Şimdi Ara

Motordan düştüm, 2 dikiş kaburga kırık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taksimde saat 14:00 civarı The Marmaranın önünden yukarı sola AKM ye dönüşte motoru fazla yatırdığım için düştüm, çenemi hafifçe yere vurdum, kaskın önü açık olduğu için çeneme Taksim İlkyardımda 2 dikiş attılar.Olayın sıcaklığıyla sol kaburgamdaki kırığı hissetmemişim şimdi nefes alıp verirken batıyor ve batan yerde kızarıklık var, kırık olma ihtimali yüksek.

Taksimde ki mobeselerden geriye dönük görüntü alabilir miyiz acaba, düşüşümü izleyip hatalarımı öğrenmek istiyorum

• nick konu uyumu
  • Şimdi ne desem bilemedim Nick-İmza-Mesaj uyumu mu demeliyim yoksa geçmiş olsun mu? Neyse gerçekten olduysa geçmiş olsun o halde
  • Gecmis olsun acaba motor neydi.bende bu gun yarin alicam ehliyeti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhyegirdimkendimegeldim

Gecmis olsun acaba motor neydi.bende bu gun yarin alicam ehliyeti

BMW F650
  •  Motordan düştüm, 2 dikiş kaburga kırık
  • size kaç kere tam kapalı kask alın full koruma gezin diyoruz amk...

olm al oku da bişeyler öğren lan...

http://bilmeyenadam.wordpress.com/2012/08/18/gotosiklet-munlugu-baslangic/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dikiş yerimden hafif kan geliyo
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eeee takacaktın kaskını.
  • o motorla dönüşte düşmeyi nasıl başardın ilginç valla. lastikler ne durumdaydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaska Yolcusu -- 3 Ekim 2012; 22:07:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

Eeee takacaktın kaskını.

takmis zaten cross tarzi tamamen kapanan kask olmadigi icin cenesini vurmus

buyuk motora biniyon olum scoter kaskimi takiodun yoksa
    cross kaski al bi tane
  • Nolan N103 kask, önü kapanıyor ama ben görüşümü engellediği ve sıcaktan bunalttığı için ön kapağı açmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanMirliva

o motorla dönüşte düşmeyi nasıl başardın ilginç valla. lastikler ne durumdaydı?

Motor ağır geldi, yavaşta olunca yattıktan sonra geri kaldıramadım
  • Gecmis olsun
  • Demek ki neymiş,çok riskli bir durumda riske girmek mantıklı değilmiş.Kaburganı nasıl kırdın üzerine mi düşürdün motosikleti?

Enduroyla da yan yatmak zor iş bravo,ya kendini racing kullanıyor sandın ya da yol kusuru..Gerçi fazla yatırdım demişsin kendi mllığın

Geçmiş olsun,düşmeden motosiklet binen adam yoktur miti her geçen gün kendini haklıyorBen de çok düştüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OceanMaster -- 3 Ekim 2012; 22:15:11 >
  • Geçmiş olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize teşekkür ediyorum beyler, saolun.Bu bana iyi ders oldu, racing gibi kullanmak tam bi aptallık zaten enduroyu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.