..
http://r api dshare.com/files/18102759/motorolla_1_.games__www.softarchive.net_.rar.html boşlukları silin...
Buradan alınmıştır...http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=12880709&key=
Oyunları kurmak için bs dan telefona hafıza kartına klasör oluşturun içine tüm oyunları atın sonra telefonu çıkarın usb den.. Şimdi menüden o klasörü bulun istediğin oyunu seç tıkla kursun ve çalıştır bu kadar basit...

İşte benim bulduğum bir site bunlar rokre2 de çalışıyor Tamamen ücretsiz direk indir oyun program http://www.mobile-mir.com/en/diamondrush.php içinde harita programı çok hoşuma gitti keşke istanbul içinde bulsam bunu yada yapabilsem yani bs daki haritayı telefon için jar a çevirmek..

Rokr e2 ile çektiğim bazı fotoları koyacağım... Forumlarda dikkat ettiğim cep telefonu tanıtımı yapanlar fotonun orjinal boyutu dışında 640*480 gibi bir değerde foruma ekliyorlar bu şekilde aynı resim daha kaliteli gibi gözükür çünkü kare kare görüntüler,bulanıklık,sulu boya görüntüsü azalmış yada gitmiş olur, bu gibi tuzaklara düşmeyin orjinal boyutunda verilmediyse dikkate almayın..

Alın size ROKRE2 ile çekilen orjinal boyutunda fotolar.. Ve sizde eklerseniz fotolarınızı lütfen gerçek çözünürlüğünde bakılabilsin....Adreslere tıklayınca gerçek boyutta çıkacaktır..Gördüğünüz resimleri gerçek boyutuna bakmadan dikkate almayın üstündeki adreslere tıklarsanız gerçek boyutunda görebilirsiniz..

ROKRE2 nin foto kalitesine kimse birşey diyemez gayet iyi...

Dikkat edilirse rokre2 nin özellikle yakın çekimleri çok iyi..
http://img143.imageshack.us/img143/4083/59278519kq9.jpg (Gerçek boyut için adrese tıklayın)

Örneğin bu fotoğrafta gazete yazılarına dikkat edin gayet net okunuyor fazla bulanıklık filan yok...
http://img143.imageshack.us/img143/6681/r0031tf6.jpg (Gerçek boyut için adrese tıklayın)

Bu aşağıdaki resimlerin hepsi, üniversite teknik gezi olarak Gaziantep e gönderdi oraya ait resimlerdir. Hayvanat bahçesini de gezdik..
http://img143.imageshack.us/img143/2738/33857324wv1.jpg (Gerçek boyut için adrese tıklayın)

http://img143.imageshack.us/img143/1259/32291859bc5.jpg (Gerçek boyut için adrese tıklayın)

işte ben...
http://img85.imageshack.us/img85/5104/53224088ye6.jpg (Gerçek boyut için adrese tıklayın)

Yapraklara dikkat edin çok net çıkmış..
http://img143.imageshack.us/img143/8423/12230302ll8.jpg (Gerçek boyut için adrese tıklayın)

http://img85.imageshack.us/img85/4023/40809194kc5.jpg (Gerçek boyut için adrese tıklayın)

Fotoların hepsini bilerek otomatik modda çektim örneğin aşağıdaki foto için iso(pozlama) değerini düşürseydim beyaz yerlerde net olacaktı bilerek otoçektim ayar yapmadan herkes görsün rokre2 çekimini nasıl diye..
http://img85.imageshack.us/img85/9386/80137802lh6.jpg (Gerçek boyut için adrese tıklayın)

http://img143.imageshack.us/img143/6562/22751477dx5.jpg (Gerçek boyut için adrese tıklayın)

http://img143.imageshack.us/img143/5238/94322907kt0.jpg (Gerçek boyut için adrese tıklayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 20 Eylül 2007; 2:24:19 >

megaturk

Sisteme Gözat

20 Mart 2007, 1:02:04  

@biroldh

Dostum budur ya. Bu topiğe yardımlarından dolayı ayrıca teşekkür ederim. İnsanlar artık rokr e2 yi daha iyi tanıyacaklar

PlayStation®Portable

DH PSP TOPLULUĞU
montaj34

20 Mart 2007, 8:30:58  

Dün akşam itibarı ile telefonumun yeni versiyonu R564_G_12.00.48P ilove3d II.Biroldh arkadaşa çok teşekkür ediyorum gerçekten foruma renk kattı.Rockr E2 nin nasıl bir telefon olduğunu herkese gösteriyor sağolsun.Telefonun sesi acayip değişti ben sevdim bu flash atma işini

montaj34

20 Mart 2007, 11:13:47  

Acaba yeni yazılımlarda radyoya RDS özelliği eklenirmi?Olursa çok süper olucak.Ne derseniz biroldh,megaturk olabilir mi?

sagolen
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

20 Mart 2007, 11:35:05  

bende eskiden e398 vardı ses bombası süper kalitede ses vardı yani motorolalara eklenemeyecek bişi yok
ama bişi yi ciddi merak ediyorum diyosunuzki en ii ses bas tiz (kulaklıktan bahsediyosunuz dimi)eğer öyleyse bende şimdi walkman w700 war ondan daha iyimi yani ben hiç sanmıyorum
montaj34

20 Mart 2007, 24:01:35  

Sanırım Megaturk W700 kullanmıştı ama emin değilim,benim W810 ile karşılaştırma olanağım oldu kulaklık sesinde ezip geçti bunu çok rahat söyleyebilirim.W700 için yorum yapmam yanlış olur zira karşılaştırma olanağım olmadı.Ama kulaklık sesi olarak (hele ki son versiyonu yükledikten sonra)çok kaliteli bir telefon olduğu kesin.

suat buhur

20 Mart 2007, 24:48:36  

arkadaşlar bu dışa verdiği ses bu kadar azmı ya ben w 800 kullandım onun kadar yokmu bu telefonda ses okadar varsa ondan fazla olmasına gerek yok bide millet bastan falan bahsediyor cepo telefonu dış hoparlörden bas verse ne olur w800 kadar ses versin bana yeter.

megaturk

Sisteme Gözat

20 Mart 2007, 13:57:54  

quote:

bende eskiden e398 vardı ses bombası süper kalitede ses vardı yani motorolalara eklenemeyecek bişi yok
ama bişi yi ciddi merak ediyorum diyosunuzki en ii ses bas tiz (kulaklıktan bahsediyosunuz dimi)eğer öyleyse bende şimdi walkman w700 war ondan daha iyimi yani ben hiç sanmıyorum

Nokia 3250
Sonyericsson W800, W810, W850

Dostum emin ol son versiyonla bu telefonlar solda sıfır kaldı. Telefon kulaklıkta harika. Hele bide harci bi kulaklık alıpta dinlersen. İşte sana gerçek müzik keyfi

PlayStation®Portable

DH PSP TOPLULUĞU
Sayfa:   <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: >>>>>>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ<<<<<<< Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Bigboy Flash SSD G-II 64GB
Bigboy'dan hız limitlerini zorlayan SSD G-II
ACER TimeLine Aspire 4810T
8 saatten fazla pil ömrüyle tüm gün boyunca yanınızda!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız