Şimdi Ara

Motorola E398

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Sizce Bu Yeni Çıkan Motorola E398 Nasıl Nokia 6230 'a Çok Benzemiş Aralarında Sadece 3 Fark Var E398'in T-Flash Bellek Kartı Kullanması, Radyo su Olmaması ve Tipi Sizce Nasıl Bir Telefon Bu E398 ???

Bundan başka SE K700i ve Siemensin S 65 modelleri bu üçü piyasıyı elde tutacağa benziyor...
  • K700i yi tuttum ben işletim sistemsizler dışında ..
    İşletim sistemlilerde de 6260 ı tuttum, yeni çıkacak ..
  • yaa eski motorola bence eskide kaldı..... bu telefonu kurcalama şansım oldu hatta satışa sunuldu 653 milyona (arçelik bayisiyiz) t-flash belleğini görmeniz lazım ben ilk gördüğümde oha felan oldum tabirini kullanacam şimdi öle yanii acaip ufak küçük ellibinliranın yarısı kadar....!!!!!

bence harika üzerinde kitapçığında yazdığı üzre 24 khz lik hoparlör var....!!!! zil sesleri acaip kaliteli çalıyor mp3 zil sesleri zaten müthiş 3 boyutlu ses olayı zaten tam cepte taşıyanlar için ses dipten geliyor ve gürültülü yankılı..... gürültülü ortamlarda bile duyulabiliyor....

ee tabii fiyatı fazla çünkü 6230,k700 gibi devler varken motorola e398 almak biraz düşündürücü....

ama 653 milyonluk fiyat 450-500 ee çekilir ise bence e398 başarılı satış grafiği yakalar çok özellikli bir telefon video kayıt ediyor resim harika çekiyor ekranı mükkemmel zil sesleri aşmış herşey süper sadece motorola hamle yapması lazım fiyatları aşağı çekmesi lazım ki ozaman baya satar e365 de elde ettiği başarıyı e398 de devam ettirecektir telefon çok şık çünküü.....eğer telefonu yakından görmek istiyorsanız arçelik bayilerine geçerken uğrayın saygılar

Motorola E398

Motorola E398

Motorola E398

Motorola E398

Motorola E398

örnek zil sesi

http://www.mobile-review.com/review/image/motorola/e398/live/e398.mp3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 11 Ağustos 2004, 20:58:20 >

• Ben motorolaya ısınamadım ısınamam da ya
    Mesela hala tuş takımı dizaynı, eskiler gibi, insan onları kullanırmış gibi hisseder kendini.. Ve menüler de aynıdır belki
    Kısacası her ne kadar önyargılısın deselerde biri, bu teleofn 200 e de düşse almam, ama tam nedenini bilmiyorum işte..

biraz ekşi cevap oldu
    19 yıl önce açıldı
    nokia 6600
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada ışıkları yanında hayet karizmatik oluyor ama, normalde karizmatik bi yanı yok ..
    Telefonda biraz da karizmatiklik olmalı derim ben ..
    -John Wayne
  • 4 tane aynı katagoride telefonların artısı ve eksilerini yazayım.(Aklıma geldiğince)

Nokia 6230 : Stereo MP3 çalıcı ve radyoya sahip olması artı bir özellik.Kamerası 300k piksel ve ekranı 128*128 çözünürlük ise eksikliği
    Sony-er K700i : Stereo fm rafyo.40 mb hafıza.172*220 ekran ve görünümü artısı. Fakat 300k piksel kamera ve hafıza kartı takılamaması eksisi
    Motorola E398 : Stereo MP3 çalıcı ve 3 boyutlu ses, 172*220 ekran. Eksiği ise radyosu yok ve kamerası 300k.
    Siemens S65 : Stereo MP3 çalıcı ve 1.3 mp kamera bu telefonun artısı.Ekranı ise 132*176 çözünürlük ile E398 ve K700i'ye yetişemiyor. Eksisi ise Radyosu yok

Hepsinin en büyük eksiği ise SYMBIAN'ları yok.
  • ben motorolaya ısınamadım 6230 bence bundan daha iyi benim pek hoşuma gitmedi

..:: ๑ scarface ๑ ::..
    ..:: TAKLİTLER ASILLARINI YÜCELTİR ::..
  • ben dün doğubank ta gordum o kadar hos bişey değil kaliteli takoz sadece
    REDWOOD LOUNGE-174HP
  • infinite video kaydettiğine eminmisin sitesinde sadece oynatıyor yazıyor.
  • nedense türkiyede insanlar motorola adını duyunca bi adım geri atıyor bunun sebebi bence eski telefonlarının hem özelliksiz hemde büyük olduğundan bizim göz zevkimizi bozdu buyüzden insanlar hep ön yargılı yaklaşıyor
    KALBİMİZDESİN PİLOT ALPER

GALATASA|RA|Y
  • ben kurcaladım e365 ten daha iyi,tuşlarıda onun gibi sert basımlı dill.ekran daha parlak duruyor.resimler daha kalite gösteriyor o ayrı,elde o kadar şık durmuyor.
  • abicm motorola işte o telefona 700 milyon para verceğime gider bi 3660 , 6600 veya sx1 alırım bunun daha symbianı bile yok bundansonra symbiansız telfonmu alınır....
  • Anaaa motorolada bir ilk. Çağrı kabul etme tuşu sağdan sola alınmış. Sırf bu yüzden motoroladan nefret ettim ben ya. Az mı gelen çağrıyı yanlışlıkla reddettim bu yüzden.

no symbian no phone... motorola ashti kendini o tus deisikligi bi cok insanin gozlerini yasartti fiyatlardan sikayetciyis yanlis yine bi kampanya cikarirlar

500milyona yakin piyasaya cikan e365, 6ay sonra 365 milyon oldu bi 6ay daha bekleyin bu telefon 398 milyon olur ehuaheu

• öyle deme ama ben bu tel i aldım 720 mil e helal olsun süper bir telefon başka bir şey demiyom
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.