Bildirim
Motor elektrik tesisatı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Araçta set var mı amfi vs.. Geçmiş olsun bu arada ne yazıyo hata kodunda okuyamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 27 Ocak 2019; 12:2:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araçta set yok orjinal kendi ses sistemi var hatada üst oksijen sondası ısıtma gücü devresi yazıyor lpg var araçta
Usta sallıyor gibi geldi. Tesisatta problem olsa değil bir en az 5-6 farklı arıza kodu olurdu.
Sorun oksijen sensörü ya da oksijen sensörünün tesisatından kaynaklı duruyor.
Bence başka bir ustaya götürün.
Elektrik tesisatı arızası belli eder diyorum. 1 ay kadar önce arabam genelde ilk çalıştırma sonra hareket ettikten 5 10 sn sonra elektrik kesiyordu. Trip, saat ve yol bilgisayarini sifirliyordu. Bazen kapilari kilitlemiyordu. Tamircime verdim. Kendisi 1 2 gün binip test etti. Sorunu çözdü. Tesisatta kaçak var dedi. 100 tlye hallettim ancak çok can sıkıcı.
Benim görüşüm bir oksijen sensor arızası verdi diye komple tesisat değişmez. Her zaman en ucuz maliyete sahip sorun olabilecek durumlardan başlanır. Ekonomik durgunlukta ustanız para kazanmak istiyor olabilir. Tamamiyle kendi görüş ve tecrübelerim.
Başka bir yere gösterin derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X