Şimdi Ara

Motorola CEO: Yeni pazarlar için uygun fiyatlı Moto X yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motorola CEO: Yeni pazarlar için uygun fiyatlı Moto X yolda

Resmi tanıtımı dün gerçekleştirilen Moto X ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran,telekomünikasyon dünyasının köklü firmalarından Motorola’nın icra kurulu başkanı, Moto X’in diğer ülkelerdeki geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Lansman sonrası CNET’e açıklamalar yapan Dennis Woodside, ön ödemeli iletişimin yaygın olduğu gelişmekte olan pazarlarda daha fazla tüketiciye ulaşabilmek için uygun fiyatlı akıllı telefonlara ihtiyaç olduğunu ve Moto X ile birlikte bunu hayata geçireceklerini ifade etti. Moto X’in sadece bir telefon değil bir marka olduğuna dikkat çeken Woodside,önümüzdeki aylarda Moto X markalı uygun fiyatlı yeni akıllı telefonların tüketiciyle buluşacağının müjdesini verdi.

Motorola’nın lanse ettiği Moto X ile ilgili detaylı haberlerimize aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

• Moto X Mini yolda

• ilk 3 telefonum motorolo olmuştu ve motorola hep ilklere yeniliklere imza atmış bir firmaydı google satın aldıktan sonra sessizliğin uzun sürmesi beni google motorolayı sadece patentler için aldı diye düşündürmüştü. şimdi yeniden umutlandım
    çünkü günümüz firmalarının geneli donanımı şişir bas androidi şeklindeler.
    google ın motorolanın sahip olduğu patentli teknolojileri kullanarak çok iyi telefonlar geliştireceğine inanıyorum şuan.

• onları çinde yaptirip ucuza satmazsa "gelişmekte olan" ülkeler s4 almaya devam eder. banane amerikada üretilmesi, ucuz olsun güzel olsun yeter.

• ulan daha ne ucuz versiyonu, fail motorola fail. xperia sp ayarında telefon yapıp 600dolara satıyorsun utan motorola neyin kafasını yaşıyor sonra ben niye batıyorum beter ol

• O telefon tr ye gelecek. Iste okadar..

• moto x in tanıtım semineri buradahttp://sosyaworld.blogspot.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 16gb lık cihaz kontratsız bir şekilde google play store da 299 dolardan satılacak deniliyor. hadi bakalım.
    edit: cihaz orjinalinden biraz farklı olabilirmiş galiba.

http://www.gsmarena.com/google_to_sell_the_moto_x_on_the_play_store_soon-news-6506.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 2 Ağustos 2013; 12:12:23 >
  • motorola x: BUDAMI GOL DEĞİL HAKİM BEY BUDAMI GOL DEĞİL :(

Hakim : GOL EVLADIM GOLL

bilmeyen liseliler için ;

• bir cöp daha aramazi katiliyor :)

• Lg veya samsungu kullanarak çıkardığı nexus modellerini artık motorolada göreceğiz..

Motorolanın böyle yükselişe geçmesi çok iyi oldu, rekabet iyidir....

• bunlarda adreno 305 e sarcak anlasıldı ....

• Adam gibi bir fiyata gelsin bakın nasıl satıyor.
  • Avrupa pazarina sunulacak mi ?

• Turkiyede fiyatı ucar bunun.

• 1400tl nexus 4 gibi olur
  • Abi siz hele bu motorolayi bizim ülkemize çabuk pazarlayin. Sonra uygun fiyatli bır motorolayi da çıkarırsınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

ulan daha ne ucuz versiyonu, fail motorola fail. xperia sp ayarında telefon yapıp 600dolara satıyorsun utan motorola neyin kafasını yaşıyor sonra ben niye batıyorum beter ol

Arkadaşım iyi misin sen? Şu anda bu telefon kontratlı olarak 200 dolara satılıyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kış yeni telefon alacam ve ekran büyüklüğü nedeniyle mini modellerinden istiyorum.
    One x mini fos çıktı,umarım bu 2 gb ram ile gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | OMG! | -- 2 Ağustos 2013; 15:35:11 >
  • gelir turkiyeye en az 1500 den...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.