Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.609
Cevap
37
Favori
283.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. birkaç haftalık bir tatile çıkıyorum. yanıma biraz film felan doldurayım dedim. 32gb sd karta fat32 türünde olduğu için malum 4gb dan büyük dosya atamıyorum.

NTFS ve exFat yapınca telefon kabul etmiyor. bu sorunu rootsuz çözmenin bir yolu var mı?

2. tabi bu yolculuk sırasında batarya sıkıntı olacak. bunun için şu ürünü türkiye de bulabileceğim biryer var mı acaba; zamanım olmadığı için pek soruyorum. veya bundan kullanan arkadaşlar var mı?

http://www.ebay.com/itm/2400mAh-Portable-External-Backup-Battery-Power-Cover-Case-Fo-Motorola-RAZR-XT910-/321154843645?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item4ac65203fd

• quote:

Orijinalden alıntı: accaip

arkadaşlar 2 sorum olacak;

1. birkaç haftalık bir tatile çıkıyorum. yanıma biraz film felan doldurayım dedim. 32gb sd karta fat32 türünde olduğu için malum 4gb dan büyük dosya atamıyorum.

NTFS ve exFat yapınca telefon kabul etmiyor. bu sorunu rootsuz çözmenin bir yolu var mı?

2. tabi bu yolculuk sırasında batarya sıkıntı olacak. bunun için şu ürünü türkiye de bulabileceğim biryer var mı acaba; zamanım olmadığı için pek soruyorum. veya bundan kullanan arkadaşlar var mı?

http://www.ebay.com/itm/2400mAh-Portable-External-Backup-Battery-Power-Cover-Case-Fo-Motorola-RAZR-XT910-/321154843645?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item4ac65203fd

Videolarin cozunurlugunu dusurmeyi deneyebilirsin! Zaten telefon ekraninda yuksek cozunurluklu olmasi gerekmez. Total video converter programini deneyebilirsin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ulas_sly

quote:

Orijinalden alıntı: accaip

arkadaşlar 2 sorum olacak;

Videolarin cozunurlugunu dusurmeyi deneyebilirsin! Zaten telefon ekraninda yuksek cozunurluklu olmasi gerekmez. Total video converter programini deneyebilirsin!

sağol birader, o yöntemlerde zaman gerektiriyor biraz ama neyse artık videoları yapıcaz bi şekilde...

önemli olan şarj olayı o sorunu nasıl çözücez bilmiyorum hiç...

• french press kullanıcısına yanıt
    Sen ekranı açmamışsın ki :D Zaten normalde yani uyku modunda 1.5-2 saatte %1 yiyor şarjı. BU da demek oluyor ki ekranı hiç açmemiştim) r ara ben de U.K retail 4.1.2 yüklemiştim) 150 saat yapar o da 24 e bölünce 6 günü çıkarır :D Problem? :D :D :
  • accaip kullanıcısına yanıt
    Sorun çözüldü. Çok teşekkür ederim.
  • rom kurma hakkında bazı sorumları olcak cevaplarsanız çok sevinirim.
    öncelikle cihazda ics varken verizon jb kurduk. soft brick olmuştu tekrar icsye dönüp verizonu kurmuştum. neyse şimdi de bu china rom var motomodtr de ona iyi dediler onu yükleyim dedim fakat çok karışık geldi. şuan verizon jb yüklü ve root u http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=53586654 burdaki gibi yapmaya çalıştım. fakat bmm yi açıp cid yedeğini alamadım ve bıraktım bir bilene sorayım diye.
    ayrıca birde http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=54321993 burda china rom anlatılmış ama sonradan daha günceli paylaşılmış nasıl yapacağım ve daha ilk adımda cid yedeği alamayınca çok karışık oldu. bir yol gösterip yardım edersen çok sevinirim

@By.TRabZonLu™

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High_ToweR -- 5 Temmuz 2013; 19:48:45 >

• Babalar az once bir yazi cikti.otomatik guncelleme diye.4.1. Kusur. Pek anlamam.ne diyosunuz 1 saat sonra tekrar yazi gelecekmis.acil yardim ederseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: french press

quote:

Orijinalden alıntı: warcry144

quote:

Bunun china romla ilgisi yok aktif kullanmamışsın ki telefonu standbyda beklemiş durmuş
    Ben British rom kullanıyorum gene aynı değerlere ulaşıyor

paylaşırsan sevinirim

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU ---

BUYRUN.. daha üç gün kadar da gider bu kullanımla.. üstelik sizinkiyle karşılaştırınca british rom çok daha cimri pil konusunda

telefonunuz razr maxx mı? eğer normal razr ise batarya kullanımını ekran açık kalma süresiyle beraber tekrar paylaşırmsnz? eğer bu kadar iyiyse bizde geçelim british rom a :)

