|
Arkadaşlar merhaba, A2 ehliyetini yaklaşık 5 ay önce aldım. Çok motor tecrübem yok. Aracımı satıp şehiriçinde kullanabileceğim bir motor bakıyorum. Kesinlikle 0 km olacak. Bayiden alınıp eve kadar sürülse dahi istemiyorum. Bütçem 9.000 - 13.000₺ aralığında. 50cc düşünmüyorum. Arada eşimi işe bırakıp oradan şirkete geçme gibi düşüncelerim var. 2 kişi ile 50cc beni yorar gibi geliyor. +100cc olarak baktığım modeller var ancak motor tarafına hiç ama hiç hakim değilim. 1-2 de endişem yok değil. Öncelikle otomobillere çok hakimim. A dan Z ye her şeyini bilirim. Motor tarafında hararet durumu beni ürkütüyor. Göstergesi yok soğutması çok verimli değil. Çok efendice, ani gazlama ani frenleme olmadan saçma sapan motoru sıkıştırmadan şehir içinde kullanacağım. Hararet ile alakalı düşüncelerinizi merak ediyor ve bakındığım 1-2 model hakkında görüş veya farklı tavsiyelerinizi istiyorum. REVOLT RS7 125cc Euro5 ARORA VERONA 125cc Euro4 MODEL MONDIAL MASH 125cc Euro4 Euro5 ile 4 arasında ciddi fark var mı? 5 çok daha iyidir der misiniz? Birde bildiğiniz bu fiyatlara kesinlikle şunu al veya üstüne en fazla 1.500-2000₺ olmak şartıyla şu kadar daha koy mutlaka bunu al dediğiniz bir öneriniz var mı? Hararet göstergesi olan bir motoru çok isterdim ancak ne yazıkki bu fiyatlarda bu tip motorlarda hararet göstergesi yok sanırsam. Son olarak depoları 4 litre civarlarında. Yani bu durum beni şaşırttı. Depoyu 3-4 litre daha arttırmak ne kadar bir yere mal olabilirki? Her 200km de bir yakıt mı alacağız? Ortalama 2.5 litre yakıt tüketimi olur diye düşünüyorum. Düşünce ve önerilerinizi bekliyorum. |
|
Intel Core i7-8700K / Asus Prime Z370-A / Radeon R9 380X OC Nitro Dual-X / G.SKILL TridentZ (2X8GB) 3000Mhz RGB / Samsung 960evo 250GB / Iceberg 240mm Sıvı Soğutma RGB / Toshiba P300 2TB / Thermaltake 750W 80 Plus Gold RGB / Hypnos Gaming Kasa RGB / Viewsonic XG2402 1 MS 144hz Gaming Monitör / AOC Q3279VWF 31.5" 5ms 75hz 2.Monitör /
Sigorta Teknik Operasyon Uzmanı |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt