Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.609
Cevap
37
Favori
283.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Razr Android 4.1.2 Official MIUI V5 çıktı arkadaşlar , Türkçe anlatımla burdan takip edebilirsini;http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=54895959
  • quote:

Orijinalden alıntı: anticor

quote:

Orijinalden alıntı: hedwing

quote:

quote:

Beyler bilgisi olan yok mu cok acil kullanmam gerek telefonu

Fabrika ayarlarına döndüreceksin ama bütün uygulamaların gider. Dosyalarına birşey olmaz fotoğraflara falan yani.

hocam recovery moda giremiyorum kırmızı ünlemle android işareti çıkıyor. Ses tuşları ve power düğmesine basınca da giremiyorum

Orjinal rom mu var? yani root var mı? muhtemelen yok. cevabım orjinal 4.04 romu rds ile yüklemen ve garantiden çıkmadan geri gelecektir.

hocam evet rootsuz telefon muhtemelen. şu 4.04 romu geri yükleme olayını anlatabilir misiniz biraza detaylı? 2 telefoncuya götürdüm ikisi de yapamadı telefonsuz kaldım acil yardım gerekli lütfen. Bir de telefonumda cid sıkıntısı var. Yani o yüzden yeni rom yükleyemiyorum. Bir çözüm yolu yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: By.TRabZonLu™

Razr Android 4.1.2 Official MIUI V5 çıktı arkadaşlar , Türkçe anlatımla burdan takip edebilirsini;http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=54895959

anlatım ve bilgi için teşekkür ederim hocam.

ben şu an china 404 rom u kullanıyorum. bmm ile 2. slota pacman rom kurmuştum. şimdi 2. slotu wipe yapsam miui kursam çalışır mı ?
  • BURADAKİNİ yapın.. işleminiz muhtemelen olacaktır..
  • quote:

BURADAKİNİ yapın.. işleminiz muhtemelen olacaktır..

Hocam ilginiz icin tesekkur ederim ama telefonumda cid dosyasi silindi ve yedegi yok aylardir bp tools ile kullaniyorum. Bu verdiginiz romu da yukleyemeyecegim sanirim bu sorundan dolayi? Eger yukleme sansimiz varsa bi anlatabilirseniz cok sevinirim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hocam ilginiz icin tesekkur ederim ama telefonumda cid dosyasi silindi ve yedegi yok aylardir bp tools ile kullaniyorum. Bu verdiginiz romu da yukleyemeyecegim sanirim bu sorundan dolayi? Eger yukleme sansimiz varsa bi anlatabilirseniz cok sevinirim hocam

evet yükleyebilirsin bende de bir ara cid yoktu. yani bilgisayarda yedeği vardı ama telefona nasıl yükelyeceğimi bilmiyordum. Neyse oradaki romu indir.au olanı ama. sonra da bilgisayarına rdsnin son sürümünü kur.ve motorola driverlarını da kur. motomod tr de var hepsi. ardından bilgisayara bağla telefonu ap fastboot modunda aç ardından dosyayı flashla. gerçi hepsi var biraz araştırırsan motomod tr veya buradan bulursun. Biraz araştırmacı olalım. işin oölur yani dosyayı flashlayabilirsin ardından yine bo tools seceneği ile girebilisin ama.

• quote:

quote:

quote:

evet yükleyebilirsin bende de bir ara cid yoktu. yani bilgisayarda yedeği vardı ama telefona nasıl yükelyeceğimi bilmiyordum. Neyse oradaki romu indir.au olanı ama. sonra da bilgisayarına rdsnin son sürümünü kur.ve motorola driverlarını da kur. motomod tr de var hepsi. ardından bilgisayara bağla telefonu ap fastboot modunda aç ardından dosyayı flashla. gerçi hepsi var biraz araştırırsan motomod tr veya buradan bulursun. Biraz araştırmacı olalım. işin oölur yani dosyayı flashlayabilirsin ardından yine bo tools seceneği ile girebilisin ama.

hocam ap fastboot modunda açınca cid errror hatası veriyor öyle ekran kalıyor yani bu normal mi? dediğinizz romu indirdim rsdyi dde kurduktan sonra ap fastboot'tan nasıl flashlayacağım? Şu işim çözülsün dile benden ne dilersen hocam

• Hocam romu rsd ile flashlarken 6/19.aşamada hata veriyor sorun nedir acaba?

• flaşlarken antivirüsü devre dışı bırak. bp tools yerine boot menü manager yüklersen işin kolaylaşır(root lazım.)

edit: cdt.bin dosyasında hata veriyormuş. önceden jellybean e yükseltmişsin heralde.ics romları artık kuramazsın. jelly bean rom lazım sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warcry144 -- 6 Ağustos 2013; 3:53:40 >
  • Teleservice anakart değişimi için ne kadar istiyor, bir bilgisi olan var mı?
  • Something kullanıcısına yanıt
    365+KDV bu kadar :)

• mahseer898 kullanıcısına yanıt
    3 wipeyi yap dene bakalım çalışır büyük ihtimal fakat çin romun kerneli 3.0.8 mi bilmiyorum. denemekten zarar gelmez fakat şarjın full olsun mutlaka.
  • CID yedeğini geri yüklemek isteyen arkadaşlar burdan halledebilirler;http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=53855516&st=90
  • quote:

3 wipeyi yap dene bakalım çalışır büyük ihtimal fakat çin romun kerneli 3.0.8 mi bilmiyorum. denemekten zarar gelmez fakat şarjın full olsun mutlaka.

denemek sorun değilde ben ikinci slotu ne zaman wipe yapsam 1. slottaki romdan bazı uygulamarın verileri siliniyor. onları geri yüklemekle uğraşıyorum.
  • mahseer898 kullanıcısına yanıt
    go backup uygulamasıyla yedeklerini al ben hep onu kullanıyorum gayet de sağlıklı çalışıyor. sorun olursa o şekilde geri yüklersin , fakat dahili hafıza kartının içindeki veriler silinebilir, aldığın backup'u harici hafıza kartına kopyala.
  • Benim bir de şarj girişi bozukmuş. 500TL fiyat çıkarırlar o zaman. Tamir ettireceğime yenisini alırım.

Telefonu bu arızalı halde 200-250TL'ye satabilir miyim acaba? LED ekranı falan baya para ediyor diye biliyorum ama.
  • Something kullanıcısına yanıt
    satabilirsin bence telefonun tam olarak hangi parçaları çalışıyor sorunu ne cihazın ?
  • Telefonla denize girdim 2-3 saniye kadar. Oksitlenmeden dolayı anakarta giden kablolar hasar görmüş, bir de şarj girişinde sorun varmış gene oksitlenmeden dolayı.
  • Beyler motorola razrimi satiyorum ben de. Sorununu bir kac mesaj once belirttim. Daha 4 aylik temiz telefon fiyat olarak 500 tl istiyorum. Ben yaparim/yAptiririm diyen olursa satayim burdaki telefoncular anlamiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

go backup uygulamasıyla yedeklerini al ben hep onu kullanıyorum gayet de sağlıklı çalışıyor. sorun olursa o şekilde geri yüklersin , fakat dahili hafıza kartının içindeki veriler silinebilir, aldığın backup'u harici hafıza kartına kopyala.

yok zaten yedek alıyorum titanium bakcup ile ancak geri yüklemek ile uğraşmak istemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.