Şimdi Ara

Motor bloğu çatlak giderici ürünler(Yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
10.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merabalar,ben Antalya da yaşıyorum,Akdeniz üniversitesinde öğrenciyim

sorum olacak bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim;

Aracımın üst kapak contası yanmış servise gittim,değiştirmek için söktüler motor bloğunda 2 3 adet kılcal çatlak var dediler gösterdiler gözle zor görülüyolar çok ince ve küçük bi kaç çizgi var ancak contayı değiştirince en ufak hararette yeniden conta yakacağını çatlakların kaynatılması gerektiğini söylediler ve baya bi maliyet çıkarttılar.Bende öğrenciyim aynı zamanda çalışıyorum zaten para biriktirip kıt kanaat aldım arabayı 1200 tl gibi bi masrafı karşılayabilecek bütçem yok.

İlk aracım fazla tecrübemde yok açıkçası, Benden önceki sahibi yeni rektefe ettirmiş tamirci bloğu söktüğünde bunu teyit etti ancak çatlaklar eskiden kalma yeni oluşmamıştır dedi. Yaptırma gereği mi duymadılar yada maliyetten mi kaçtılar bilemiyorum,açıkçası benimde yaptırma gücüm yok şimdi sadece üst kapak contasını değiştirip dikkatli binmeyi düşünüyorum.

SORUMA GELİNCE;

internette araştırma yaparken satılan motor blok çatlak giderici ürünleri gördüm, kesin çözüm vs. gibi yazılar yazmışlar ve fiyatlarıda gayet makul ürünler,kullanan arkadaşlar varsa yada faydasına duyan gören olduysa yardımcı olup beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.Araştırmadığım forum karışmadığım bilgi kalmadı en son buraya yazmakta buldum çareyi...

Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Motor Bloğu Çatlak Giderici Ürünler Hakkında Bilgiler

Motor bloğu çatlakları, araç sahipleri için önemli bir sorundur ve onarımı genellikle maliyetlidir. Neyse ki, piyasada bu çatlakları gidermeye yardımcı olabilecek, uygun maliyetli motor bloğu çatlak giderici ürünleri mevcuttur.

Bu ürünler, epoksi reçineler veya poliüretanlar gibi kimyasal bileşiklerden oluşur ve motor bloğundaki çatlakları doldurup kapatmak üzere tasarlanmıştır. Kullanımı kolaydır ve profesyonel bir tamirciye gitmeden kendi kendinize onarım yapmanıza olanak tanır.

Motor Bloğu Çatlak Giderici Ürünlerinin Faydaları:

• Maliyet tasarrufu: Profesyonel onarımlara kıyasla daha ucuzdur.
    • Kolay uygulama: Çoğu ürün, kullanımı kolay talimatlarla birlikte gelir.
    • Zamandan tasarruf: Profesyonel bir servis randevusu beklemek zorunda kalmazsın.
    • Motorun ömrünü uzatma: Çatlakları onarmak, motorun daha uzun süre çalışmasını sağlayabilir.

Motor Bloğu Çatlak Giderici Ürünlerini Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Ürünü kullanmadan önce talimatları dikkatlice oku.
    • Motor soğukken ürünü uygula.
    • Çatlağın yüzeyini iyice temizle ve kurula.
    • Ürünü çatlak üzerine eşit olarak uygula.
    • Uygulamadan sonra motorun önerilen süre boyunca çalışmasına izin ver.

Motor Bloğu Çatlak Giderici Ürünleri Hakkında Yorumlar:

Motor bloğu çatlak giderici ürünleri, kullanıcılar arasında genellikle olumlu yorumlar alır. Kullanıcı yorumları, ürünlerin çoğu çatlak türünü etkili bir şekilde onardığını ve motor performansını iyileştirdiğini göstermektedir.

Bu ürünler, geçici onarımlar için uygun olsa da, ciddi çatlaklar için profesyonel bir tamirciden yardım almanızı öneririz. Motor bloğu çatlak giderici ürünlerini kullanmadan önce, özellikle aracınız hala garanti kapsamındaysa, aracınızın üreticisine danışmak da önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • çıkma blok al..
  • Üst kapak contasını değiştirdiler, suyunu eksik etmediğin ve arabayı zorlamadığın sürece sorun çıkartmaz dediler.

Çıkma blok işide ruhsata işletme vs. işlemler sancılı bi süreçmiş hiç bulaşmak istemedim birde çıkma bloğunda sağlam olduğunun garantisi yok benim bloktan daha beter bi blokla karşılaşmak istemem..

Şimdilik sıkıntı yok teşekkür ederim.
  • Gümüş kaynağı veya benzer bir kaynak ile bloğu doldurtabilirsen çatlakları nasıl olduğunu bilmiyorum ama zahmetli bir iş olarak çıkacaktır o ürünlerin pek faydalı olduğunu düşünmüyorum belkide faydalı bir şeydir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.