Şimdi Ara

Motor Sıfırlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,Fiat Linea arıyorum,fiyatlar uçuk,bazı yerlerde taxide çalışmış,motoru gelmiş araçlar var,örnek,2012 model,taksi çıkması,fiyatı 15000,bu fiyat iyi mi,motor yapılacak,aldığıma değer mi,aynı modeller.28-35000 TL arası

• Ben 8000 liraya motor yaptırdım ama ustanın da tavsiyedi ile ilana yazmadım.

Sıfırlanmış motora by-pass geçiren hasta muamelesi var bu ülkede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanın bana tek derdiniz motor olmuyor. Keşke komple motor atınca dertler bitse. Turbosudur,enjektörüdür, sensör ve elektronik tesisatıdır, aktarma organlarıdır, alt takımıdır vs baya tutuyor zamanla. Hepsi bir anda gelmediği için çok göze çarpmıyor lakin bir iki senede öyle bir araca yapacağınız masrafı excelde bir alt alta toplayın, keşke başka araba alsaydım daha ucuza gelirmiş diyeceksiniz.
  • Benim bildiğim sandık motor alınsa daha mantıklı olur. Örnek olarak 1.5 dci Renault K9K motorlar 7000-8000 civarı olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Benim bildiğim sandık motor alınsa daha mantıklı olur. Örnek olarak 1.5 dci Renault K9K motorlar 7000-8000 civarı olması lazım.

Onu da düşündük.
    Ama motor numarası da değişecekti ve hiçbir alıcıya da bunu izah edemezdik...
  • Taksiciler o aracın dibini sıyırıyor. 7 8 bine halledecek olsalardı eminim yaptırıp devam ederlerdi.
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    Nie servisten alirsan ruhsata işletebilirsin ?
    Zaten cogu takintili kişiye taksi cikmasi dediginde direk kacıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4153B7648 -- 13 Şubat 2017; 10:12:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CilginForumcu

Nie servisten alirsan ruhsata işletebilirsin ?
    Zaten cogu takintili kişiye taksi cikmasi dediginde direk kacıyor

Siz anlamadınız sanırım.
    Potansiyel alıcılar motoru değişen aracın değeri daha düşük olmalı diyorlar.
  • taksilerde sorun sadece motor mu.. koltuklar, kapılar, her türlü yeri yıpranıyor, kirleniyor. günde yüzlerce kişinin ellediği bindiği arabaya yarı fiyatı deseler yine almam.
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    Bence tam tersi motoru sandik olarak alindiysa heleki zaten taksi cikmasi illa takilicak birşey bulurlar

• Ticari araç kullanıcısı araç ekonomik ömrünü doldurduğu zaman yeni araç alır. Diyelim ki 15bine aldınız, sandık motor yaptırdınız 7-8 bine, 3-5 gün sonra satacağınız fiyat yine 15-16. Bunun üstüne o yıpranmış aracın yarın sinyal kolu bozulacak, öbür gün kapı kolu kırılacak, başka gün kapısı gacırdayacak vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.