Şimdi Ara

Motor severler yardım Ninja 300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ben uzman erbas olarak calisiyorum ve yakin zamanda ninja 300 almayi planliyorum hiz duskunu degilim body kit i beni cok etkiledi sizce bu motor nasil uzun yol yapabilir miyim mesela Hakkari den ankaraya gelebilir miyim? Asiri tecrubem yok motorda ama duzgun kullanirim fiyati 7.100€ yardimci olur musunuz ya da motor tavsiye eder misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o yolu yapabilir misiniz bilmiyorum ama bu fiyat 300 cc motor için çok geldi bana..

%37'lik vergi dilimine girdiği için fiyat fahiş..

onun dışında süper motor..
  • O paraya ikinci el cbr 600r aliniyor sanirim fakat guclu motor ve hiz beni biraz korkutuyor acikcasi. Bu motor 39 hp ve govde gorunumu cok guzel oyuzden ilgimi cekti uzun sure kullanmayi dusunuyorum

• Komutanım. makina harika, kalkışı, duruşu, yakıt ekonomisi, tipi kusursuz. FAKAT bu tip motorlar uzun yol motoru değildir. Bir ss kullanıcısı olarak belirteyim, uzun sürüş sonrası özellikle sırt ve bilek (el) ağrısı çekersiniz. Yani eziyetin üstüne para vermiş olursunuz. Uzun yol yapacaksanız tavsiyem oturuş pozisyonu rahat motorlara yönelmeniz.
  • Uzun yolda yorar seni almamanı tercih ederim 300 lük bir motora göre aşırı pahalı öyle böyle değil onun yerine daha rahat birşeyler al uzun yol yapıcaksan al kaliteli bir scooter yollarda keyfine bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf karenajı güzel diye hem yakıtına hem de vergisine çok yazık. O paralara 600'lük 2011 model er-6f motor alınır.

benim tavsiyem cbr 250 alın yada sürmeyi biliyorsanız abs'li 600'lük bir motor alın. Bu motor o parayı kesinlikle hak etmiyor. Dediğim gibi o paraya torku sağlam moturu 70hp'den fazla
    bir motor alırsınız. iki kişi sürecekseniz konfor çok önemli herşey görünüm değil.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-2011-model-kawasaki-er-6f-garantili-acil-ihtiyac-101792111/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 30 Ekim 2012; 0:24:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Topkapi09

Komutanım. makina harika, kalkışı, duruşu, yakıt ekonomisi, tipi kusursuz. FAKAT bu tip motorlar uzun yol motoru değildir. Bir ss kullanıcısı olarak belirteyim, uzun sürüş sonrası özellikle sırt ve bilek (el) ağrısı çekersiniz. Yani eziyetin üstüne para vermiş olursunuz. Uzun yol yapacaksanız tavsiyem oturuş pozisyonu rahat motorlara yönelmeniz.

surdun mu ?
    zannetmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

BUDUR...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-sifir-ayarinda-ninja-300-101803240/detay

2013 ninja 250 olmasın bu
  • Hepinize tesekkur ederim evet o paraya cok zayif kalan bir motor uzun yolda surusun sikinti olacagi kanaatindeyim bende fakat cok ilgimi cekti tam olarak karar veremiyorum kpss den 72 almisim bu motoruda almazsam bosa yasamis olucam sanirim saka biryana kpss ye hazirlanmak icin gorevi birakmayi dusunuyorum eger birakirsam elimdeki parayla almayi dusunuyorum bu motoru hiz duskunu degilim oto ile bile 120 yi gecmedim bana yeticegini dusunuyorum fakat %37 vergi nedir arkadas

• Abim İki kelimeyle kesinlikle alma!! Başka motorlara yönel gerçekten o fiyatı görünce içim bi değişik oluyor. Asıl konusundada yazdım o motora benim gözümde 10000`den fazla verilmez. Dış görünüşe aldanma önemli olan iç güzellik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

quote:

BUDUR...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-sifir-ayarinda-ninja-300-101803240/detay

2013 ninja 250 olmasın bu

doğru ninja 300 bu..

2013 ninja 250 aynı kasa ile satılmaya devam edecekmiş..

bu arada KTM duke 200'e baktınız mı..daha değişik bir tarz ama??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Kowalski -- 2 Kasım 2012; 20:40:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

Abim İki kelimeyle kesinlikle alma!! Başka motorlara yönel gerçekten o fiyatı görünce içim bi değişik oluyor. Asıl konusundada yazdım o motora benim gözümde 10000`den fazla verilmez. Dış görünüşe aldanma önemli olan iç güzellik.

Eyvallah haysllerimin içine ettiniz şaka bir yana bilene danismak gercekten yararli o para ikinci el bi cbr 600 alinir sanirim fakat 600 luk motorda oyuncak degil kendime guveniyorum fakat trafikte bir suru dingil arkadas var onlar gözumu korkutuyor yoksa siyah bi honda 600 r tadindan yenilmez yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: unaltarik

quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

Abim İki kelimeyle kesinlikle alma!! Başka motorlara yönel gerçekten o fiyatı görünce içim bi değişik oluyor. Asıl konusundada yazdım o motora benim gözümde 10000`den fazla verilmez. Dış görünüşe aldanma önemli olan iç güzellik.

Eyvallah haysllerimin içine ettiniz şaka bir yana bilene danismak gercekten yararli o para ikinci el bi cbr 600 alinir sanirim fakat 600 luk motorda oyuncak degil kendime guveniyorum fakat trafikte bir suru dingil arkadas var onlar gözumu korkutuyor yoksa siyah bi honda 600 r tadindan yenilmez yaw

Abim vazgeçtiysen bence iyiki hayallerinin içine etmişiz Bak abim şeyde yapabilirsin temiz bir hyosung 250lik bul onda öğren sonra onu satarsın güzel bir 600lük motor alırsın

• 0 km bi cbr 250 alicaktim fakat govdesi glan cok dar sonra bunu gordum icim gitti uzun sure kullanirim diyodum Allah tan biri cikip ölursun o motorla demedi zaten uzun yol gelemezsin diyorlar. :) bionik 52 vardi mis gibi hurda ettimde simdi motor ariyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: 32Ciqi

Uzun yolda yorar seni almamanı tercih ederim 300 lük bir motora göre aşırı pahalı öyle böyle değil onun yerine daha rahat birşeyler al uzun yol yapıcaksan al kaliteli bir scooter yollarda keyfine bak

Arkadaslar hepinizin ilgisine tesekkur ederim gercekten dikkate alicam

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

sırf karenajı güzel diye hem yakıtına hem de vergisine çok yazık. O paralara 600'lük 2011 model er-6f motor alınır.

benim tavsiyem cbr 250 alın yada sürmeyi biliyorsanız abs'li 600'lük bir motor alın. Bu motor o parayı kesinlikle hak etmiyor. Dediğim gibi o paraya torku sağlam moturu 70hp'den fazla
    bir motor alırsınız. iki kişi sürecekseniz konfor çok önemli herşey görünüm değil.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-2011-model-kawasaki-er-6f-garantili-acil-ihtiyac-101792111/detay

Bu motorda hos fakat onden gorunum hosuma gitmedi ayri farlar daha hos gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: unaltarik

quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

sırf karenajı güzel diye hem yakıtına hem de vergisine çok yazık. O paralara 600'lük 2011 model er-6f motor alınır.

Bu motorda hos fakat onden gorunum hosuma gitmedi ayri farlar daha hos gibi

bir motor genelde resimden çok da çekici görünmez. Yanına gittiğinizde bayılacağınıza eminim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.