Şimdi Ara

Motor almak istiyorum. Öneriler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uzun zamandır motor sürmeye hevesim vardı. Artık karar verdim alacağım fakat daha sürmeyi bilmiyorum ve hangi motorla başlasam bilemedim. 1.75 im ve 60 kiloyum. Hız meraklısı değilim ve çok da pahali bisey istemiyorum. max 5.000 tl ve amatörler için uygun bir motor önerebilir misiniz? Evim merkeze uzak olduğu için hergün dolmuşla gidip geliyorum. Bundan bıktım. Uzun yola cikacagim da yok. Şık ve güvenli olsun yeter.

• MistikBaklava kullanıcısına yanıt
    honda cbf 150 nin temiz 2. eli yada ybr nin 2.eli olmalı
  • Tvs Apache rtr 150 düşünebilirsin. Cbf ybr olabilir. Ha bana kalırsa ilk motor olacağı için sıfır alma illaki düşeceksin bişey olacak bu kaçınılmaz. İlla sıfır alıcam diyorsan da çinli öneririm. Mondial Drift gayet kaliteli ve güzel motor. Onun dışında 100 mg Superboy var. Sürüş olarak çok rahat güç olarakta şehir içinde işini görür.
  • Serdar8106 S kullanıcısına yanıt
    hocam ybr'nin tipi pek hoşuma gitmiyor. Cbf nin de sık stop etme sorunu varmış ve yağ tüketimi fazlaymış. 2. el alacağım arkadaşında önerdiği gibi düşüp kalkarım çok.

Cbr 125 R çok hoşuma gitti sizce nasıldır?

@Serdar8106
  • quote:

Orijinalden alıntı: MistikBaklava

hocam ybr'nin tipi pek hoşuma gitmiyor. Cbf nin de sık stop etme sorunu varmış ve yağ tüketimi fazlaymış. 2. el alacağım arkadaşında önerdiği gibi düşüp kalkarım çok.

Cbr 125 R çok hoşuma gitti sizce nasıldır?

@Serdar8106

Onları beğenmediysen cbr 125 iyidir.
    Ybr'nin fotoğraflardaki görünümü sönük kalıyor yakından incelemenizi öneririm. Sağlam motor olduğu için öneriyorum ama yine yok olmaz dersen cbr 125 iyidir
  • Cbr 125 de iyi hos ama biraz buyuk gibi kontrolü zor olmasin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MistikBaklava

Cbr 125 de iyi hos ama biraz buyuk gibi kontrolü zor olmasin?

Baslamak icin ideal bir motor cbr125. Iciniz rahat olsun.

5000 tl butceniz ekipman ve egitim haricidir insallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    qashqai almak istiyorum.
    11 ay önce açıldı
    Doblo satın almak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de apache onereyim.

• Önce kask eldiven çeket bot pantalon al. Tabiki korumalı. Kalanla 2. el ybr cbf apache hangisini beğeniyorsan alırsın.
  • Cbr ufaktir hocam resimde durduguna bakma. 120 kg alet zaten.

• apache beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır.
  • YBR 125 yada cbe 125 tavsiyemdir cbf yeni başlayan için büyük bi motor kontrolde güçlük yaşanabilir
  • tvs rtr 150 apache
  • Abi haojuenin motorlar baya sağlam. ücret konusunda belki aşar seni ama ikinci elle kurtarırsın bence. sitesinden bi bak derim modellere:http://www.haojue.com.tr/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.