Şimdi Ara

Motorola Rokr E6 Mod Rehberi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
36.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu bu Çarşamba servisten alıyorum.. Baya bir özledim yahu..
  • Orjinalden alıntı: inanki

@hconal

Telefonu o şekilde kabul etme. kaldı ki, telefonu 'uhu' ile yapıştıran kişi servis elemanı olmadan nasıl böyle bir işlem yapabiliyor ? Ve sen nereden biliyorsun ?
    Servis sana bu şekilde bahane bulmuş ise telefonun değişimini talep et !

...Bu işlem, eleman işgüzarlığından başka bir şey değil.

Ve bir gerçek;
    Genpa sağlam servistir! *Genelleme yapmak doğru olmaz..

Genpa'nın bu durumu düzelteceğini umut ediyorum.

telefonumu uhu ile yapıştıran kişinin servis elemanı olmadığını şuradan biliyorum... genpada benimle ilgilenen kadın bana dediki: "şuan servis bölümümüzde kimse yok. zaten yapıştıran kişide servis çalışanı deil" dedi. ben motorolaya şikayet edicem... geçen gün motorola türkiye'yi aradım bi süre destek werilmiyomuşşş. ve bana dedilerki: "telefonun dış kasası garantiye girmio.." sadece ekranını we tuş takımını deiştirmişler. ben telefonu tekrar servise bıraktım. tamir için bi fiyat çıkarsa bana haber werceklermiş. hem telefonumun (afedersiniz) içine ediolar hemde ücret çıkarsa söliceklermiş... sizce ne yapım bu duruma.?

• Telefonu servise bıraktığında sana arıza tespit tutanağı veriyorlar.. Yani telefonun ne gibi bir arızası olduğu yazan takip belgesi.

Sendeki belgede ne yazıyor ?

Motorola Tr değilde, tüketici hakları mahkemesi çözüm olabilir.. Servis sorun çıkarırsa bu işleme başvuracağını bildir. Yalnız dediğim gibi, telefonu servise verdiğin zaman ne gibi bir arıza ile teslim aldılar bu çok önemli..
  • arkadaşlar bende aranıza katıldım telefonu 2 gün önce aldım,
    daha önce rokr e2 ve z6 kullanan biri olarak ,
    e6 çok daha kullanışlı geldi bana,
    e2'deki takılmaları henüz e6'da yaşamadım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: inanki

Telefonu servise bıraktığında sana arıza tespit tutanağı veriyorlar.. Yani telefonun ne gibi bir arızası olduğu yazan takip belgesi.

Sendeki belgede ne yazıyor ?

Motorola Tr değilde, tüketici hakları mahkemesi çözüm olabilir.. Servis sorun çıkarırsa bu işleme başvuracağını bildir. Yalnız dediğim gibi, telefonu servise verdiğin zaman ne gibi bir arıza ile teslim aldılar bu çok önemli..

bana sadece serviş fişi werdiler. başka belge wermediler. ben dış kasa değiişimi, ekranda kırmızı nokta çıkması, ekranda bazen algılamama şikayetiyle gittim.

inanki arkadaşım,
    ben genpaya tekrar mail çektim telefonumun yenisini istedim onlardan, aksi halde hem motorolaya hemde tüketici hakları mahkemesine şikayet edicem filan dedim onlara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC54ACA3A -- 26 Nisan 2009; 12:11:24 >

•  Motorola Rokr E6 Mod Rehberi
  • Çok şık
     Motorola Rokr E6 Mod Rehberi

Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 29 Nisan 2009; 13:31:29 >
  • inanki bu tema ne güselmiş nerden buldun ?

inanki ben genpa dan telefonumun yenisini taleb ettim fakat, telefonun içine zarar vermedikleri için yenisi veremeyeceklerini sölediler ve telefonun yenisi ben taleb edersem motorola beni haklı bulmicakmış genpa şikayet hattındaki bayan öyle söledi ve çok sinir oldum o kadına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC54ACA3A -- 29 Nisan 2009; 17:21:12 >
  • @hconal

Tema, yüklediğim Fw'den. Duvar kağıdı ise sanırımwww.zedge.com vardır
    Yazılar ise program ile oluyor..

Servis, telefonun yazılımsal sorunlarını zaten yapacaktır.

Sen 'uhu' meselesi için konuşsaydın daha iyi olurdu.
    Servis elemanı olmayan biri telefona neden ve nasıl müdahale ediyor ? Buradan yola çıksan daha iyi olurdu gibi..
  • ben zaten telefonu teknik serwis elemanı olmayan birin yapıştırması olayını konuştum. bana dedilerki, telefonların tamirlerinde uhu kullanmıyoruz, şirketimiz adına sizden özür dileriz falan filan die saçmaladı.. ben zaten tekrar tekrar yeni telefon istediğimi taleb ettim, ama onlarda telefonun içindeki parçalara zarar wermedikleri için yenisiyle deiştirilemiomuş...

(Yazım güzeldir..Bu öylesine)

E6 kullanıcıları..

Pc için arkaplan resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 29 Nisan 2009; 22:47:45 >
  • @hconal,

Zaten uhu tarzı bi yapışkan kullanılır, bunda ne var ? Gidipte pattex kullansalar yapıştı mı bi daha çıkmaz.

@inanki,

Duvarkağıdı güzelmiş, canım e6 çekti.
  • @heartless

Yok! Sevdiremedik sana e6'yı

Alsan ne güzel olurdu..

@heartless: Zaten uhu tarzı bi yapışkan kullanılır, bunda ne var ? Gidipte pattex kullansalar yapıştı mı bi daha çıkmaz.

hconal derdini anlatamamış.. Servis elemanı olmayan bir kişi telefona müdahale etmiş ve sanırım telefon görünüş olarak hconal'ın pek hoşuna gitmemiş.. Ben de telefonun halini görmediğim için şekil olarak 'çirkin' duruyorsa eğer değiştirilmesini talep et demiştim. Benim yorumlarım bu mantık üzerineydi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 30 Nisan 2009; 1:07:14 >

• Heartless

Hadi az kaldı sinan abi E6 sevicek

Bu arada takip etmiyorum sdio kartlar vardı driver sorunu vardı son gelişme ne bilen varmı?

2gb hafızalı sdio kart hiçte fena olmazdı.
  • Hadi_Be

Ben takip ediyorum..
  • E6'yı Web Camera olarak kullanan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 30 Nisan 2009; 1:35:30 >
  • Ben genelde hergün kullanıyorum çok az karanlık göstersede normal web camera aratmadı bana sağolsun.
  • E6 değilde sanırım K790i verip V6 Ferrari edition alacağım, SE beğenmedim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.