Şimdi Ara

Motorola Rokr E6 Mod Rehberi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
36.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu E6 hafıza kartına pc den format attıktan sonra telefondan nereden format atılıyor çünkü kamera kayıt yeri vs değiştiremiyorum..
  • sorun çözülmüştür
  • Ben Flash atarken her seferinde 2dk sonra hata veriyo fail diyo kalıyo 2. deneyişimde sorun olmuyo, sizde öyle sorun oluyomu?
    RSD Lite 4.1 kullanıyorum.
  • vay e6 forumu coşmuş.benim zamanımda yoktu böyle paylaşımlar :) ben ve bikaç kişi uğraşırdı şimdi ilgilenenler artmış gördüğüm kadarıyla.
  • E6'nın saat ve tarihini nereden değiştiriyoruz ? 1 gündür kurcalıyorum,saatin yerini bulamadım.

Birde hangi mp'yi tavsiye edersiniz ? 51R ile gelmişti cihaz şu anda mol3 kullanıyorum, memnun değilim. Multimedia ağırlıklı programların yüklü olduğu bi mp önerisi rica ediyorum.
  • Sinan abi R535h10_g_11.87.22p nightfox by shantanu. motofans da var bunu kullanıyorum ben

saat tarih için Menü / zaman / gözat haritadan ankara / seçeneklerden istanbul tarih saat düzeliyo.
  • Saol ergün indiriyorum, bi tane paket vardı, birçok programı yükleyen. Winamp3, Rockbox, XMMSplayer vs gibi faydalı programların bulunduğu paket mevcut mu ?
  • Sinan abi 6. sayfada İnanki'nin haızrladığı hazır sistem var içinden istemediğin programları çıkarıp atarsın tele.
  • Sağol ergüncüm, tavsiyelerin doğrultusunda mp'yi flashlıyorum. Keşke inanki'de aramızda olsaydı.

@inanki,

Burayı okuyorsan (sanıyorum öyle) kendine iyi bak, hiçbirşeyi kafana takma,arada olur, gelir geçer.

• Evet keşke inankide burada olsaydı E6 topiğini canlandıran oydu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HighVoltage

Selamlar. Arkadaşımda var E6, ne workingman ile ne de diamond ile html sitelere giremiyor. Stock FWde de olan bir problem mi acaba?

• HightVoltage opera mini browser 4.2 ile deneyin sorun yoksa flash da bir sorun olabilir veya yüklenen türkçe dil paketinde.
  • Hım eyvallah ileteyim arkadasa denesin bakalım ;)
  • arkadaşlar e6 ya uygun kaliteli oyun bulmak mümkün mü? Demek istediğim java oyunlar değil yani bu linux destekli oyunlar varmı? en azından symbian kalitesinde oyun yok mudur?????
  • Hocam yok galiba ben çok aradım bulamadım.

Emulatör oyunları kullanılabiliyo ama onlarda pek kaliteli gözükmedi bana hiç denemedim.
    Linux telefon alıp hep java program kullanıyorum , sadece mp3 çalar birde video oynatıcı için kullanıyorum.
  • Ben haritadan ankarayı buluyorum sonra seçeneklerde İstanbulda çıkıyo.
  • Arkadaşlar Bu e6 yı bir türlü pc ye tanıtamadım elimde cd si vs. yok otomatik tanır dedim ama olmadı:( benim yapmak istediğim telefonu usb ile bağlayıp telefondan nete bağlanabilmek ama telefonu depolama hariç diğer modlarda tanımıyor sürücüsü vs varsa paylaşırsanız çok sevinirim
  • arkadaşlar 3 ay önce e6 aldım telefondan çok memnunum yanlız bu telefona msn yükleyebiliyormuyuz bulamadımda
  • inanki neden uzaklaştırıldı ????
  • sksdgs

Dostum herhangi bir 320-240 pixel java tabanlı msn kurabilirsin,ebudy 1.2 öneririm.

Resim çekip gönderme profil resmi görüntüleme çoklu msn açma (kişiler aynı yerde sıralanıyor) çevrimdışı msj gönderme vs..

ww.get--jar.com
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.