Şimdi Ara

Motor rodaj dönemi yardimm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni motor aldim şuan 25. Kmsinde motorun markasi belderia 100 cc racecup türk mali antep te uretiliyomis internette pek bilgi bulamadim buraya yazmak istedim motorun rodaj donemi nasil yapmaliyim 5dklik sureyle 50-60 km hizla gittim 70 i gecmedim herkes başka bisey diyor bana yardimci olur musunuz lütfen
     Motor rodaj dönemi yardimm Motor rodaj dönemi yardimm

• sabit bir hızla ilerleme ve max 70 i geçme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette verilen bilgilerle rodaj yapılmaz. Kitapçıkta ne yazıyorsa onu uygula.
    İnternette herkes kendi motoru için rodajın nasıl yapıldığını yazmış. Rodaj her motorda değişiklik gösterir.
    Sabit hızda ilerleme kısmına katılıyorum ve yüksek devirlerde dolaşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevilesi adam

İnternette verilen bilgilerle rodaj yapılmaz. Kitapçıkta ne yazıyorsa onu uygula.
    İnternette herkes kendi motoru için rodajın nasıl yapıldığını yazmış. Rodaj her motorda değişiklik gösterir.
    Sabit hızda ilerleme kısmına katılıyorum ve yüksek devirlerde dolaşma.

arkadaş doğru söylüyor genel bi kural vardır oda hız yapmadan değişken devirlerde kullanmak
  • yokuş çıkma 60km hızın üstünede cıkma motorun 100cc oldugu için 70km fazla gelebilir 500km tamamla yağ değişimi yaptır sonrasında kademesli olarak 100km de bir hızı 10km artır motor iyi açılsın
  • Hepinize çok teşekkürler kitapçiga gore hareket edeceğim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.