Şimdi Ara

Motorola Rokr E6 Mod Rehberi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
36.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bitik 614c yerine cillop bir E6 aldım. Hazır sistem yemedi.
  • @El Fuego

Hayırlı olsun..
    Fw sürümü bak kesin 54 tür..

Boş ver hazır sistemi... Hazır sistem telefonu tanımayanlar için. Yeni bir fw kurarsan zaten gerekli olan bütün programları yüklersin. Yanlış hatırlamıyorsam bir ara e6 kullanmıştın... Yine de yabancılık çekersen e biz niye burdayız ?!

E6 almana gerçekten sevindim doğrusu bir de heartless'e aldırabilsek ne güzel olacak ama nerdeee...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 2 Mayıs 2009; 4:35:58 >
  • zaten heartless e6 alsa ben o telefondan waz geçmem
  • El Fuego hayırlı olsun hocam.

Beyler ben telefonu sürekli usb den şarj ediyorum bitmeden şarj a takıorum. E6 ya uygun daha iyi batarya varmı acaba?
  • @HassicK_TherE

Aynen.. Telefonun şarjı maksimum ne kadar gider hala bilmiyorum. Önemli de değil zaten

...Bütün Fw'leri (hemen hemen) yükledim. İşe yarar bütün programları yükledim. Tema-oyun-vs. ne varsa yükledim. Hatta Qtopia denilen işletim sistemini dahi yükledim.. Uyumlu Android sistemi (youtube'de görmüştüm) varmı diye aradım, bulamadım. Bulsam o'nu da yükleyecektim. Çin-Vietnam-Rus vs. Ülkelerin Motorola forumlarını inceledim. Eee ?

Bir müddet sonra yeni Fw veya program bekliyorsun. Acaba nasıl olacak veya geliştirilebilir bir şey ler var mı diye..

Sanırım (Şimdilik) E6 buraya kadar.

İlave:
    Winamp.. En güzeli bu gibi

Motorola Rokr E6 Mod Rehberi
     Motorola Rokr E6 Mod Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 3 Mayıs 2009; 1:41:35 >

• ilk aldığım e da da bu sorun mevcuttu. demek ki direkt mod hadisesine bulaşıyoruz. usb girişleri bozuk, caspar la deneyelim bakalım...
  • Bilmeyince zor oluyor;
    ...E2'ye Fw atarken Pc'de başka program açmayı bırak mause bile dokunmazdım. E6'da ilk zamanlar aynı durumdaydı. Şimdi öyle değil tabii. Fw kurarken Pc'de diğer bütün işlemleri yapıyorum. Ben de güç kaynağı yok zaten tek problem elektrik kesilmesi. Aslında e2' de olmuştu. Fw atarken elektrik kesilmişti. Tamam dedim telefon sizlere ömür.. Pili çıkartıp taktım hiç bir sorun yok. Hatta Fw bile kurulmuştu... Acemilik olsa gerek, e2'yi e6 gibi rahat bir şekilde mod'layamıyordum. Dedim ya bilmeyince zor oluyor. Ama şimdi beğenmediğim fw olduğu zaman ki genel olarak öyle oluyor, arka arkaya 2-3 fw attığımı bilirim. Fw kur şarj et..Fw kur şarj et vs. Yani bu şekilde

Bunlara 'sadece' paylaşım olarak yazıyorum. Ben yapıyorum ama siz yapmayın. Telefonunuz bozulur falan arkamdan konuşmayın.

Telefon, aldığımın 1. haftasında tema değiştirme yüzünden kilitlenmişti. Hazır sistem diye adlandırılan (Hafıza kartının örneği) programı hazırlayan arkadaşlar 'Dikkat edin! Telefona gelecek zararlardan ben mesul değilim' demişti.. Ne ilgisi var demedim değil doğrusu.. Tema atmanın telefonun bozulması ile ne ilgisi vardı ? Varmış.. Örnek benim telefon...

Yani işi bilmeyince böyle oluyor. Tema yüzünden telefon nasıl kilitlenir? Telefon hafızası.. Doldurmamak gerekiyor.

