Arkadaşlar bu E6 hafıza kartına pc den format attıktan sonra telefondan nereden format atılıyor çünkü kamera kayıt yeri vs değiştiremiyorum..
sorun çözülmüştür
Ben Flash atarken her seferinde 2dk sonra hata veriyo fail diyo kalıyo 2. deneyişimde sorun olmuyo, sizde öyle sorun oluyomu? RSD Lite 4.1 kullanıyorum.
vay e6 forumu coşmuş.benim zamanımda yoktu böyle paylaşımlar :) ben ve bikaç kişi uğraşırdı şimdi ilgilenenler artmış gördüğüm kadarıyla.
E6'nın saat ve tarihini nereden değiştiriyoruz ? 1 gündür kurcalıyorum,saatin yerini bulamadım.
Birde hangi mp'yi tavsiye edersiniz ? 51R ile gelmişti cihaz şu anda mol3 kullanıyorum, memnun değilim. Multimedia ağırlıklı programların yüklü olduğu bi mp önerisi rica ediyorum.
Sinan abi R535h10_g_11.87.22p nightfox by shantanu. motofans da var bunu kullanıyorum ben
saat tarih için Menü / zaman / gözat haritadan ankara / seçeneklerden istanbul tarih saat düzeliyo.
Saol ergün indiriyorum, bi tane paket vardı, birçok programı yükleyen. Winamp3, Rockbox, XMMSplayer vs gibi faydalı programların bulunduğu paket mevcut mu ?
Sinan abi 6. sayfada İnanki'nin haızrladığı hazır sistem var içinden istemediğin programları çıkarıp atarsın tele.
Sağol ergüncüm, tavsiyelerin doğrultusunda mp'yi flashlıyorum. Keşke inanki'de aramızda olsaydı.
@inanki,
Burayı okuyorsan (sanıyorum öyle) kendine iyi bak, hiçbirşeyi kafana takma,arada olur, gelir geçer.
Evet keşke inankide burada olsaydı E6 topiğini canlandıran oydu.
quote:
Orjinalden alıntı: HighVoltage
Selamlar. Arkadaşımda var E6, ne workingman ile ne de diamond ile html sitelere giremiyor. Stock FWde de olan bir problem mi acaba?
HightVoltage opera mini browser 4.2 ile deneyin sorun yoksa flash da bir sorun olabilir veya yüklenen türkçe dil paketinde.
Hım eyvallah ileteyim arkadasa denesin bakalım ;)
arkadaşlar e6 ya uygun kaliteli oyun bulmak mümkün mü? Demek istediğim java oyunlar değil yani bu linux destekli oyunlar varmı? en azından symbian kalitesinde oyun yok mudur?????
Hocam yok galiba ben çok aradım bulamadım.
Emulatör oyunları kullanılabiliyo ama onlarda pek kaliteli gözükmedi bana hiç denemedim. Linux telefon alıp hep java program kullanıyorum , sadece mp3 çalar birde video oynatıcı için kullanıyorum.
Ben haritadan ankarayı buluyorum sonra seçeneklerde İstanbulda çıkıyo.
Arkadaşlar Bu e6 yı bir türlü pc ye tanıtamadım elimde cd si vs. yok otomatik tanır dedim ama olmadı:( benim yapmak istediğim telefonu usb ile bağlayıp telefondan nete bağlanabilmek ama telefonu depolama hariç diğer modlarda tanımıyor sürücüsü vs varsa paylaşırsanız çok sevinirim
arkadaşlar 3 ay önce e6 aldım telefondan çok memnunum yanlız bu telefona msn yükleyebiliyormuyuz bulamadımda
inanki neden uzaklaştırıldı ????
sksdgs
Dostum herhangi bir 320-240 pixel java tabanlı msn kurabilirsin,ebudy 1.2 öneririm.
Resim çekip gönderme profil resmi görüntüleme çoklu msn açma (kişiler aynı yerde sıralanıyor) çevrimdışı msj gönderme vs..