Şimdi Ara

Motorola modem IP alamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, benim şöyle bir sorunum var,
    birkaç gün öncesinde yanlışıkla modemi fabrika ayarlarına yükledim(reset düğmesiyle değil arayüzünden yükledim).
    bu durumdan sonra modem online olmuyordu. Daha sonra 126'yı arayarak online sorunumu hallettim, ama internete giremiyordum. Ip alamıyoruz dediler. Yani şu anda modemimin online ışıkları yanıyor fakat ip alamıyorum. Dolayısıyla internete giremiyorum. Muhtemelen arayüz ayarları değişti.

Arayüz ayarlarınızı bana gönderebilir misiniz? Basic ve Advanced ayarları yeter sanırsam.

Sorunumu 15 kere anlatmama rağmen adamlar eve teknik ekip göndermemekte ısrar ettiler.
    Sevabına şu arayüz ayarlarını gönderecek biri var mı? :S

Lazım olur diye yazıyorum:

internet hızı: 1mbps

Başka birşey lazım olur mu bilmem, şehri yazmamın sebebi ayarlar şehirlere göre değişiyor diye biliyor olmam

hatta şöyle yapın; şu anki ayarlarınızın backup dosyasını alın ve onu link olarak yollayın (lütfen)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qbatman14 -- 25 Ağustos 2011; 4:09:54 >

• Şehre göre yapmanız gereken bir ayar yok. Modeminizin ara yüzü ayarlarını değiştirdiniz mi ?
  • hocam benim motorola modemin modeli SVG1501-CN seninkiside buysa buyur backup dosyan;http://hotfile.com/dl/127895165/6a11adb/ip_Normal.bin.html
    Elimde modifiye ettiğim bi backup daha var onun sayesinde her yüklediğimde ip değiştiriyorum hemde sınırsız sayıda ama çokta kullanışlı değil her defasında backup yapmak lazım onun için kimseyle paylaşmıyorum o dosyayı.. sana temiz olanı verdim bunu yükleyince wireless şifrende değişecek kullanıcı giriş şifresi aynı başkada söyleyebileceğim bişey yok klolay gelsin...
  • çoookk teşekkür ederim indirip deneyeceğim, inşallah işe yarar, çok teşekkürler :))
  • sorunumu hallettim, meğerse factory default yapınca bağlantı protokolü PPPoE olmuş. Onu DHCP yapınca sorunum halloldu.
    İlgilenen arkadaşlara teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Wan Ip Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.