Şimdi Ara

Motor kasko yaptırmak isteyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün acenteniz.biz'e gidip kasko yaptırdım yaklaşık 1000 tl tuttu, 300cc altı motorlara sanırsam açık havada çalınma garantisi vermiyormuş kimse.

şimdi motoru, kaskı felan kaskolamış bulunmaktayım. yer şişli'de faydalanmak isteyen varsa işlem basit, parayı cebe koyup acenteye yola çıkıyorsunuz

orada poliçe hazırlıyorlar sadece imza atıyorsunuz bir de şartlara göz atın tamamdır.

Tabi anahtar üzerinde çalınma'ya garanti yok.

• Acik havada calinmaya karsi kaskolamiyorlarsa ne icin kasko yapiyorlar?
    Ekipman kaskolatmak cok akillica bence.Allah korusun bir kaza yaptiginizda motorun masrafi belki sigortadan karsilaniyor ama cop olan binlerce liralik ekipmani kurtaramiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • weirdo kullanıcısına yanıt
    işte bu acente groupama adı altında 300 cc altını sigortalıyor. ben onu yaptırdım, yeni 2015 xmax abs var bende , ödüm kopuyordu çalınacak diye.

şimdi de öyle gerçi, ev iş iş ev geziyorum fakat bir yere gitsem ne yapcam bilmiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 24 Nisan 2015; 20:38:57 >
  • ucuz mu sanki 1000tl. ben 45bin liralık arabama 700TL kasko ödüyorum. 250cc motosiklet kaskosu 250-300TL dan fazla olmamalı.
  • ben bunu bulduğuma şükrediyorum. Motorları kütür kütür götürüyorlar...
  • Açık havada çalınmayı karşılamıyorsa gereksiz.Yarı fiyatına izleme cihazı taktırmak daha mantıklı bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.