Şimdi Ara

motor tavsiyesi acil lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A1 ehliyet alıcam Gaziantep De oturuyorum kendi paramla alıcam motorumu yazılım ve bilgisayar hakında çok prof oldum söylenir baya yerde açlışdım paramı birktirdim şuan 2316TL var motor önerin fazla hız yapmıcam güzel duran orta hızla giden 16 yaş ehliyete uyan yani 125CC lik bi motor önerin aklımdahttp://www.mondialmotor.com.tr/model/touring-motosiklet/100-masti-x/beyaz
    bu var
    tavsiyenizi bekliyorum lütfen 3milyarı geçmesin ve güzel duran bişe olsun

bu arada annemi motor almaya ikna etim babamı edemedim
    babama nezman konu açsam şu hikayeyi anatıyor sizlerle paylaşayım
    benim çok zengin bir arkadaşımın oğlu vardı oda motor almak istemedi cocuguna annesi ondan gizli aldı ve çocuk süreken kaza yapıp öldü
    ve babasının motoru aldından haberi yoktu
    bunu diyip duryor nasıl ikna ederim yazarsanız sevinirim bide A1 ehliyet soruları zormu yazın iyi günler dilerim

• herkes ucuz olsun ama güzel de olsun diye motosıklet arıyor ama oyle bısey bulmak zor

2300 e alacagın motosıkletten cok da bırsey bekleme

yazılım ve bilgisayar hakında çok prof isen ehliyet sorularını hacklersin sıkıntı etme
  • ehliyet sorularını hacklersin demişsinde yazılım yazmamışım bilgisyar yazmışım ağ vs yazmamışım gördügünüz gibi 2. el vs de olur yazılım deyil donaım ve tamir işlerinde
    bu yüzden okul ve bilişim bölümü birincisiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bezor1BT

ehliyet sorularını hacklersin demişsinde yazılım yazmamışım bilgisyar yazmışım ağ vs yazmamışım gördügünüz gibi 2. el vs de olur yazılım deyil donaım ve tamir işlerinde

Okul birincisine bak yazı yazmayı bilmiyor deyil diye birşey yok değil olacak o boşuna zaman harcama buralarda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bezor1BT

ehliyet sorularını hacklersin demişsinde yazılım yazmamışım bilgisyar yazmışım ağ vs yazmamışım gördügünüz gibi 2. el vs de olur yazılım deyil donaım ve tamir işlerinde

yaptığım göndermeyi bile anlamıyorsan nasıl okul birincisisin anlamadım

internet Kafede bilgisayar donunca fişi çekip geri takıyorsun millet de sana bakıp vay be bu cocuk işi biliyor diye seni gaza getiriyor heralde

seni burada harcarlar reis tehlikeli sularda takım elbiseyle yüzüyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.