Şimdi Ara

Motor Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenciyim çok masraf çıkarmayacak bir motor almak istiyorum her gün şehir içinde kullanacağım hafta sonları da başka şehirlere gitmek istiyorum A2 ehliyete uygun 120-160 bine çok az üstü belki olabilir bir motor alacağım ancak çok kararsızım 50-60k kmde 2.el Japon mu MT-25 R25 KTM suzuki gibi yoksa sıfır Çinli mi almalıyım CFMOTO gibi açıkçası çinliler beni çok korkutuyor Dominar 250 de bakıyorum tipini hiç beğenmesem de son olarak aklımı en çok kurcalayan motor Husqvarna Svartpilen 250 6-10k km arası çok uygun fiyatları var İsveç malı tipide nispeten güzel bir motor ancak son hızı çok düşük geliyor 140 150'de makine can çekişiyor o motor için en sağlıklısı 100-110 gibi bu da uzun yolda yavaş gibi geliyor açıkçası önerilere açığım Çinli ile sorun yaşayan ya da yaşamayan varsa anlatırsa çok memnum olurum.

cf moto da iyidir. çinli diye ön yargılı olmayın. artık çinli firmalar avrupalı parça üreticilerinden toplama oluşturular.

dominar sağlam motordur. ama ilk seçenek olmaz.

cf motoda hala çok fazla saçma sorun yaşayan insan görüyorum sosyal medya ve yakın çevremden yolda giderken bi anda motor dağılıyor resmen altında o yüzden husqvarnaya karar verdim sanırım dominarın tipini zerre beğenmediğim için eledim

basına bela almak istemiyorsan kuryeleri takip edebilrsin..

KTM yol grubu = çinli motor kalitesi.

haliyle ha CF almıssın ha KTM farketmeyecek. 300 km de sorunların başlayabilir 10 bin km hic sorunsuz da olabilir tamamen sans.

ama kesin olan bir sey var. sorun yaşadıgında Spormoto sorununu çözemeyecek.

CF moto da her ne kadar kullanıcıları CF BMW ye parca yapıyor. KTM blogu CF de yapılıyor dese de kendi motorunda aynı parcanın %90 süşük kalitelisini kullanıyor. haliyle o motorlarda çöp olmaktan öteye gidemez. bajaj bu konuda en alınası motor. malzeme kalitesi dusuk. hintliler uzun ömürlü motor yapmak yerine ucuz yedek parca ile arıza sorununun onune geciyorlar. parca tedariği konusunda sıkıntı yoksa bajaj grubu alınabilir.

hız konusuna gelince onunuze kopek cocuk yada araba atladıgında duramayacagınız hizlarda motor kullanıyorsanız yukarıda yazdıklarımı boşverin gidip manzarali bir yerden mezarlık bakın. öğrencisiniz. sürüs eğitimini gectim ekipmana verecek paranız bile kısıtlı iken. yuksek hızlarda seyir yapabilecek motor arıyorsunuz?=

ilk motor ise japon scooter tavsiye ederim. vitesli arıyorsanız bajaj en mantıklı secenek gibi. japon motorlar zamanında bakımlarında herseyi yapılıyorsa (sadece yag değişerek bakım yapmıs olunmaz) 100 bin de iken bile alınır. simdiden saglıklı surusler dilerim.

LG 32" fullHD LCD. Logitech Z5500 (optik).

Xbox 360 Kinect

• Kflexw kullanıcısına yanıt

en mantıklısı Husqvarna zaten.

bajaj öneren arkadaşta var ama sağlam motor olsa da artık herkesin altında. en çok çalınan parçalanan motor türü. kapalı otopark lazım :-)

ktm'de alt modelleri önermem. bajaj ile aynı.

• Bajaj' da parça da sorun yaşamazsın ben şahsen kendim bajaj bayinde çalışıyorum antalya'da full tedarik bolca gönderiyorlar. Olay usta bulamamakta. Dominar 250 kasaya göre ağır kalıyor . KTMciler parça bulamıyor ve genelde bizleri arıyorlar ktm 390 a kadar bi şekilde parça ayarlabiliyoruz . Parça tedarik ve bakım ağı bakımından Bajaj tercih edebilirsin. 5 bin km bi bakıma sokar kafan rahat binersin . Katalizör sorunu var kronik bunu bil istedim. Bunu onarmaya çalışma ustuna içindeki katalizörü söktür eğer dominar alırsan.

AZ YAKAN ARAÇ TAVSİYE
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.