Bildirim
motor yağı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
BULUNDUĞUN YER NERESİ?..............
quote:
Orjinalden alıntı: selçuk küçükterzi
97model 1.3 LPG li Toyota Corolla aracıma en uygun motor yağı hangisi kullananlar hangi markadan memnunsunuz.Yardımcı olursanız sevinirim.
-
Castrol Magnatec kullanırdım ve öneririm zannedersem 10/40 -
Elazığdayım.Lpg li araç -
sanırım oralar oldukça sıcak önümüzde yaz bu yüzden 20/50 kullanabilirsinama pahalı demezsen 10/40 ta koyabilirsin mümkünse tam sentetik yağları tercih et marka olarakta castrol magnatec, elf moligraf olabilir ben bu seferkini prista 10/40 aldım gayet memnunum. tercih senin......... sağlıcakla...........
quote:
Orjinalden alıntı: selçuk küçükterzi
Elazığdayım.Lpg li araç
-
Bor katkılı yağları danışayım ben de bu konuda hemen..
servislerde bor katkılı yağların yaz/kış ve coğrafi konumlardan bağımsız mükemmel sonuçlar verdiğini duyuyorum. Bu hususta net/doğru bilgisi olan arkadaşlar var mıdır acaba?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- toyota otomatik şanzıman yorumları
- toyota corolla 1.4 d-4d aküsü kaç amper
- geri viteste giderken sürtme sesi
- toyota yaris 1.33 paket sıralaması
- marşa basıldığında tık diye ses gelip marş motoru çalıştırmıyorsa sebebi aşağıdakilerden hangisidir
- toyota highlander
- toyota c-hr fiyat listesi
- yeni corolla cross ne zaman gelecek
- en ucuz sıfır araba
- corolla cross fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X