Şimdi Ara

Motor ısınınca araç çekişten düşüyor sebebi ne olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar böyle bi sorun var başımda.Araç 92 şahin lpg li.Soğukken falan sıkıntı yok ama hararet 90 lara gelince,araba bağırıyo ama geç devirleniyor.Şöyle izah edeyim lpg olduğu için filtre kazanının etrafı bantlı hep filtre kışlık pozisyonda yani,direk manifoldun ordan hava çekiyor.Acaba diyorum motor ısınınca ordan çektiği sıcak hava mı motoru bayıyor?Sorun manifolddan çekilen sıcak havaysa şöyle bi çözüm bulunabilir,hava girişini farın altına uzatıp da sıcak hava çekmesi engellenebilir mi?
     Motor ısınınca araç çekişten düşüyor sebebi ne olabilir?
    Diğer aklıma gelen ihtimal debriyaj baskısından mı kaynaklı bi durum.Değerli yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.

• Arac birazda zengin karışım ayarında ise sicak hava hepten gaz pedalına hizli bastığınızda motorun soluğunu keser. Biraz gaz ayarını kisin birazda soğuk havada alsin alet. İyice manifoltdan gelmesin tum hava.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kolay gelsin bi fikrini alıyım siena 1.6 16v aracım 2001 model

Ecu ve elektrik tesisatı yapıldı araç lpg iptal edildi şuan benzinde sabah soğukken kolayca çalışıyor ama hafif tekleme var gaza basınca problem yok araç ısısnınca gaza çok az ayağımın ucuyla basıyorum devir öncs düşüp sonra egsoz patırtılı bi şekilde azar azar artıyor yüksek viteste devirlenmiyor arada silkeliyor bensin kokusu cabası zaten benzin göstergesi bozuk yarının altını göstermiyor benzin azken hele çalısmıyor benzini alınca geri devam ve araç sarsıntılı çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elk;

İyi bir eski tip lpgci ustaya götür. Adam gibi baştan karbüratör ve LPG ayarı yapsın.Zenginde çalışıyor muhtemelen araç. Yaz - kış da ayar yaptırın her sezon.

a.Kadir:

Ateşleme bobinine baktırın, Buji kablosundan da çok kuvvetle muhtemel oluyor. Bende de öyleydi. Önce ucuzdan başladım. Buji kablolarını yeniledim sorun kalmadı.

Buji yuvalarına da bakın ışıkla, yağ var mı?@elk_35 @A.Kadir50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RCRICOS -- 12 Temmuz 2018; 23:31:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.