Bazen bir çok tema yüklüyorum. ( Bir üye uyarmıştı en çok 2 adet falan yükleyin diye) Yani 100 tane yine yüklenir. Zaten telefon seni uyarıyor (ingilizce olarak. İng. Bilmesenizde anlıyorsunuz) diğer tema'ları silmeniz gerekir diye..

Fw atmaktan çekineler için. Belki tam olarak Flash olayını bilmeyenlar vardır. Temimoloji bölümünü okusunlar ne kadar kolay olduğunu görürler.

Bu telefonu Fw atmadan kullanmak bana garip geliyor. (Daha önce söylemiştim) Mod yoksa, ne işim var Motorola ile ?

Dedim ya bilmeyince zor oluyor, okumadan, anlamadan yapmayın. Kolay olsa da, bilmeyince telefona zarar verebilirsiniz.

Eğitimin ne kadar önemli olduğunu gösteren başka bir durum;
    Ülkelerimiz arasındaki fark.. Diğer ülkeler Fw, prg. hazırlıyor biz tema yükleyemiyoruz.. Gerçekten çok yazık.

Neyse.. Hala (kaldı ise) Fw ve Prg. ile ilgili soruları olan varsa sorsun elimizden geldiği kadar yardımcı olalım.. Malum telefon eskidi

• BEN ŞİMDİ DENİCEM BAKALIM NASI OLUYOR
  • TEŞEKKÜR EDERİM HERŞEY İÇİN HEPSİ OLDU YANLIZ ŞU PAD OLAYINI NERDEN YAPICAZ ONUDA SÖLERMİSİNİZ
  • quote:

@ortioktay

BEN ŞİMDİ DENİCEM BAKALIM NASI OLUYOR

TEŞEKKÜR EDERİM HERŞEY İÇİN HEPSİ OLDU YANLIZ ŞU PAD OLAYINI NERDEN YAPICAZ ONUDA SÖLERMİSİNİZ

Rica ederim..de biraz daha anlaşılır yazarsan iyi olacak.
  • Mod atmamış e6 kullananlar..

iphonelock İndir Jar dosyası olduğundan kurulum için herhangi bir programa gerek kalmıyor.
  • 51 yazılımı ararken, 533_G_11.10.52R_e6_E006.R0.sbf Fw'sini buldum. (Sadece bir yerde. Diğer sitelerde bulunanların içi boş. indirmesi 1 saat sürdü) Açıklama olmadığı için Tr destekleyip desteklemediğini bilmiyordum. Yükledim. Tr desteklemiyor. 2007 yılına ait bir fw.. İşe yaramaz yani..

51 yazılımı buldum fakat site ücret talep ediyor.. Saçmalığa bak

Ne yapacağım orjinal fakat bulunmayan Fw'yi ? Biz yeni Fw beklerken sadece terminolji bölümüne ekleyelim diye 51 Fw'yi aradık. Hani elimizin altında olsun isteyen tekrardan 51 sürümü yükleyebilsin. Boşverin zaten eski bir Fw. Artık aramayacağımda..

• Hangi siteymiş o para isteyen ?
  • @heartless

İnan bulamadım.. (bir çok siteye girmiştim, adresi hatırlayamıyorum) Pc'den tüm geçmişi silmiştim. Bulursam eklerim.
    Paypal hesabı falan vardı tabii yanılıyorda olabilirim..
  • Bulursan haber ver belki tanıdık çıkar o site, bedavaya alırım.
  • sinan a E6 verdim. modlayıp, çoşturacak...
  • Evet arkadaşlar, El fuego'nun E6sı bende. inanki'ye ne oldu yahu :( İnşallah kısa zamanda tatilden döner.
  • Sinan abi inşallah E6 yı seversin

Heartless mod yakında gelicek galiba
  • Dur daha ne hmod'u. Önce program atmayı öğrenelim.
  • Selamlar. Arkadaşımda var E6, ne workingman ile ne de diamond ile html sitelere giremiyor. Stock FWde de olan bir problem mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.