Şimdi Ara

Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araç alacağız fakat araç hakkında pek bilgili olmadığımızdan kaynaklı sizlere danışmak istedim. Bir tasarruf finansman şirketinden gelen para ile araba alacağız. 750-850 bin bandında az yakan, motor arızası az veren bir araç arıyoruz. Konfor, sunroof, hız gibi konular pek önemli değil. Şu anda baktığımız araçlar fiat egea 1.6 multijet 2022 model, vw polo 1.4 tdi 2016 model gibi araçlar. Peugot 208 ve opel Corsa gibi araçlarada baktım fakat kronik problemleri çok olduğu yazıyordu. Aracı 5 sene boyunca satamayacağımızı göz önünde bulundururak, sizin tavsiyeniz ne olurdu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Manuel bakıyorsanız 1.3 mjet egea. Otomatik bakıyorsanız 1.6 multijet egea. O fiyata yüksek model düşük km bulur 5 sene sorunsuz binersiniz. 10 yaşındaki dizel poloya girmeyin.

• oldbeer O kullanıcısına yanıt

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Peki pegout 208 1.2 puretech hakkında ne düşünüyorsunuz, hem hatchback olması hemde görünüşünden kaynaklı daha fazla ilgimi çekiyor. Dedikleri gibi kronik problemleri mi çok mudur ve 75 hp sıkıntı çıkarır mı? Yanlış hatırlamıyorsam 2021 yılında yılın arabası seçilmişti

• Darksun61 D kullanıcısına yanıt

"750-850 bin bandında az yakan, motor arızası az veren bir araç arıyoruz."

1.2 Puretech triger problemi yaşayan çok insan oldu. Aradığınız niteliğe hatchback olmasını da eklerseniz ona göre yorum yapılabilir.

Manuel/otomatik olarak seçenek belirtirseniz daha iyi olur. Manuel olacak ise Polo/ibiza benzinli motor alınabilir.

• Otomatik arıyoruz. Ama araba leon gibi sürüşü zevkli araçlar olursa manuelde problem olmaz bizim için. Ama egea gibi araçlarda manuelle uğraşmak istemiyoruz açıkçası

Ön çeker, arka torsiyon Leon ile sürüş zevkini ve ilk mesaj ve son mesajda ki çelişkiyi anlayamadım. Umarım bulursunuz,başarılar.

"750-850 bin bandında az yakan, motor arızası az veren bir araç arıyoruz. Konfor, sunroof, hız gibi konular pek önemli değil."

"Otomatik arıyoruz. Ama araba leon gibi sürüşü zevkli araçlar olursa manuelde problem olmaz bizim için. Ama egea gibi araçlarda manuelle uğraşmak istemiyoruz açıkçası"

• oldbeer O kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi çok önemli değil. Saydıklarımdan sonra Fiat egea 1.3 multijet en iyi seçenekse manuelde kullanacağız. Sadece daha iyi bir seçenek varsa neden onu tercih etmeyelim? Tavsiyeniz için teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç Tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Araç tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

208 sahibi olarak söylüyorum amaç sorunsuzluksa Peugeot dan uzak durun…Bende 2015 model 208 var henüz 56 binde kronik problemlerinin %70-80 ini çıkarttı hiç sekmedi ve bazıları da oldukça maliyetli (kapıların dış sıyırıcı fitilleri patlıyor cam kumandasının fazla kaldırmasında dolayı şuan tek tarafın değişimi 10k civarı minimum )… Benim araç dizel ondan kaynaklı motor-şanzıman ile ilgili 1-2 sensör arızası hariç sorun yaşamadım lakin puretech sahipleri farklı km lerde hem trigerle ilgili(yağlı kayış/yağ süzgeci tıkanıyor) hem de yağ yakma sorunlarıyla uğraşıyor…Bunun dışında katalizör , sensör arızaları vs de aynı şekilde var…

• Teşekkür ederim kral bilgilendirme için. Pejoyu tamamen kafadan çıkarıyorum öyleyse. Opel corsada artık aynı gruba geçtiğinden kaynaklı onda da aynı sıkıntılar olduğu söyleniyor. Egea 1.6 Multijet en mantıklı seçenek gözüküyor böylelikle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.