Şimdi Ara

Motor elektrik tesisatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım bilgisayara bağlattım arabayı aşağıda uyarıyı verdi usta motor elektrik tesisat kablosu komple değişecek kablolar çürümüş aracı yakarsın dedi beni de korkuttu bu konuda bilgisi olan varmı
    Motor elektrik tesisatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araçta set var mı amfi vs.. Geçmiş olsun bu arada ne yazıyo hata kodunda okuyamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 27 Ocak 2019; 12:2:10 >
  • Araçta set yok orjinal kendi ses sistemi var hatada üst oksijen sondası ısıtma gücü devresi yazıyor lpg var araçta

• Usta sallıyor gibi geldi. Tesisatta problem olsa değil bir en az 5-6 farklı arıza kodu olurdu.
    Sorun oksijen sensörü ya da oksijen sensörünün tesisatından kaynaklı duruyor.
    Bence başka bir ustaya götürün.

• Elektrik tesisatı arızası belli eder diyorum. 1 ay kadar önce arabam genelde ilk çalıştırma sonra hareket ettikten 5 10 sn sonra elektrik kesiyordu. Trip, saat ve yol bilgisayarini sifirliyordu. Bazen kapilari kilitlemiyordu. Tamircime verdim. Kendisi 1 2 gün binip test etti. Sorunu çözdü. Tesisatta kaçak var dedi. 100 tlye hallettim ancak çok can sıkıcı.
    Benim görüşüm bir oksijen sensor arızası verdi diye komple tesisat değişmez. Her zaman en ucuz maliyete sahip sorun olabilecek durumlardan başlanır. Ekonomik durgunlukta ustanız para kazanmak istiyor olabilir. Tamamiyle kendi görüş ve tecrübelerim.
    Başka bir yere gösterin derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yetersiz ev elektrik tesisatı
    15 yıl önce açıldı
    Klima elektrik bağlantısı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.