Şimdi Ara

Motor Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar 22 yaşımdayım ilk motorumu alıcam, daha önce scooter tarzında sürdüm denge konusunda sıkıntım yok ama vitesli motor hiç sürmediğim için bi ufak şüphelendirse de 3-4 yıldır da araba kullanıyorum 1-2 hafta da çözerim diye düşünüyorum.


    Konuya gelecek olursam 120K TL civarına bir motor almayı düşünüyorum. Aklımda olan ilk motor CFMOTO 250NK 2022-2023 model, parça konusunda forumlarda ve çevrede gördüğüm kadarıyla fazla sıkıntı yaşanmıyor eskisi kadar sadece çin malı olması biraz kafamı bulandırıyor.


    Bu fiyatlara 125CC sağlam marka bir motor almak mı daha mantıklı olur yoksa 250CC önerisi olan var mıdır?

    250CC istememin sebebi malum ülkenin de durumu aldığım motoru uzun bi süre kullanırım diye düşünüyorum, 125CC bi yerden sonra yetmez verdiği keyif yetmez gibi 250CC de bi yerden sonra yükseltme istese bile 125CC den fazla kullanırım diye düşünüyorum.


    250NK ile ilgili görüşlerinizi ve 120K TL civarı motor önerisi olan varsa yazabilir?


    Teşekkürler, iyi forumlar.








  • Cfmoto kullanmadım ama duyumlarıma göre çin motoru ama çin değil bir üst kalite olarak görüyorum çin motoru < cfmoto < japon motorlar (yamaha, honda vb.).


    Su soğutmalı model almanı öneririm. Naked tarzında rks yeni modeller çıkarıyor onlarada göz atabilirsin. Örnekler: RKS N250 ve SRK250 modelleri yeni çıkacak modeller.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.