• warcry144 kullanıcısına yanıt
    Yok be ben kullandım 2 ay kadar british romu. O kadar değil. Yani o kadar olması kullanılmamış durumda olur yukarıda yazdığım gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrepasaa

Babalar az once bir yazi cikti.otomatik guncelleme diye.4.1. Kusur. Pek anlamam.ne diyosunuz 1 saat sonra tekrar yazi gelecekmis.acil yardim ederseniz sevinirim.

+

• warcry144 kullanıcısına yanıt
    Hayır normal razr.. Dediğim gibi aktif kullanmazsanız fazlasıyla gider. 3g kapalı, senkronizasyon kapalı, otomatik ekran parlaklığı vs vs ama gidin 2 saat oyun oynayın anında sömürür pili
  • quote:

Hayır normal razr.. Dediğim gibi aktif kullanmazsanız fazlasıyla gider. 3g kapalı, senkronizasyon kapalı, otomatik ekran parlaklığı vs vs ama gidin 2 saat oyun oynayın anında sömürür pili

ekranın açık kalma süresini o yüzden istedim zaten. British rom batarya konusunda daha cimri demişssiniz. kıyaslama için ekran açık kalma süresi lazım bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

Telefonum rootluydu. Kamerasını sevmediğim için dondurmuştum. Başka bir kamera ve galeri uygulaması yüklemiştim. Fabrika ayarlarına çevirdiğimde orijinal kamera ve galeri uygulamaları yoktu. Dondurulmuş bile değildi. Yüklü değildi. Eski Xperia Arc telefonumda hiç böyle bir olay yaşamamıştım. Ben hiçbir orijinal uygulama silmem, dondururum. Herneyse, zaten sevmiyordum onları. Düzgün çalışan kamera ve galeri uygulaması bilen varsa söylerse çok memnun kalırım.

QuickPic isminde galeri programi var! Forumlarda arastirdim en iyisi bu. Cok hizli calisiyor. Galeri seklinde fotograflarida ayiriyor.

• beyler bizim telefonla gamyunda oyun oynanabiliniyor mu? ben denedim olmadı. oynayabilen var mı? varsa nasıl?
  • beyler hadi hayırlı olsun.

bildiğim kadarıyla bitti bizim cihazların türkiye stoğu artık.
  • quote:

quote:

Babalar az once bir yazi cikti.otomatik guncelleme diye.4.1. Kusur. Pek anlamam.ne diyosunuz 1 saat sonra tekrar yazi gelecekmis.acil yardim ederseniz sevinirim.

+

Beyler telecom otomatik guncellendi.4.1.2 oldu.dil ingilizce ve WiFi cekmiyor. 4.0.4 e donmek istiyorum.yardim ederseniz sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

+

Beyler telecom otomatik guncellendi.4.1.2 oldu.dil ingilizce ve WiFi cekmiyor. 4.0.4 e donmek istiyorum.yardim ederseniz sevinirim.

Format artarsam Eski surume Donner mi? Klavyede ingilizce oldu annnasini

• emrepasaa E kullanıcısına yanıt
    Malesef JB güncellemesinden sonra ICS'e geri dönmek mümkün değil.
    Yine maalesef tamir için teknik servise başvurduğunuzda telefonun garanti dışı kaldığını söyleyecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.TRabZonLu™

evet sadece titreşim sorunu vardı 300 küsür lira kdv hariç kadeve ile 421 lira

Daha önce motorola Milestone vardı hem ekranı kırdım hemde ses tusuna bozdum ebadan ekranı 30tl ses tusu+titreşim motorunu 15tl kargo dahil aldım. Ses tusuna enteg reddi titreşim. 15 güne gelir. Yüksek kalite orjinal yakın cinler var. Kesinlikle ayırt edemezsin. YouTube de sökümü var her seyin. Yada tesviye 30tl yaptırırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Salona

Malesef JB güncellemesinden sonra ICS'e geri dönmek mümkün değil.
    Yine maalesef tamir için teknik servise başvurduğunuzda telefonun garanti dışı kaldığını söyleyecekler.

Neden gar anti disi kaldigini soyleyecekler.klavyede ve Telefonda nasil turkcehe doneri?

• 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.